Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 3.: a Mérlegek az elismerésért küzdenek, a Nyilasok szeretnének egy bizonyos ügy végére járni

Napi horoszkóp június 3.: a Mérlegek az elismerésért küzdenek, a Nyilasok szeretnének egy bizonyos ügy végére járni

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút amatőrnek számítasz egy bizonyos helyzetben, emiatt nem is igen tudsz mit kezdeni a péntekre kialakult szituációval. Mielőtt azonban a fejedre nőne a dolog, érdemes segítséget kérned olyasvalakitől, aki nálad mindenképp hozzáértőbbnek számít, őt kérd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, addig is azonban igyekezz minél több információt magadba szívni!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, olyan magas a mérce, amit állítanak neked, hogy kétszer annyit kell tenned, mint másoknak ahhoz, hogy elismerjék a munkád. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját magaddal szemben támasztott elvárásaidnak megfelelned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Ha valakinek nem vagy elég, engedd el, hadd menjen a saját útján!

IKREK (május 21-június 21)

Új lehetőség van előtted kibontakozóban, te azonban tartasz tőle, ha belevágsz, esetleg a későbbiekben megbánod és késő lesz visszacsinálni mindent. Ne gondolj ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív oldalát, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz a végén!

RÁK (június 22-július 22)

Hibáztál egy bizonyos dologban, mely csorbát igyekszel egy ideje köszörülni, egyelőre sikertelenül. Amennyiben azonban eddig nem nagyon sikerült eltüntetni a foltot, abban az esetben teljesen felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj tovább lépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanebben a kőben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában nem vagy az az ember, aki mindent túldramatizál, ezúttal azonban az az érzésed, hogy muszáj a helyzetbe beleállnod és a problémát a helyén kezelned. Állj tehát oda határozottan, vállald a felelősséget és gondolkodj megoldáscentrikusan. Ha azt látják rajtad ugyanis, hogy tenniakarás van benned, elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet. Ne csinálj sem kisebb, sem nagyobb gondot abból, ami egyébként is van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mielőtt meggondolatlanul belevágnál valamibe, ülj le és zongorázd végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibázás lehetősége, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat esel és minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belekezdesz, mert ha rossz döntést hozol, könnyen hibázhatsz, s sokkal nagyobb munka lesz helyrehozni a dolgokat. Ez ráadásul nemcsak rád lenne hatással, hanem a környezetedre is.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos számodra, hogy abban a közegben, ahol az időd nagy részét töltöd, emberszámba vegyenek, hogy neked is számítson a véleményed annyira, mint bárki másnak. Épp ezért bármire képes vagy, hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy észrevetesd magad. Nem biztos azonban, hogy ez a helyes útvonal, nem kell ugyanis bohócot csinálnod magadból ahhoz, hogy teljes értékű tagja lehess a csapatnak. Sokkal inkább érdemes pozitív értelemben maradandót alkotnod, olyasmit, ami elismerést vált ki másokból a szánalom helyett. Ne adj lejjebb az értékrendedből, hisz tetőtől talpig értékes ember vagy!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyobb volumenű kihívásra készülsz, amelybe nem lehet csak úgy gondolkodás és tervek nélkül beleugrani, épp ezért a mai napot az előtted álló hétvégével együtt arra igyekezz felhasználni, hogy a legapróbb részletekig mindent végiggondolj és kidolgozz. Bár teljesen nem tudod kikapcsolni a külső ingereket, hisz a hét utolsó munkanapján dolgoznod is kell, ennek ellenére mindenképp próbáld meg, hisz pontosan tudod, hogy ezt most meg kell tenned annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások még mindig keményen dolgoznak és kapaszkodnak, te már nyugodtan, hátradőlve nézheted majd az első sorból!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindképpen szeretnél a végére járni valaminek a hosszú hétvége előtt, ám azt még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hiszen ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki talán segíthet neked megtalálni a választ a kérdéseidre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül mindent tisztázni, végre fellélegezhetsz!

BAK (december 22-január 20)

A hét végére végre kezdenek az általad befektetett energiák megtérülni, mostmár látod, hogy a sok-sok beletett energia és fáradság megfizetődni látszik. Ez újabb lendületet ad a további küzdéshez, hisz látod, van értelme annak, amit csinálsz. A sok munka mellett találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad a hosszú hétvégén, hiszen fáradtan nem lehet ugyanazzal a hatékonysággal dolgozni, mint új energiákkal feltöltődve! Minden, amit eddig csináltál, biztos alapokokon nyugszik, attól tehát, mert egy picit lazítasz, még semmi nem fog kárba veszni, nem fog összedőlni, amit felépítettél. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, megtaláltad a másik feled, azt a személyt, aki végre úgy fogad el, ahogy vagy, minden hibáddal együtt, akire mindig számíthatsz és végre teljes értékű embernek érezheted magad. Tiszta szívből szereted és feltétel nélkül megbízhatsz benne, nincs közöttetek feszültség, vagy ha van is, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Ő az, akiről azonnal tudtad, hogy egy egész életet le tudnál élni vele, hisz legjobb barátként, szülőként és szerető, gondoskodó szerelmedként elkísér a közös utatokon. Legyetek nagyon boldogok együtt!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok mindenbe kezdtél bele egyszerre a hét utolsó munkanapján, pontosan a hosszúhétvége előtt, kissé azonban eltaktikáztad magad, így kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok. Kapkodás helyett ülj le, dolgozz ki egy ütős és hatékony tervet, s annak megfelelően kezdd el rendezni a dolgokat. Meglátod, pillanatok alatt a végére érsz mindennek és még csak nagyobb erőfeszítésedbe sem fog kerülni. Látod, ha logikusan gondolkodsz, minden sokkal egyszerűbb és még a hétvégéd sem veszett kárba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!