Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 22.: a Rákoktól a szokásosnál nagyobb teljesítményt vár el a környezetük, az Oroszlánok az őszinteség hívei

Napi horoszkóp május 22.: a Rákoktól a szokásosnál nagyobb teljesítményt vár el a környezetük, az Oroszlánok az őszinteség hívei

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Ha előre tudod a saját terveidet, nem árt, ha másokkal is megosztod, hisz ha nincsenek felkészülve a váratlan fordulatokra és az általad eszközölt változtatásokra, nem mindenki lesz odáig értük. Te sem szeretnéd, ha a valaki egyik napról a másikba öntené a hideg vizet a nyakadba. Épp ezért te is légy lojális és korrekt a többiekkel, így sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted is és jóval népszerűbb leszel!

BIKA (április 21-május 20)

Nehéz döntést kell meghoznod a hét utolsó napján, mely láthatóan tonnás teherként nehezedik rád. Folyamatosan hozod fel magadban a pro és kontra érveket, fogalmad ugyanis sincs, merre billentsd a helyzetet, hiszen félsz annak következményeitől. Ne vedd azonban ennyire a lelkedre a dolgot, hallgass a női megérzéseidre, ne mások tanácsára mondj feketét vagy fehéret, csakis a saját intuícióid vezéreljenek. Időnként úgy kell cselekedned, hogy te, magad legyél előtérben, persze olyanformán, hogy nem taposod el közben a körülötted lévőket. Most magadra gondolj, holnap majd mások lesznek fontosak!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok mindent szeretnél egyidőben megkaparintani, azonban nehezen bírkózol meg vele, hisz ennyi terhet nem lehet egyszerre a hátadon cipelni! Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint haladj előre. Mostmár tudod, hisz a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy nem feltétlenül jó döntés egy fenékkel több lovat megpróbálni megülni, épp ezért legközelebb próbálj egészséges mennyiségű terhet magadra vállalni! Ne habzsolj, mert csak a torkodon akad a falat!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted az átlagosnál nagyobb teljesítményt vár el tőled, te azonban feszélyezve érzed magad, hisz egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy elegendő tudás és képesség birtokában vagy ahhoz, hogy olyan eredményt hozz ki magadból, amely az eddigi, lehető legjobb. Mindennek ellenére meg kell próbálnod, hisz anélkül, hogy nem teszed egyre magasabbra a lécet, soha nem leszel jobb magasugró. Teher alatt nő a pálma, fuss neki és adj egy esélyt a pozitív végkimenetelnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ha a feléd kinyilvánított őszinteséget elvárod az emberektől, akkor bizony neked is fel kell vállalnod a véleményed, még abban az esetben is, ha az negatív. Amennyiben szeretnél valamit, mondd ki őszintén, mert így soha nem fogod tudni a céljaid elérni és az akaratod érvényesíteni másokkal szemben. Hidd el, nem fogják kétkedve fogadni, sőt, a segítségedre is lesznek néhányan! Hallasd a hangod, hisz “néma gyereknek anyja se érti a szavát”!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közeleg a határidő ahhoz, hogy egy fontos döntést meghozz, ám te kételkedsz abban, hogy vajon miként kellene állást foglalnod. Bizonytalanságod oka nem más, mint a félelem, mely táplálja jelen pillanatban a helyzetedet, ám ha elég bátor vagy és mersz feketét vagy fehéret mondani, az hatalmas nyomás alól szabadítana fel. Ne szégyellj tanácsot kérni olyan emberektől, akiknek adsz a veleményére és akik kézzel fogható dolgokat mondanak. Ugyan a végső döntés a te kezedben van, nyugodt lelkiismerettel fogod meghozni, hisz nem csupán egymagad szemszögéből vizsgáltad a dolgot.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem tartozol a kifejezetten spórolós kategóriába, a hét utolsó napján mégis váratlan anyagi kiadások bonyolítják az életed, melyekre nem számítottál, épp ezért idegesít a dolog. Általában nem szórod a pénzt ész nélkül, de azt sem szereted, ha tartalékaidat kell megbontani egy olyan dolog miatt, ami nem rajtad múlik. Annak érdekében, hogy hamarabb túless rajta, minél gyorsabban add ki a pénzt, amire ki kell és lépj tovább. Megesik az ilyen, ne is rágódj rajta túl sokáig!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A barátaid tudják, hogy bármiben számíthatnak rád, ha bajba kerülnek, te minden tőled telhetőt megteszel, hogy a legjobb tudásod szerint rendelkezésükre állj. Most azonban olyan szituáció adódik, amikor olyasféle, igen fasúlyos dologban kérnek tanácsot, amiben elsőre nem vagy biztos, hogy a te feladatod lenne segítséget nyújtani. Légy óvatos, mert később bajod lehet belőle és a barátság láthatja a kárát! Diplomatikusan, de világosan megfogalmazva magyarázd el nekik, hogy ugyan mindig igyekszel minden tőled telhetőt megtenni, mégsem szeretnéd a mártítköpenyt magadra aggatni. Ha megértik, szuper, ha nem, az nem a te bajod!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha a hét utolsó napja van, amikor optimális esetben mindenki valamilyen formában a pihenését tölti, te mégis ezer fokon égsz, egyetlen pillanatra nem állsz meg, hisz attól tartasz, hogy amennyiben lankad a figyelmed, abban az esetben nem tudsz teljes mértékben megfelelni a környezetednek. Borzasztóan sokat aggódsz azért, hogy elfogadnak-e, hogy elég vagy-e, hogy te is ugyanolyan értékű tagja vagy-e a társaságnak. Éppen ezért szeretnéd mindenképp elkápráztatni őket valamivel, ám ezt már csak néznie is fárasztó bárkinek. Épp ezért eljött a pont, amikor tudatosan kell megállnod és feltenned a kérdést: mi a legfontosabb? Hogy mások elégedetten veregesség a vállad vagy hogy te boldog legyél? Ne mások elvárásai szerint éld az életed, hanem a saját magad értékrendjének próbálj megfelelni és önmagad elégedetté tenni! Elsősorban te vagy a fontos, hisz te állsz a prioritási sorrend legtetején!

BAK (december 22-január 20)

Apróbb botlás miatt bosszankodsz a hét utolsó napján, nem is érted, miképp hibázhattál, ha minden tökéletesen ki volt számítva. Egyet azonban ne feledj: nincs tévedhetetlen ember, ne gondold, hogy te vagy az első, aki soha nem hibázik, vagy nem téved. Neked is meg van engedve, hogy időnként tévedj, ahogy az a ma is előfordult. Engedj meg magadnak is ennyit, próbáld a hibát javítani, ha pedig nem sikerül, fejben lépj tovább, hisz ha benne ragadsz a sárban, soha nem fogsz előre haladni. Hidd el, nem fog senki azért pellengérre állítani, mert megbotlottál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az esetek döntő hányadában, egy-egy konfliktus helyzetben a végsőkig kiállsz magadért, ha igazad van, addig nem nyugszol, amíg meg nem győződ a másik felet. Most azonban olyan helyzet adódik, ahol bámit mondasz, egyszerűen nem hajlandóak beismerni azt, hogy a logika a te gondolatmenetedben van. Emiatt jobb, ha hátat fordítasz és tovább állsz, hisz ez csak idővesztegetés, lépj túl rajta, ahelyett, hogy méginkább beleásnád magad! A hét utolsó napja van, lazíts és igyekezz olyan progamokat találni, amelyek kikapcsolnak és örömet okoznak!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos megbízást kapsz a hét utolsó napján, amely nehezítettségi fokát illetően elég ijesztőnek tűnik számodra, első látásra fogalmad sincs, miképp kezdj neki a dolognak. Abszolút nem vagy ugyanis biztos benne, hogy ez lesz az a feladat, amely életed csúcsteljesítményét hozza majd el. Érdemes azonban részleteiben belemerülni, hisz talán a sokadik nekifutásra megérted, megtetszik és szívesen próbálod ki magad benne! Ne utasítsd el azonnal a lehetőséget, csakmert eggyel magasabb a megugrandó léc a megszokottnál!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp május 27.: a Kosoknak egyszerre több fronton kell helyt állniuk, a Rákok kivételes tehetséggel bírnak

A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!