Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 13.: a Skorpióknak érdemes a maximalizmusukból lejjebb adniuk, a Vízöntők sikerrel abszolválnak egy bizonyos feladatot

Napi horoszkóp március 13.: a Skorpióknak érdemes a maximalizmusukból lejjebb adniuk, a Vízöntők sikerrel abszolválnak egy bizonyos feladatot
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén végre elérkezett a pillanat, hogy lezárj egy igen hosszú folyamatot, mely nem kevés fejtörést okozott a közelmúltban. Mostanra azonban ideálissá váltak a körülmények a lezárásra, másfelől gyűjtöttél annyi bátorságot, amennyi egy ekkora lélegzetvételű helyzet lezárásához szükséges, épp ezért egyetlen percig ne vesztegesd az idődet. Legközelebb pedig próbáld úgy alakítani az utadat, hogy ne egy végeláthatatlan bozótosban bolyongj, hisz ezzel csak az eredményt késlelteted. Mivel most sikerült pontot tenned a dolog végére, így érdemes hagynod magadnak egy szusszanásnyi időt arra, hogy feltöltekezz!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, a mai nap lehetőséget ad arra, hogy véghez vigyél valamit, amihez annak idején nagy reményeket fűztél, mivel azonban nem járt különösebben nagyobb eredménnyel, épp ezért el is engedted a dolgot. A hét közepén mégis váratlanul felcsillan egy kis részeredmény, így ismét reményt kapsz arra, hogy beteljesítsd a dolgot. Ugyan a programot másképp tervezted, mégis érdemes minden mást háttérbe szorítanod és erre az egyetlen célra koncentrálnod. Hidd el, hosszú távon megéri!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem is igen tudod, hogyan kell ilyesfajta játékokat játszani. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban el kell fogadnod, hogy bizony vannak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint felelősségteljesen, két lábbal beleállni egy-egy probléma megoldásába, amennyiben az élet úgy kívánja. Tanuld meg ezeket a kockázatokat bevállalni, hisz enélkül nem fogsz tudni elsöprő győzelmet aratni! Ne feledd: a cél szentesíti az eszközt!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén egy bizonyos személy a környezetedben nem vállalja fel a hibát, amelyet elkövetett, számodra kissé érthetetlen módon a felelősségvállalás helyett inkább téged próbál bajba sodorni annak érdekében, hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj tisztes távolságban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepére rá kell jönnöd, hogy túl nagy falatot igyekszel lenyomni a torkodon, melyhez roppant kevés a tapasztalatod, te azonban mégis a fejedbe vetted, hogy mindenáron teljesíted. Mivel még nem késő visszafordulni, épp ezért most megteheted, hogy lezárod a dolgot és más, a te tudásodhoz mért, sokkal könnyebb célokat teljesítesz. Ne próbálj bizonyos kanyarokat levágni, hisz valamiért végig kell menned ezen az útvonalon ahhoz, hogy nagyobb volumenű dolgokat is a magadénak tudhass. Az a legfontosabb, hogy bízz saját magadban annyira, hogy el hidd, egyszer meg fogod tudni csinálni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál jóval több időt kell ugyanis eltöltened valamivel, ezért igen bosszús vagy. Mivel úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad, épp ezért most tovább tart elérned a kitűzött célt, ami meglehetősen frusztrál. Amennyiben azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Végy egy nagy levegőt és veselkedj neki a dolognak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy bizonyos ügyben, ígéretet tettél ugyanis arra, hogy mellette állsz majd minden körülmények között. Nem igazán alakulnak azonban a körülmények ideálisan, ami bizony téged is kétségbe ejt. Bármennyire is rizikós a helyzet, tarts ki mégis az ígéreted mellett, keress más alternatívákat, hogy mégis miképp tudnál segítő jobbot nyújtani anélkül, hogy mindketten szakadékba esnétek. Hidd el, van megoldás, csupán csak egy kicsit mélyebbre kell ásnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért, amit megálmodsz magadnak, következésképp nem nagyon tudsz megküzdeni a veszteség fogalmával. Mivel ez az, amit másoktól elvársz, épp ezért gyakran konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz a környezetednek nem feltétlenül ugyanaz a különböző célkitűzésekhez történő hozzáállása, te azonban nagyon nehezen békélsz meg ezzel a ténnyel. A békesség érdekében próbáld megtanulni, hogy nem éri meg másokat magadra haragítanod csak azért, mert te másképp gondolkodsz. A világ ettől teljes, hogy te így, mások pedig úgy állnak hozzá bizonyos helyzetekhez. Hidd el, jobb a békesség, ennek érdekében azonban változtatnod kell az elvárásaidon és lejjebb helyezni a lécet másokkal szemben!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíved szerint hangosan foglalnál állást egy bizonyos témában a hét közepén, az eszed szerint azonban egyelőre nem érkeztek el a te perceid. Ennek megfelelően próbálj tehát uralkodni magadon, amennyiben ugyanis meggondolatlanul csúsznak fajsúlyos mondatok a szádon, abban az esetben maradna a megértés és tolerancia helyett a magyarázkodás. Hidd el, ha visszafogod magad, akkor megspórolhatod a kellemetlenséget. Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre azonban sokkal bölcsebben teszed, ha csendben maradsz!

BAK (december 22-január 20)

Valaki, akivel eddig nem álltatok túl közel egymáshoz, kellemes meglepetést okoz a hét közepén, melyre abszolút nem számítottál. Ez a váratlan fordulat azonban annyira jól esik neked, hogy nem is igen tudod hirtelen, miként kellene reagálnod. Meglepődve tapasztalhatod ugyanis meg azt, hogy bizony a világ tele van olyan értékes emberekkel, akik nem feltétlenül kérkednek vele, mégis odaállnak mögéd, ha az Élet úgy hozza. Légy hálás az illetőnek elsősorban azért, hogy visszaadta az emberekbe vetett hitedet, illetve szebbé varázsolta a napodat. Most már csak a pozitívumokra koncentrálj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsés helyzetben vagy, hisz úgy tudsz végre úgy alakítani a bizonyos projektet a hét közepén, hogy végre sikerrel jössz ki belőle. Abszolút nem gondoltad volna, hogy az eredmény egy viszonylag nyugodt, eseménymentes útszakaszon mutatkozik majd meg, ez a váratlan fordulat azonban most mégis az ellenkezőjét bizonyítja. Épp ezért érdemes mindig nyitott szemmel járnod, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor jön a lehetőség, ami alkalmat ad az elsöprő győzelemre. Csak el ne bízd magad, hisz nem minden szituáció adja könnyen a sikert, ezért mindig észnél kell lenned, ha nem akarsz kudarcot vallani!

HALAK (február 20-március 20)

Magad sem nagyon tudod az okát, de a hét közepén valamiért iszonyúan feszült vagy, emiatt gyakorlatilag minden felhúzod magad és megjegyzést teszel. Mivel pillanatnyi lelkiállapotodnak azonban senki nem eshet áldozatául, épp ezért igyekezz lehiggadni és megtalálni a feszültség forrását, hisz az, hogy egyrészt nem tudsz felszabadulni, másrészt esetleg lépten-nyomon megbántasz bárkit, aki szembejön, az semmi jót nem terem majd neked. Keress tehát valami olyan elfoglaltságot, ami a negatív energiák leadásával jár vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláld a probléma forrását és meg is tudd oldani, ha máshogy nem, elméletben legalább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!