Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 5.: a Skorpiók végre kikapcsolódhatnak, a Bakoknak érdemes résen lenniük bizonyos személyek társaságában

Napi horoszkóp június 5.: a Skorpiók végre kikapcsolódhatnak, a Bakoknak érdemes résen lenniük bizonyos személyek társaságában
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Noha majdnem minden élethelyzetben a biztonsági játékra törekszel, a hétvége kellős közepén mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot vállalnod a felcsillanó siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, s kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célodat. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Csak légy magabiztos, állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, top formában vagy, extra teljesítményre is képes lennél minden fronton, ha a helyzet úgy hozná. Mielőtt azonban különösebb bemelegítés nélkül fejest ugranál a jéghideg vízbe, igyekezz megfontoltan felhasználni az energiáidat, hisz nem tudhatod, mikor jön egy váratlan helyzet, amikor bizony valóban a világ megmentése várhat rád. Ügyelj arra, hogy mások se gazdálkodhassanak az extra energiáiddal és csak arra használd, amire fontos!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, ebből kiindulva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást másoktól is. Ma mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, az illető ugyanis váratlanul faképnél hagyott, miközben te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy kievickélj a bajból. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki az igazi barát a bajban!

RÁK (június 22-július 22)

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás után most már van egy olyan cél, amelyért küzdesz, mert úgy gondolod, hogy megéri a fáradságot. Régóta kerested ezt a lehetőséget, és most rendkívül boldoggá tesz az, hogy van miért harcolni, hiszen a saját boldogságod a tét. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes kalandra nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, s emiatt esetleg valaki a nemtetszésének ad hangot. Ha felkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj el, mert ki tudja, holnap nem lesz-e más késő! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben, emiatt kifejezetten frusztrált a hangulatod, nem is érted, miféle keresnivalód van ott, ahol most vagy, ám sajnálatos módon egyelőre a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogyan kerülhetnél ki ebből a szituációból. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb le szeretnéd zárni ezt az utat, a legrövidebb akadálypályán végigmenve, így állítsd fel a megfelelő taktikát ahhoz, hogy ne legyen semmiféle megugorhatatlan akadály, amely váratlanul érhetne. Igyekezz visszanyerni a szabadságod és élvezni az Életet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút nem tudod, miként kellene cselekedned egy bizonyos helyzetben, ennek okán megpróbálsz minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megragadja a kezed és kivezet a sűrű bozótosból. Mivel azonban nincs két azonos logikai fonal, így ahány embert kérdezel, annyi fajta, különböző állásfoglalást hallasz, amely méginkább elbizonytalanít. Egész nyugodtan felfoghatod ezt egyfajta jelként is, hisz kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, neked kell annyi magabiztossággal rendelkezned, hogy meg tudj egy ilyesfajta helyzetet is oldani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap olyasfajta változást tartogat számodra, amely hosszútávra nyújthat biztonságot attól függően, hogyan is kevered a kártyáidat. Minden attól függ, melyik irányba indulsz el, ám mivel te profi vagy és általában hideg fejjel hozol döntéseket, ezúttal sem lesz gondod azzal, hogy merre mutat a nyíl. Végre nem kell azon aggódnod, hogyan alakul a jövőd, hisz nagyon úgy tűnik, sikerült hosszútávra biztonságba helyezned magad mind anyagilag, mind pedig a jövőd szempontjából. Így kell ezt csinálni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden nagyon jól halad a maga útján, épp ezért jut energiád arra, hogy azokra a dolgokra is szánj kis időt, amelyekkel a hét folyamán nem vagy csak nagyvonalakban tudtál foglalkozni. Igyekezz pontot tenni minden eddig befejezetlen ügyed végére, a hétvége hátralévő részét pedig olyasfajta elfoglaltságokkal töltsd, amelyek kikapcsolnak és nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe. Ha túl sok a feladat, ne akard azokat egyetlen nap alatt megoldani, inkább a minőségre törekedj, mint a mennyiségre!

NYILAS (november 23-december 21)

Érzed ugyan, hogy a megfelelő ösvényen a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban tele vagy feszültséggel, hisz mindenképp magad kívánsz dönteni bizonyos dolgokról, és elvárod, hogy minden úgy történjék, ahogyan az elején eltervezted. Ha valaki tanácsot próbál adni, arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsösen menj előre, hisz úgyis véghezviheted, amit elterveztél, ha közben élvezed, amit csinálsz. Lazíts, mert így csak elveszed az élményt magadtól!

BAK (december 22-január 20)

Érzésed szerint az utóbbi időben köréd csoportosultak azok az emberek, akik nem feltétlenül jószándékkal barátkoznak, akiket az esetek zömében valamiféle érdek vezérel, akik egyszerűen másokba kapaszkodnak, hogy ők, maguk meg ne fulladjanak. Ebből viszont kezd eleged lenni, a kihasználásból és abból, hogy már-már te fulladozol, hisz húznak lefelé magukkal. Mielőtt azonban belefulladnál a dologba, igyekezz mielőbb STOP táblát mutatni nekik, ne hagyd magad a végtelenségig kihasználni. Senki nem mondta, hogy neked kellene egyfajta áldozatként mindenki helyett törnöd az utat. Légy határozott és következetes!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem csak másoknak beszél lekicsinylően rólad, mintegy üzenve, mennyire nem tart sokra. Mivel intelligens embernek tartod magad, nem akarsz belemenni egy efféle felesleges adok-kapokba, ezért inkább egyszerűen csak kerüld el a társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy jelen helyzetben okosan teszed, ha belemész olyan vitákba, amelyeknek valószínűleg semmi értelme.

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan esemény szakítja félbe a hétvégédet, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Ne ess kétségbe, szedd össze minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Csak szépen, nyugodtan kezeld a helyzetet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!