Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 3.: a Rákoknak a belső békét kell megtalálniuk a boldogsághoz, a Nyilasok a bennük rejlő tehetséget kamatoztathatják

Napi horoszkóp május 3.: a Rákoknak a belső békét kell megtalálniuk a boldogsághoz, a Nyilasok a bennük rejlő tehetséget kamatoztathatják
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert a csillagok ismét izgalmas üzenetet rejtenek számodra is!

NAPI HOROSZKÓP május 3.

KOS (március 21-április 20)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden, eléd gördülő akadályt. Ma nem jelenthetnek gondot a nehezebb feladatok, bármivel bíznak meg, te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodádra járnak, hogy vajon miféle gumibogyó szörpöt ittál, amelynek hatására ilyen magasságokig tudsz emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasfajta szupererő birtokában vagy a mai napon, amely legyőzhetetlenné tesz! Élved ki minden pillanatát, de ne hagyd azonban, hogy a hirtelen jött népszerűség megrészegítsen, mert a siker mámorát bármikor kettévághatja egy váratlan helyzet. Légy résen, hogy hirtelen tudj reagálni!

BIKA (április 21-május 20)

Megítélésed szerint egyfajta monotonitásban éled a mindennapjaid, nincs semmi izgalmas változás, kaland benne. Emiatt úgy érzed, kezd ellaposodni az életed, mely mind kívülről, mind pedig belülről tekintve is egysíkúnak tűnik. Épp ezért tehát eljött az idő, hogy változtass valamelyest, hogy kihívásokat keress, annak érdekében, hogy egyre feljebb és feljebb emelkedhess. Hidd el, vannak olyan kalandok, amelyek téged is izgalomba hoznak, melyek töltik az élmény- és adrenalin raktáraid! Ne félj az extremitástól, csak vágj bele!

IKREK (május 21-június 21)

Egy vitás kérdés kezd elharapózni, melynek során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül, bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így szonban nemhogy nem fogtok közös nevezőre jutni, még hosszú időre fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez a hangnem, hideg fejjel gondolkodva senkinek nem válik hasznára, így még azelőtt kell megáljjt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt nagyobb baj lenne belőle! Emelkedj felül a történteken, üljetek le, beszéljetek róla és ha végképp nem találtok arany középutat, akkor csendesen induljon ki-ki , a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, melyet lehetetlen volna csendben elintézni!

RÁK (június 22-július 22)

Örökké elégedetlen vagy önmagaddal szemben, mind külsőleg, mind belső tulajdonságaidat tekintve hajlamos vagy arra, hogy a negatívumokra helyezd a hangsúlyt. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mások előtt titkold ezt a fajta kisebbségi komplexusod, amely miatt soha nem tudsz önazonos lenni. Próbáld a pozitívumokat előtérbe helyezve elfogadni magad és azt, hogy te is egy értékes ember vagy, rengeteg olyan belső értékkel rendelkezve, amely miatt a környezeted szeret és elfogad. Békélj meg a saját testeddel és lelkeddel, mert a nagy elégedetlenségben elfelejted megélni a mindennapok örömét! Próbálj boldog lenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap a bokros tennivalóké, érdemes tehát úgy szervezni mindent, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmilyen folyamatot, mert mire odáig jutsz, hogy befejezed, már azt sem fogod tudni, mit és hogyan kellett volna csinálnod. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és add át magad a hétvégének!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre látod a fényt az alagút végén, mely nagyon felvillanyoz, hisz nem hiába dolgoztál ezres fordulatszámon, nem hiába pörögtél annyira. A befektetett munka most megtérülni látszik, te pedig alig várod, hogy megkezdhesd a jól megérdemeld szabadságod, hisz a nagy hajtásban már sokszor gondolkodás nélkül, ösztönből próbáltad teljesíteni a feladatod, kész szerencse, hogy nem lett baj belőle! Most azonban eljött az idő, hogy átadd magad a pihenésnek, felejtsd el a munkát egy időre! Majd ráérsz szabadság után felvenni ismét a megszokott pörgést!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minél gyorsabban szeretnél végezni a napi teendőkkel, emiatt kezdenek a bajok csőstűl a fejedre omlani, mert a nagy kapkodásban nem figyelsz arra, hogyan és milyen minőségben végzed a dolgod. Nem biztos, hogy jól teszed, ha így folytatod tovább, mert később annál több plusz terhet ró majd a nyakadba a hibák kiköszörülése. Inkább most koncentrálj arra, amit csinálsz, mert az összecsapott munka semmi jót nem terem a közel jövőre nézve! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál te is megélni, ha mindennnel végeztél.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha szeretnéd egyetlen légvétellel átúszni a medencét, be kell látnod, hogy te sem rendelkezel szupererővel. Próbáld beosztani az erőd és olyan tempóban haladj, hogy ne kelljen az utolsó métereknél kapálóznod. Ennek érdekében ne szaladj eszeveszetten előre, mert meg lesz rá az eséled, hogy nekirohansz fejjel a falnak. Hidd el, ha betartod a fokozatosság elvét, ugyanolyan eredményes munkát fogsz tudni produkálni, mint amely elvárást a kezdetekkor magad felé támasztottál. Lassan járj, tovább érsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de lustaságod miatt hajlamos vagy „elkótyavetyélni” a tálentumot, ami benned van. Egy minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont te is kellesz. Fizikai tettek nélkül ugyanis nem fog az öledbe pottyanni a siker és a csillogás. Tedd mérlegre, mit szeretnél jobban: egy helyben ücsörögni, vagy felállni, cselekedni és bezsebelni az elismeréseket. Amennyiben az utóbbiak mellett teszed le a voksod, eljött a te időd! Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a neved is megjegyzik, egy életre!

BAK (december 22-január 20)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted óvva int az illetőtől. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hisz nem tudod, hogy a többieknek higgy, vagy bízz a pozitív megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi erősebben él benned, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hisz nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa miatt miről maradsz esetleg le. Ne ringasd azonban magad hamis illúziókba, mert ha végül a környezeted állitásai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, nyolc napon, mindenképpen túl gyógyuló sérülésekkel! Csak vedd lazán a dolgot érzelmi kötődések nélkül és meglátod, hogy alakul a helyzet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban nem csak fárasztó, de lehetetlen is. Meg kell tanulnod lazítani, nem ragaszkodni görcsösen az elveidhez, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, váratlan helyzetekben maradj nyugodt, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint és a te feladataid közé tartozik! A többiről majd gondoskodnak mások!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában számon kér mindenért, annak ellenére, hogy nem tartozik a közeli ismerőseid közé. Ez téged roppant módon idegesít, nem tudod, hogyan szereld le diplomatikusan, de akárhogy gondolkodsz, rá kell jönnöd, hogy határozottság nélkül nem fogod tudni megértetni vele, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint a saját tükörképed. Ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod, vagy csinálnod. Az az ő dolguk, nem kell neked bele folynod ebbe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!