Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 6.: a Bikáknak komoly célkitűzéseik vannak, az Oroszlánoknak egyedül kell boldogulniuk egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp március 6.: a Bikáknak komoly célkitűzéseik vannak, az Oroszlánoknak egyedül kell boldogulniuk egy bizonyos helyzetben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben úgy érzed, túlságosan sokan vesznek körbe negatív energiákkal és ezt elég nehezen viseled. Emiatt roppant módon feszélyezve érzed magad a társaságukban, szíved szerint abszolút nem keresnéd már őket. Azt érzed ugyanis, hogy csak húznak visszafelé, ami abszolút nincsen rád jó hatással. Ahelyett azonban, hogy hátat fordítasz valamennyiüknek, igyekezz egyfajta példát mutatni nekik, hogy bármilyen nehéz is a hátizsákjuk, annak ellenére mindig érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni és akkor nagyobb az esélyük a boldogságra. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, akkor fogadd el, hogy vannak emberek, akiknek nem kehet segíteni, így nem érdemes több energiát belefektetned ebbe!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül nagy volumenű céljaid vannak, abban azonban elég tapasztalatlannak számítasz, hogy hogyan is kellene nekifutni a kitűzött célok elérésének. Nem ismered az útvonalat, nem tudod, hogyan válassz taktikát, épp ezért attól tartasz, hogy csak bukdácsolnál az úton. Merj azonban nagyot álmodni, készíts különböző forgatókönyveket, hisz mások is úgy hódították meg a Himaláját, hogy tapasztalatlanok voltak az első mászásnál! Ne félj, ne hagyd, hogy a negatívumok táplálják az elmédet, egyszerűen higgy magadban és abban, hogy képes vagy megcsinálni és elérni azokat a célokat, amelyek jelen pillanatban a legfontosabbak számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Nem szívesen futsz neki egy bizonyos feladatnak, szíved szerint nyújtanád az egészet, mint a rétestésztát, a lelked mélyén azonban ott kopogtat a lelkiismereted, hogy ideje nekifutnod a dolgoknak. Mivel nem tudsz különösebb kifogásokat kitalálni, így kénytelen vagy egy nagy légvétellel megugrani valamennyi feladatot annak érdekében, hogy a későbbiekben ne omoljon az egész a nyakadba. Persze, nem álmaid feladatai ezek, de nem lehet mindig a rózsaszín világban egy felhőről lábat lógatva fagylaltot nyalogatni, nem igaz?!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé rizikós helyzetben kell a hét utolsó napján észnél lenned, amelyet ha nem sikerül elhárítanod, abban az esetben bizony nagyot bukhatsz rajta. Mivel a tét tehát nem kicsi, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni a dologhoz, hogy itt bizony most nem babra megy a játék. Szedd össze magad, hagyd hátra a kéretlen tanácsadókat és a borúlátó károgókat és indulj el az úton. A magadba vetett hit tökéletesen elegendő ahhoz, hogy végül elhárítsd a veszélyt és a rizikófaktorokat. Igen, nem minden megy egyetlen csettintésre, de lásd be, az élet elég unalmas lenne ilyesfajta kihívások nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel közös ügyön dolgozol, ám mivel az illető képességeit meghaladja a dolog, így úgy dönt, hogy inkább kiszáll belőle. Elég értetlenül állsz a helyzet közepén magadra hagyva, ám valahogy mégis örülsz, mert így senki nem szól bele a folyamatba, végre kibontakoztathatod a tehetségedet, nem kell másokat meggyőznöd arról, mi és miért jó nektek. Használd ki a megfelelő alkalmat, most egyedül bizonyíthatsz a környezetednek, hogy miféle tehetség és kreativitás rejlik benned! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, egyfolytában ugyanazt kántálod, ennek ellenére senki nincs, aki felfigyeljen rád, az üggyel kapcsolatban bármit mondasz és bárhogy, egyszerűen süket fülekre találsz. Mielőtt azonban minden frusztrációd azokon a személyeken töltenéd ki, akiknek közük nincs a dologhoz, érdemes az érintetteket megszólítani ez ügyben és mihamarabb higgadtan a tudtukra hozni, hogy nálad bizony kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha ezután is teljes érdektelenséget tapasztalsz, akkor itt az ideje, hogy olyasfajta változtatásokat eszközölj, amelyek egyszer és mindenkorra felszabadítanak az állandó idegeskedés alól és végre tovább léphetsz a helyzetből. Ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél, innnentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Azon hezitálsz jó ideje, hogy bevonj-e valakit egy bizalmas ügybe, szíved szerint ugyanis elmondanád, az eszed azonban mást diktál. Valami azt súgja folyamatosan, hogy nem bízhatsz meg az illetőben, te valahogy mégis azt érzed, hogy ezúttal beavathatod, nem fog visszaélni a neki megszavazott bizalommal. Mivel a pro és kontra érvek folyamatosan egymást ütik, így érdemes időt adnod magadnak arra, hogy racionális döntést hozz. Amennyiben egyetlen másodpercig is kételyek vannak benned, abban az esetben nem kell feltétlenül megosztanod senkivel semmi olyasmit, amire nem tartod érdemesnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon úgy érzed, hogy pontot tehetsz egy igen-igen hosszú ideje húzódó folyamat végére, amelyen már hosszú ideje tevékenykedtél. Végre ugyanis minden olajazottan működik, semmi és senki nem szól közbe annak, amit csinálsz, ennek köszönhetően tökéletesre sikerülnek az utolsó simítások is. A hét utolsó napja van, igyekezz tehát kikapcsolódni a barátaid társaságában, bontsatok ki egy üveg bort, rendeljetek pizzát és élvezzétek egymás társaságát. Egy életed van, élvezd tehát úgy, ahogy neked jól esik!

NYILAS (november 23-december 21)

Teljesen mást terveztél a hét utolsó napjára váratlanul azonban porszem került a gépezetbe és felborított minden előzetes tervet. Emiatt érthető módon lehetsz bosszús, ám ezzel jelen pillanatban nem mész túl sokra. Joban teszed tehát, ha mihamarabb igyekszel kiküszöbölni a jelenlegi hézagot, ennek érdekében gyorsan nekifutsz és megoldás centrikusan gondolkodva megoldod a helyzetet. A hét utolsó napja ugyan felemásra sikeredett, te igyekezz mégis úgy tekinteni a helyzetre, hogy a pohár félig tele van.

BAK (december 22-január 20)

Egészen idáig úgy érezted, abszolút nem hagynak szóhoz jutni, mindenben letorkollnak, bármiben nyilvánítasz véleményt, neked pedig borzasztóan eleged van ebből. Épp ezért most eljött a pillanat, hogy végre hallasd a hangod és tudasd mindenkivel, hogy igenis van neked is egy értékrended, egy világnézeted, amit akkor is engedsz érvényesülni, ha mások ezt nem hagyják. Igen, lehet, hogy mindenkinek kitágul majd a pupillája, te azonban ne törődj ezzel. Ha kultúrált hangnemet választasz és nem arrogánsan lázadsz fel, akkor igenis van lehetőséged megértetni a mondanivalódat. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, lelkileg kezdesz kissé belefáradni abba, hogy gyakorlatilag nincs megállás az életedben, egyfolytában rohanásban vagy, egyik feladat éri a másikat, téged pedig kezd a sok teher agyonnyomni. Ennek okán teljesen érthető módon nem igazán vágysz munka után az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Arra azért ügyelj, hogy ne maradj teljesen egyedül, igyekezz körbevenni magad azokkal az emberekkel, akiknek igazán számítasz, akik akkor is melletted állnak, ha nem megy minden olajozottan és bizony éppen akadályokkal küszködsz. Ez is te vagy, nem kell mindig csillognod és a tökéletesség benyomását keltve tündökölnöd, időnként te is lehetsz fáradt!

HALAK (február 20-március 20)

Hozzá nem értőnek számítasz egy bizonyos dolgot illetően, épp ezért csak tanácstalanul állsz a helyzet kellős közepén. Mivel így nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre jutni, épp ezért ezúttal okosabban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, mit kellene cselekedned vagy merre kellene indulnod. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel azonban jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp május 27.: a Kosoknak egyszerre több fronton kell helyt állniuk, a Rákok kivételes tehetséggel bírnak

A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!