Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 19.: az Oroszlánok végre kikapcsolódhatnak, a Skorpiókat apró impulzusok lendítik előre

Napi horoszkóp március 19.: az Oroszlánok végre kikapcsolódhatnak, a Skorpiókat apró impulzusok lendítik előre
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas üzenetek várnak, melyek egyenesen a csillagoktól érkeznek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Nem egyezik az értékrended valaki máséval, ami megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Bármennyire is igyekszel, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit az illető képvisel, s amilyen módon gondolkodik. Amennyiben tehát úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni és elfogadóbb lenni. ha azonban úgy gondolod, hogy semmiképpen nincs közös jövőtök, akkor bizony nem érdemes felesleges köröket megtenned, hiszen csupán a saját idődet pazarolod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre a te utad visz!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra is szinte hihetetlen, de a hét második napján valahogy derült égből villámcsapásként érkezik a megoldás egy olyan helyzetben, amellyel kapcsolatban azt gondoltad, hogy nincs kiút. Ma azonban mégis olyan jeleket kapsz, amelyek végül hozzásegítsenek ahhoz, hogy sikerrel jöhess ki a szóban forgó szituációból. Ne félj használni a képességeidet, amennyiben a megoldókulcs a kezedbe kerül, abban az esetben vess be mindent, amit lehet, mindezt annak érdekében, hogy a végén te lehess az, aki a pozitív eredménnyel büszkélkedhet ország-világ előtt. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Nagy álmokat dédelgetsz egy ideje, pontosan tudod, hogy mik a céljaid, tisztában vagy a képességeiddel, ennek ellenére azonban megragadtál egy ponton, ahonnan valamilyen oknál fogva nem vagy képes elmozdulni. Ahhoz tehát, hogy rájöjj, miféle változtatásra lenne szükséged, ülj le, gondold végig, mit és hogyan csinálj ezentúl annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb léphess. Erre kell koncentrálnod, semmi más nem fontos, hiszen ha most nem cselekszel, akkor előbb-utóbb elfogynak a lehetőségek és megrekedsz ebben a gödörben. Ne félj nagyot lépni, másképp sosem fogsz előrébb jutni!

RÁK (június 22-július 22)

Túl gyorsan szeretnél valamin túlesni a hét második napján, éppen ezért sürgeted annyira a folyamatot. Így azonban csak az ellenkezőjét éred el, s nem hogy haladna minden előre, az az érzésed, hogy hátrafelé tartasz. Ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, hisz könnyen megbokrosodhat, aztán észt veszejtve vágtáztok, amíg le nem fog dobni, te pedig összetöröd magad. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célodat, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá. Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szerencsére semmi sürgető feladatod nincsen a hét második napján azokon kívül, amelyek egyébként is folyamatban vannak, így tehát olyasféle időtöltésre is juthat időd, ami simogatja a lelkedet és fizikailag sem jár hatalmas igénybevétellel. Minden, ami más halmazba tartozik, ráér, halaszd holnapra, nem kell ugyanis folyamatosan az eredmény után rohangálnod. Nincsen azzal semmi baj, ha időnként átadod magad az én-időnek, ez pedig ma egy ilyen nap, használd tehát ki, holnap aztán ismét ráérsz puszta kézzel elhordani a hegyet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyira nagy volt a hajtás az elmúlt időszakban, hogy elérkezett az ideje annak, hogy visszavegyél a tempóból, mielőtt fáradtságod okán nagy hibákat követnél el. Munka után keress tehát olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt, ne vállalj nagyobb terheket a következő napokban, egyszerűen csak építsd magad. Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz működni, ha újult erővel szállsz ismét ringbe, az azonban csak rajtad múlik, hogy tudatosan a belső békére és a fizikai épülésre összpontosíts, semmi más nem fontos!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bejönnek a számításaid egy bizonyos feladat kapcsán, úgy néz ki, hogy szép lassan érkezik az eredmény, mely roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bológat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy elveszítsd a józan ítélőképességedet. Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál. Szépen csillog az az érem, s egyfajta bizonyossággal tölt el, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot. Csak így tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amikor már úgy érzed, fogytán vagy a lelki és fizikai erődnek, a hét második napján olyan apróságok lendíthetnek előre, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nemsokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztülmész, és akkor újra felhőtlenebbül élheted a mindennapokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladattal bíznak meg a mai nap folyamán, ami nagyon nincs ínyedre, ennek megfelelően minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy belebonyolódj a dologba. Bármennyire is nem fűlik azonban a fogad hozzá, bele kell törődnöd, hogy előbb-utóbb hozzá kell látnod, hisz ha nem így teszel, akkor nagyon har találkozhatsz a felelősségvonással. Amennyiben tehát szeretnéd elkerülni a kellemetlen helyzetet, abban az esetben érdemes minél hamarabb összeszedned a gondolataidat és hozzákezdened, hisz annál hamarabb szabadulhatsz. A munkát senki nem fogja elvégezni helyetted, mások ugyanis legalább annyira hálátlannak tartják ezt a feladatot, így tehát csak magadra számíthatsz!

BAK (december 22-január 20)

Felvázolod a környezetednek a nagy terved a hét második napján, melyet nem csupán hűbele Balázs módjára gondoltál ki, hosszú ideje dolgozol rajta. Nagyon hiszel ebben, magabiztosságodban pedig semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, mert lesznek olyan személyek, akik megpróbálnak elbizonytalanítani és kizökkenteni. Neked semmi más dolgod nincs, mint önmagadban hinni, ne hallgass tehát azokra a károgókra, akik más irányba akarnak téríteni. Egyedül is elég erős vagy ahhoz, hogy nyerő lehess, indulj el tehát az álmaid felé vezető úton!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napján egy régóta halogatott, nehéz döntést kell meghoznod, mely elég nagy nyomást helyez rád, hisz mindenképp hatással lehet a jövődre. Mivel azonban abszolút nem mindegy, hogy melyik utat választod, épp ezért bizonytalankodsz annyira. Mielőtt teljesen belezavarodnál a pro és a kontra érvekbe, igyekezz rövidre zárni és úgy alakítani a helyzetet, hogy abból pozitív haszonnal gyere ki. Ragadd meg a lehetőséget, ami az utadba kerül, hideg fejjel gondolkodva mondd ki, amit a józan ész diktál, majd állj bele bátran a döntésed következményébe!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok energiád megy el arra, hogy megfelelj mások elvárásainak, ez azonban mostanra kezd teljesen felemészteni. Mielőtt végleg elfogy az erőd a nagy igyekezetben, figyelj magadra is, hisz a legfontosabb, hogy te elégedett légy az életeddel, s a saját elvárásaidnak felelj meg. Noha lehet, hogy különbözik az értékrended másokétól, mégsem mondta senki, hogy be kell állnod a sorba a többiek mögé, és szürke egérként menetelned a sorban, meghazudtolva önmagad. Mindig törekedj arra, hogy elsősorban te elégedett legyél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!