Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 22.: a Kosok egyedülálló lehetőséget kapnak, a Halak elismerésre vágynak

Napi horoszkóp március 22.: a Kosok egyedülálló lehetőséget kapnak, a Halak elismerésre vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta lehetőség kínálja magát tálcán a mai napon, amely ugyan jó eséllyel roppant nagy áldozatokkal járna, mégis úgy érzed, hogy hosszabb távon megéri tizenkilencre lapot húzni és sok mindent kockáztatni. Ne is hezitálj, ugorj fejest a mélyvízbe, másképp ugyanis nem fogod megtudni, hogy megérte-e áldozatokat hoznod a siker érdekében. Az az élettapasztalat, amelyet megszerezhetsz ezáltal, mindenképp hosszútávon roppant kifizetődő lehet, így biztosan megéri legalább emiatt belevágnod!

BIKA (április 21-május 20)

Nem igazán tudod, milyen útvonalon indulj el annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célodat, úgy érzed azonban, hogy mindenképp el kell indulnod valamerre, hisz minél inkább egyhelyben toporogsz, annál messzebb kerülsz attól, hogy sikeres lehess. Ne húzd azonban a saját idődet, fordulj bátran a barátaidhoz, meséld el a bizonytalanság okáf, s kérd ki a véleményüket, biztosan kapsz valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Hidd el, nem lehetetlen a célod elérése, csupán nagyobb bátorságra van szükséged!

IKREK (május 21-június 21)

Eszeveszett tempót diktáltál az elmúlt időszakban, melynek most érzed a hatását, hiszen mind mentálisan mind fizikailag kezdesz kimerülni. Épp ezért igyekezz úgy szervezni a programjaidat, hogy jusson időd magadra is, amennyiben tehát letudtad a kötelező feladatokat, menj el egy masszázsszalonba, ne sajnáld magadtól a feltöltődést, hisz másképp nem fogod tudni a hét hátralévő részét gond nélkül végigcsinálni. Olvass a tested által küldött jelekből, hiszen ha egy betegség állít meg, annál kellemetlenebb lehet kimászni belőle. Gondolkodj preventíven és vállalj kevesebb terhet!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ideje rendkívüli elánnal dolgozol egy számodra fontos ügyön, most pedig úgy hozza az élet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy ezért megéri áldozatot hozni, s be kell fektetni valamennyit, hogy a vállalkozás a végén gyümölcsözőnek bizonyuljon. Szedd össze a gondolataidat, megfelelően építsd fel a mondanivalódat, és akkor valószínűleg másokat is magad mellé tudsz állítani, akik hasznos szereplői lehetnek a projektnek. Meglátod, menni fog és a végén közösen örülhettek majd a sikernek.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra különösen fontos az, hogy betartsd az ígéreteidet másoknak, hisz így lesz hiteled mások szemében, ezt pedig elvárod fordított esetben is. Ma azonban mégis csalódnod kell valakiben, akiben eddig ugyan vakon megbíztál, ám az illető egy igen sarokba szorított helyzetben egyszerűen cserbenhagyott. Noha magadra maradtál, igyekezz félretenni a csalódottságodat, ne keseregj, inkább összpontosíts arra, miként lehet ebből a lehető legjobban kijönni. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenének, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól legalább tudod, ki az, akire biztosan nem számíthatsz, ha bajba kerülsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy közeli ismerősöd olyasfajta problémával keres meg, amelyet te tulajdonképp soha nem osztanál meg senkivel, mi több, nem is várnál mentőövet, hiszen pontosan tudnád, hogy nagyon ingoványos talajra sodornál magadon kívül másokat is. Ezen elv mentén elindulva igyekezz tehát úgy állást foglalni, hogy mindeközben nem veszel tonnányi felelősséget a nyakadba és nem lépsz taposóaknára a véleményed megosztásával. Hívd fel egész nyugodtan az ismerősöd figyelmét arra, hogy a döntés joga kizárólag az övé, így annak minden következményével neki kell számolnia és ne másoktól várja, hogy majd almával a fejükön várják a nyílvesszőket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Felgyorsulni látszanak az események körülötted, te pedig csak kapkodod a fejed, fogalmad sincs, hogy lassítanod kellene, avagy hagynod, hogy vigyen az ár magával. Mivel azonban hosszú bolyongás után tűnt fel a fény az alagút végén, így mindenképp érdemes kihasználnod a helyzetet és rálépni a gázpedálra annak érdekében, hogy ne húzd tovább rétestészta-módjára az ügyet. Hidd el, megnyugtató érzés lesz az, hogy végre pontot tehetsz egy olyan folyamat végére, amely már kezdett az agyadra menni! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem vagy éppen az a személyiség, aki bírja akár az építő jellegű kritikát is, álláspontod szerint nem létezik ez a fogalom, a kritika az mindig bántó, függetlenül attól, hogy segítő vagy "ártó" szándékkal fogalmazzák meg. Ennek okán a legapróbb megjegyzést is magadra véve beleállsz minden vitába, hiszen azt gondolod, hogy mindenáron védened kell a saját érdekeidet. Amennyiben azonban megpróbálsz lazítani egy kicsit, rájöhetsz, hogy abszolút nem te vagy mindig célkeresztben, vannak körülötted igenis segítő szándékú emberek, akik szeretnének az utadon mindenben melletted állni, ha megengeded nekik. Ne tekints tehát úgy a világra, mintha minden pillanatban összeesküdne ellened mindenki!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos információkat szerzel egy elég komoly ügyben, amelyek befolyással lehetnek annak végkimenetelére is, épp ezért érdemes most félretenned minden mást. Ugyan nem így tervezted a programot a hét második napjára, de pontosan tudod, hogy mégsem ülhetsz karba tett kézzel, így mindenképp cselekedned kell. Szedd hát össze magad, veselkedj neki a feladatnak addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Az elmúlt időszakban elsiklottál a számodra fontos emberekkel történt események felett, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz bepótolni ezen hiányosságodat, hívd fel azokat, akiket egy ideje nem láttál, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg te a saját ügyeidre koncentráltál. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!t

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy magadhoz ragadd az irányítást egy olyasfajta dologgal kapcsolatban, amelyhez alapesetben semmi közöd nem lenne, hisz megvannak a saját feladataid, ám mivel látod, hogy mások nem foglalkoznak vele, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Mivel azonban százszámra várnak a megoldandó projektek téged is, épp ezért tehát nem biztos, hogy még újabbakat kell keresned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik messziről elkerülték az egész helyzetet, te meg csak a magad dolgaira figyelj. Mindig is lesznek olyan emberek körülötted, akik nem vállalják a felelősséget, hanem másokra mutogatnak, emiatt azonban nem neked kell a mártír szerepébe belebújni.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, bármit mondasz bármilyen nyomatékkal, egyszerűen nem tudsz semmiféle hatást kiváltani a környezetedből. Rendkívüli módon frusztrál ugyan, hogy gyakorlatilag rád se hederítenek, egy vagy a sok közül, tulajdonképp csupán az árral sodródva. Mielőtt azonban az összes, ebből a frusztrációból fakadó indulatodat gondolkodás nélkül kitöltenéd az első szembejövőn, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, tedd egyértelművé, hogy kezd nálad betelni az a bizonyos pohár, nem tolerálod már ezt a fajta kiközösítést. Ha képtelenek elfogadni, hogy te is a csapat hasznos és fontos tagja vagy, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, hanem elengeded őket. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen mindent megtettél, amire csak lehetőséged adódott!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!