Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 18.: az Ikreknek komoly döntést kell meghozniuk, a Skorpiók végre megvalósíthatják a tervüket

Napi horoszkóp március 18.: az Ikreknek komoly döntést kell meghozniuk, a Skorpiók végre megvalósíthatják a tervüket
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

A rövid hét utolsó munkanapján végre az utolsó szálat is elvarrhatod egy bizonyos folyamat végén, amelynek lezárása után új kihívásokat kereshetsz. Akad azonban valaki, aki mindenáron szeretné megakadályozni a dolog lezárását és azt, hogy te továbblépj, attól tart ugyanis, hogy ilyenformán elveszíthet téged. Eleinte felháborítónak találod azt, ahogy az illető viselkedik, ám ha egy pillanatra empátiát gyakorolsz és belegondolsz a helyzetébe, rájöhetsz, hogy csupán arról van szó, hogy túlságosan ragaszkodik hozzád, tulajdonképp esze ágában sincs neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életedről csak te dönthetsz. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján sikerül végre utolérned magad és befejezni minden eddig megkezdett feladatot, így végre nyugodtan adhatod át magad a hétvégi pihenésnek. Nem kell gondosan megtervezned a programot, egyszerűen csinálj azt, ami jól esik. Ne helyezd magad mindig olyan nyomás alá, amelynek meg kell felelned, hidd el, jóleső érzés időnként csupán sodródni az árral. Vannak bőven a világban, akik vonalzóval és szögmérővel rajzolják tökéletesre a tervrajzot, azok az emberek azonban valószínűleg sosem tudják elengedni magukat. Persze, a precizitás is egyfajta erény, neked azonban most a legkevésbé sem erre kell törekedned. Ne akarj mindig tökéletesnek látszani!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly döntést kell a hét utolsó munkanapján meghoznod, amely ügy végképp kezdett már eléggé fojtogatóan hatni rád. Noha rendkívüli módon vágytál arra, hogy pontot tegyél a dolog végére, most mégis megremegnek a lábaid a helyzet komolyságának okán, hisz neked kell vállalnod a felelősséget, bárhogy sül el a dolog. Nézd azonban a pozitívumot: hatalmas tehertől szabadulhatsz meg, amely nem nyomasztja majd többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert most elbizonytalanodtál. Ha már elindultál, menj is végig az úton! Menni fog, csak ki kell tartanod!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annak ellenére, hogy ez egy rövid munkahét volt, neked a nyakadba szakadt egy rakás tennivaló, mindenki téged talált meg minden nyűgjével, neked kellett a Világ gondját a hátadra venned. Ennek köszönhetően olyannyira fáradt vagy mostanra, hogy teljesen kimerültél. Mivel semmiféle világmegváltó dolgokra nem vagy most megítélésed szerint képes, így nyugodtan szenteld a mai napot a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár! Este pedig rendelj egy pizzát, pattogtass kukoricát és nézz izgalmas filmeket, hisz mégis csak itt a hétvége!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra megdöbbentő módon valaki a tágabb környezetedből szinte már erőszakkal nyomul nálad, oly mértékben szeretne ugyanis elérni nálad valamit, amiben te egyelőre csak a negatívumot látod, hogy szinte szemérem nélkül minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben azonban ennyire tartasz ettől a bizonyos dologtól, abban az esetben ne hagyd, hogy bármit rád erőltessen. Igyekezz inkább gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan esemény szakítja félbe a hét utolsó munkanapját napját, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Amennyiben azonban nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet a hétvégi pihenés is, épp ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Este pedig várhat egy igazi, hamisítatlan "ereszd el a hajam!" buli a barátaiddal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje csinosítgatod a tervrajzot, mára pedig abszolút ideálisnak érzed a pillanatot, hogy vége a lovak közé csapva megvalósítsad azt, amiről régóta csak álmodozol. Légy óvatos, csak akkor vágj bele a dologba, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve ha nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs benne semmi élvezhető, csupáncsak egy véget nem érő akadálypálya. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Azonban amennyiben új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta ajánlatot kapsz a hét utolsó napján, amely elég komoly anyagi befektetéssel jár, amennyiben igent mondasz rá. Épp ezért mivel viszonylag komoly kockázata van a dolognak, épp ezért mindenképp járd körbe többször a dolgot, ne ugorj fejest semmibe, amiben nagy lehet a bukás lehetősége. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút szeretsz előre tervezni, nem igazán érzed magad komfortosan, ha váratlan helyzet adódik, inkább húzod fel ilyen esetben a nyúlcipőt, mintsem kihívásként tekints a szituációra. Igyekezz azonban változtatni ezen, próbálj mindig optimistán és megoldás centrikusan gondolkodni, ne add fel könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, hisz az még nem jelenti azt, hogy nem vagy adott helyzet megoldására képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira szeretne egyfajta irányító szerepet betölteni, hogy egyelőre nem-igen tudsz mit kezdeni a helyzettel. Te ugyanis nem vagy az a típusú ember, akinek mások mondják meg, merre menjen vagy épp mit csináljon. Te szereted a saját utadat járni és dönteni arról, hogy mikor kérsz másoktól útbaigazítást. Nem kell tehát engedned most sem az illetőnek, állj ki magadért és érthetően magyarázd el neki, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert lehet? hogy a kezében van az ostor és mások úgy szaltóznak körbe ahogy akarja, de most a tiéd a cirkusz. Ne hagyd magad elnyomni, senkinek nincs ugyanis joga ehhez!

HALAK (február 20-március 20)

A legnagyobb bosszúságodra valaki mások előtt hoz iszonyúan kellemetlen helyzetbe, amely miatt úgy érzed, akaratodon kívül kerültél védekező pozícióba. Most kell azonban észnél lenned és mihamarabb tisztáznod magad annak érdekében, hogy ne sérüljön a rólad kialakult kép az emberek szemében. Tedd félre tehát a pillanatnyi dühödet, szedd össze a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ügyelj arra, hogy ne légy nagyon indulatos emiatt, hisz akkor esetleg gyanakvóan fogadják majd a magyarázatot is. Az életben bizony előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul, mások rosszindulatának köszönhetően szorul a sarokba. Ám ezek a tapasztalások csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhattál valamit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!