Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 4.: a Rákoknak nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes lejjebb adniuk a nyomasztó gondokból

Napi horoszkóp június 4.: a Rákoknak nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes lejjebb adniuk a nyomasztó gondokból
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napján is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, hisz izgalmas részleteket tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki csúnyán visszaélt azzal, hogy segítettél neki, gyakorlatilag a gödör legmélyéről húztad vissza, most mégis úgy viselkedik veled, mintha te lökted volna annak idején a gödörbe. Borzasztóan felháborít az illető viselkedése, ám amennyiben van ennyi önuralmad, abban az esetben ne add meg neki azt a szívességet, hogy emiatt lelkileg megtörsz, sokkal inkább érdemes felszívnod magad és úgy elengedned az életedből, hogy nem állsz vele semmilyen harci helyzetben. Igen, sajnos vannak ilyen emberek, akik vastagon kihasználják a másik segítőkészségét, ám te légy büszke magadra, hiszen az utóbbiak táborát erősíted, aki mindig készen áll harcba indulni másokért. Akik pedig az illetőhöz hasonló gondolkodással rendelkeznek, azokat érdemes hátrahagynod a saját lelki békéd érdekében.

BIKA (április 21-május 20)

Legnagyobb sajnálatodra nem választhatod meg a kollegáidat és a családtagjaidat, noha időnként lelkiismeret furdalás nélkül fordítanál hátat nekik. Bármennyire is szeretnél ugyanis, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni valakivel, akármennyire is erőlködsz, semmiképp nem szeretnél azonban képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképesség! Ügyelj azonban arra, hogy ne vetkőzz ki önmagadból csak azért, hogy másoknak szimpatikus legyél!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben trükközni próbál, nem éppen tisztességes eszközökkel igyekszik magához ragadni az irányítást. Neked ez gyorsan feltűnik, ám nem nagyon tudod, mi tévő legyél, hisz nem feltétlenül szeretnél konfliktus helyzetbe kerülni, de azt is be kell látnod, hogy ha az illető így folytatja és te nem avatkozol közbe, senki nem fogja észrevenni, mi zajlik a háttérben. Alapvetően nem vagy ugyan konfliktuskereső, ám akármilyen nehéz is, ebbe a helyzetbe most bele kell állnod és felhívni a figyelmet arra, hogy normál esetben így nem lehet sikerhez jutni, de legalábbis negatív következmények nélkül biztosan nem. Hidd el, a nap végén büszke leszel magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyszabású terveid vannak, amelyek azonban nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül mégis sziklaszilárdan érdemes hinned magadban, hisz ha engedsz a nyomásnak, sosem fogod tudni elérni a hegy csúcsát! Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad és kövesd az általad legjobbnak gondolt útvonalat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé feszültnek érzed magad a hétvége első napján, túl sok minden nyomja ugyanis a lelked. Ne tartogass ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák sajnos különben csak egyre szaporodnak! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol, s ők sem élnének soha vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáidat, hisz ha beszélsz róluk, talán már azzal is közelebb juthatsz a megoldásukhoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl sok megoldandó gondot veszel a nyakadba, amely alatt kezdesz összeroskadni. Mielőtt tehát ez bekövetkezne, be kell látnod, hogy bármennyire is szeretnéd, mindenki gondját nem fogod tudni megoldani. Foglalkozz a saját megoldandó feladataiddal, ne akard a világ megváltó jelmezt magadra ölteni, hisz egyfelől abba nagyon könnyen bele lehet fáradni, másfelől pedig olyan felelősséget veszel a nyakadba, amiért később meg is ütheted a bokádat. Hiányzik ez neked?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A nagy vesszőfutásban igyekszel kikerülni a nagyobb akadályokat, ezzel viszont azt fogod elérni, hogy folyton újra kell kezdened az egész folyamatot. Egyszerűbben is meg tudod azonban oldani a helyzetet, ha nem trükközöl, ami lehetővé teszi majd, hogy gyorsabban juss a célvonalba. Igyekezz minden szálat megfelelően elvarrni ahhoz, hogy vegül ne okozzon fejfájást az, hogy vajon a későbbiekben hol fog visszaköszönni a trükközés. Hidd el, ha nekifutsz, hamarabb végigérsz rajta, mint gondolnád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A dolgok megváltozni látszanak körülötted, pontosan nem tudod azonban, hogy merrefelé visz az út, amelyen éppen bandukolsz. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle. Csak menj és tapasztalj annak érdekében, hogy később haszonnal kamatoztathasd azt, amit most megszerzel. Ne félj az ismeretlentől!

NYILAS (november 23-december 21)

Felelősségteljes megbízást kell teljesítened a hétvége első napján, amelyben teljesen szabad kezet kapsz. Valaki azonban folyton egyfajta piaci légyként legyeskedik körülötted, megállás nélkül mindenbe beleszólna és kérés nélkül mondaná el a véleményét, ami téged érthető módon rendkívülien frusztrál. Nem tudod, hogyan állítsd le, hogyan hárítsd a jóakaratot, hisz megbántani semmiképp nem szeretnéd, az azonban fontos számodra, hogy a jó viszony fennmaradjon. Mivel azonban ez nem mehet így sokáig, valamilyen módon mégis a sarkadra kell állnod, igyekezz tehát diplomatikusan elhárítani a túlbuzgóságát, hátha abból érti, hogy ebben a darabban mégis mi a szereposztás.

BAK (december 22-január 20)

Olyasmivel foglalkozol, amelyből a jelek szerint semmiféle előrelépés nem várható, te azonban, bármilyen zsákutcának tűnik is a helyzet, a végsőkig ragaszkodsz hozzá. A nagy ragaszkodásban eljön azonban egy pont, amikor -bármennyire nehéz is– be kell látnod, hogy innen nem vezet már tovább út, épp ezért le kell zárnod és továbblépni. Ne kudarcként éld meg a dolgot, épülj belőle, vonj le minden konzekvenciát és keress új feladatokat, amelyekben ki tudsz teljesedni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben abszolút magával sodort az élet, olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy teljesen háttérbe szorulnak azok az emberi kapcsolatok, amelyek eddig fontosak voltak számodra. Mielőtt azonban a barátaid teljesen eltűnnének, érdemes mérlegelned egy pillanatra, mi a fontosabb: rohanni valami után megállás nélkül vagy időt fordítani azokra az emberekre, akikre örömben-bánatban mindig számíthatsz. Amennyiben az utóbbi következtetésre jutsz, érdemes kiszállnod egy időre mókuskerékből és felmelegítened azokat a kapcsolatokat, amelyek fontosak számodra. Hidd el, hosszútávon abszolút kifizetődő lesz!

HALAK (február 20-március 20)

Bár nem minden a terveid szerint alakul a hosszú hétvége első napján, pillanatnyilag mégis kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul magától!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!