Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák igyekeznek elodázni egy bizonyos problémát, az Ikreknek okosan kell taktikázniuk a siker eléréséhez

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák igyekeznek elodázni egy bizonyos problémát, az Ikreknek okosan kell taktikázniuk a siker eléréséhez
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap első napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, rengeteg támogatód akad ugyanis, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, mindennek ellenére azonban pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthet senki, ugyanakkor te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj tehát előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol, s ha eléred, méltán lehetsz majd büszke magadra! Csak így tovább, menj, hisz sokan szurkolnak neked!

BIKA (április 21-május 20)

A lehető legtovább próbálsz elodázni egy bizonyos dolgot, annyira félsz ugyanis szembenézni vele, hogy inkább menekülsz előle, nehogy véletlenül bele kelljen állnod és meg kelljen birkóznod a dologgal. Nem szégyen a futás, de hasznos, ám a probléma ezzel csak az, hogy hiába vagy jelen pillanatban lépéselőnyben, előbb-utóbb mégis utol fog érni a feladat és akkor bizony számot kell majd adnod, illetve felelősséget kell vállalnod, melyet minél később teszel meg, annál nehezebb lesz majd. Lásd be, sokkal jobb neked is, ha megállsz, veszel egy mély levegőt és farkasszemet nézel a szituációval. Hidd el, hogy meg tudod oldani, hisz a szükséges hozzávalók csakis az önmagadba vetett hit és az akaraterő.

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, ami nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb majd jobban odafigyelsz, ám azért, mert most idegesíted magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj más feladatokra!

RÁK (június 22-július 22)

A lehető legkedvezőbben alakul számodra a helyzet, úgy keverted ugyanis a kártyáidat, hogy végül nem a te paklidban landolt a „Fekete Péter”. Ez annak is köszönhető, hogy legalább annyi tapasztalattal bírsz már, amelynek birtokában tudod, milyen taktikát kell alkalmaznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess vagy legalábbis a legtöbb eséllyel jó pozícióba kerülj. Ne engedd azonban, hogy a figyelmedet bárki elterelje, hisz ha nem koncentrálsz kellőképpen, akkor bizony bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat. Csak előre figyelj és ne hagyd magad kizökkenteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap első napján végre minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, a mára beütemezett programokkal is időben végzel, így jut kis időd magadra és azokra a dolgokra is, amelyekre más, zsúfolt hétköznapokon nem. Használd ki a nap minden percét és ha mindennel végeztél, akkor nyugodtan add át magad a pihenésnek, keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol. Ha azzal tudsz feltöltődni, hogy megnézel egy filmet, akkor azzal, de nyitva van a lehetőség arra is, hogy nyakadba vedd a bevásárló központot és beszerezd a legújabb tavaszi ruhákat! Neked is jár a kikapcsolódás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Időnként azt érzed, jobb ha tudomást sem veszel arról, mi is zajlik körülötted, egyszerűen a fejedre húznád a takarót és ki sem mozdulnál onnan. Légy azonban őszinte, attól, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni az aktuális problémák. Sokkal jobban jársz tehát, ha veszel egy mély levegőt és bátran szembe mersz nézni mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életedet. Biztos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, akkor már sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé kezdesz belefásulni abba, hogy hosszú ideje ugyanazt csinálod, abszolút monotóniával végzed a munkádat, ennek köszönhetően egyre inkább semmilyennek érzed az életedet. Egykedvűséged másoknak is feltűnik, ami bizony kényelmetlen kérdések hadát zúdíthatja rád. Amennyiben nem egy múló állapotról van szó, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy váltanod kellene, olyan feladatot keresned, amelyben kiteljesedhetsz, s megtalálhatod végre a számításaidat és azt, ami a leghűbben tükrözi a személyiségedet. Az is lehet, hogy csupán szükséged van egy kis időre, tedd tehát félre a jelenleg nyomasztó hangulatot, próbálj teljesen elvonatkoztatva olyan progamokat találni, amelyek kizökkenthetnek ebből az állapotból. Szállj ki időnként a mókuskerékből, hisz ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy később újra motivált lehess!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mostanában egyre több furcsaság történik körülötted, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni, egyszerűen azt gondolod, hogy feje tetejére állt a világ. Amennyiben azonban sikerül feleszmélned, abban az esetben érdemes kihasználod az alkalmat és úgy beépíteni ezeket a dolgokat az életedbe, hogy abszolút hasznosak lehessenek számodra. Rendelkezel már ugyanis annyi kreativitással, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy mindezt okosan kezeld és a magad malmára hajtsd a vizet. Ki tudja, meddig lesz még alkalmad erre, épp ezért ne késlekedj, cselekedj és hozz létre valamit, ami egyedülálló és páratlan! A többieknek az álluk is le fog esni attól, amit képes vagy produkálni!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan problémát sikerül végre megoldanod a hónap első napján, amelyről már a legkevésbé sem hitted, hogy valaha pontot tehetsz a végére, ma azonban mégis váratlan lehetőség kínálkozik erre. Mivel a környezetedre is hatással volt az a herce-hurca, amin keresztülmentél, épp ezért borzasztóan nagy megkönnyebbülés lesz mindenkinek, hogy végre tovább léphettek. Eggyel kevesebb tehát a megoldatlan kérdés, egyúttal eggyel több bizonyíték arra, hogy talpraesettséged és kreativitásod egyedülálló. Figyelj a részletekre, ne csak nézz, hanem láss is, mert ezúttal is egyértelműen bebizonyosodott, hogy kis furfanggal milyen könnyen zárhatsz le számodra és mások számára is frusztráló problémákat!

BAK (december 22-január 20)

Olyan szituáció adódik a hónap első napján, amelyben borzasztóan ébernek kell lenned, úgy érzed, ha csak egy pillanatra lankad a figyelmed, azonnal kicsúszik a kezed közül az irányítás és minden eddig befektetett energiád és időd elúszik az árral, te pedig kezdhetsz mindent elölről. A sikereket azonban úgy is könnyedén elérheted, ha nem görcsölsz ennyire, engedd el magad, hozd azt a szintet, amit mindig is szoktál és akkor nem lehet baj! Tanulj meg lazábban tekinteni bizonyos dolgokra, mert mire egy útszakasz végére érsz, éveket öregszel a sok stressztől!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta halogatott döntés miatt vívódsz egy ideje, épp ezért a hónap első napján minden kötelezettségedett letudva igyekezz visszavonulni annak érdekében, hogy végigzongorázhass mindent. Mielőtt tehát a végső elhatározásra jutnál, előtte érdemes megnézni és áttekinteni mind a helyzetnek mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban, hogy el ne vessz a részletekben, amennyiben ugyanis túl sokáig töröd a fejed a dolgon, abban az esetben elszalaszthatsz egy olyan lehetőséget, amely könnyen lehet, hogy még egyszer nem fog visszatérni.

HALAK (február 20-március 20)

Teljes mértékben meg vagy győződve róla, hogy minden ügyet a kezedben tudsz tartani, mindenki problémája elfér a batyudban, nem gyengíthet meg semmi és senki. A hónap első napján rá kell azonban jönnöd, hogy ez a bizonyos zsák könnyen kiszakadhat, ha túlságosan megtöltöd. Nemes jellemre vall, hogy próbálsz mások terhét átvállalva könnyíteni rajtuk, de ne feledd: neked véges az erőd. Mivel halandó ember vagy, így tudnod kell határt szabni önmagadnak és nemet mondani másoknak, mert előbb-utóbb megszokják, hogy te vagy az a személy, akire mindenki támaszkodhat csak azért, hogy nekik könnyebb legyen az életük. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra is!

Ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

Tavaszi szexpózok, amelyek felvirágoztatják szexuális életed

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!