Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 4.: a Mérlegek új úton indulhatnak el, a Vízöntők a saját tündérmeséjük főszereplői

Napi horoszkóp június 4.: a Mérlegek új úton indulhatnak el, a Vízöntők a saját tündérmeséjük főszereplői
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is. Légy azonban óvatos! Csakis addig takarózz, amíg a paplanod ér, a határaid ne lépd túl, egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmed, nem szükséges az áldozati bárány jelmezét magadra öltened. Maradj mindig ilyen segítőkész és a Karma az egekig emel majd!

BIKA (április 21-május 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak, vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Rég nem látott ismerőssel kapcsolatban kapsz aggasztó híreket, amelyek nem hagynak nyugodni ugyan, ám mivel a legutóbbi alkalommal elég viharosan váltatok el, nem tudod, hogyan reagálna megkeresésedre. Mivel azonban egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog és egyfolytában ezen kattog az agyad, érdemes a kételyeid és félelmeid legyőzni és megkeresni, hisz soha nem tudhatod, vajon szüksége van-e bármiféle segítségre, avagy boldogul egyedül is. Mindenesetre biztosan értékelni fogja az érdeklődést és ha segítséget nem is igényel, legalalább megtudhatod, hogyan alakul a sorsa, amellyel a te lelked is megnyugvásra találhat.

RÁK (június 22-július 22)

Kicsit megviseli a lelked a sok történés, ami mostanában zajlik körülötted, emiatt nem feltétlenül vágysz az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Azokkal igyekszel körbevenni magad, akikben minden körülmények között bízhatsz és akikkel szívesen töltöd az időd. Akad azonban valaki, aki a barátinál jóval komolyabb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Igyekezz észrevenni és nyitni felé, amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz erre. Ha nem, akkor ne építs benne hamis illúziót, kérj egy kis időt tőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de a lustaságod miatt hajlamos vagy elkótyavetyélni a benned rejlő nagyszerű adottságokat. Minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont te is kellesz. Ha azonban nem csinálsz semmit, biztosan nem repül a szádba a sült galamb. Ehhez cselekedni kell, vállalva a munkával járó kétségtelen kényelmetlenségeket is. Mérlegeld, mit szeretnél jobban: ücsörögni a dagonyában – vagy végre tenni valamit azért, hogy bezsebelhesd a siker. Ha ez utóbbit választod, állj fel és csinálj végre valamit. Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a nevedet is megjegyzik egy időre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl sok a negatív energia körülötted, amit rendkívül nehezen tudsz már elviselni. Emiatt nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, de ennek okát illetően csak most sikerült megvilágosodnod: a környezeted húz vissza, csakhogy próbáld megmutatni mindenkinek, hogy érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, és akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, ne vegyél többé tudomást róluk, hanem járd a saját utadat. Te kerülhetsz ki győztesként ebből a helyzetből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni az ügy. Amennyiben szeretnél ettől megszabadulni, itt az idő, hogy ülj le és gondolj mindent alaposan végig. Ne félj a változástól, hiszen az élet néha úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátra kell hagynod, mert csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem érdemes mindenáron ragaszkodnod egy lyukas zoknihoz, mert ha már nem tudod használni, egyszerűen dobd ki és vegyél elő egy másikat. Időnként nehéz döntéseket is kell hozni, de hidd el, hogy jobban jársz, ha ezeket nem halogatod, mert annál előbb szabadulsz a tehertől.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé kezdesz ráunni, hogy egyfolytában egyetlen dolgot kántálsz megállás nélkül, ám eddig süket fülekre találtál. Mielőtt azonban minden frusztrációd azokon a személyeken töltenéd ki, akiknek közük nincs a dologhoz, érdemes az érintetteket megszólítani ez ügyben és mihamarabb higgadtan a tudtukra hozni, hogy nálad bizony kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha ezután is teljes érdektelenséget tapasztalsz, akkor itt az ideje, hogy olyasfajta változtatásokat eszközölj, amelyek egyszer és mindenkorra felszabadítanak az állandó idegeskedés alól és végre tovább léphetsz a helyzetből. Ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél, innnentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, mert azt érzed, hiába vagy vele nyílt, őszinte és érdeklődő, minden kísérleteddel falakba ütközöl. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz máshonnan megközelíteni őt, hátha megérzi a jó szándékot a részedről. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerül áttörni a benne lévő gátakat és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely akár hosszútávra szólhat. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

BAK (december 22-január 20)

Úgy alakul a helyzet, hogy egy közösen elkezdett projektből a többiek kiszállnak, mert túl nehéznek találják, olyannyira, hogy senki nem marad körülötted. Te azonban örülsz, mert így senki nem szól bele a munkafolyamatba, végre kibontakoztathatod a tehetségedet, nem kell másokat meggyőznöd arról, mi és miért jó nektek. Használd ki a megfelelő alkalmat, most egyedül bizonyíthatsz a főnöknek, miféle tehetség és kreativitás rejlik benned!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy magad sem hiszed el, ebben a mesében bizony te vagy a szerencsés Hamupipőke. Bele sem mersz gondolni abba, ami körülötted folyik, mert a munkában és a szerelemben is minden váratlanul jól alakul. De ne aggodalmaskodj azon, mi lesz, ha mégsem úgy sikerül minden, s mi lesz, ha a végén a főhős issza meg mindennek a levét. Ez a tündérmese most van adásban, éld meg a pillanatot és add át magad az érzéseidnek! Ha valami mégsem úgy sül el, amint reméled, azért majd ráérsz akkor szívni a fogad!

HALAK (február 20-március 20)

Jól alakul a mai nap, a feszített munkatempó mellett minden másra jut időd, amit elterveztél. Olajozott csapatként tudtok együttműködni a kollégákkal, rendkívülien élvezed a munkát, amit jelenleg csinálsz, így semmi perc alatt eltelik a nap is. Hatékonyságotoknak köszönhetően minden feladatot könnyűszerrel meg tudtok oldani, így tehát munka után jöhet a kikapcsolódás, szervezz egy jó kis közös programot, vezessétek le a mai napot egy koktéllal vagy egy jó kis mozifilmmel, akkor viszont szó se essen munkáról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!