Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 10.: a Nyilasok nyugodtak adhatják át magukat a hétvégének, a Halak vissza nem térő lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp június 10.: a Nyilasok nyugodtak adhatják át magukat a hétvégének, a Halak vissza nem térő lehetőséget kapnak

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Olyannyira kesze-kusza minden körülötted, hogy nem győzöd kapkodni a fejed, a káosz pedig kezd a fejed fölé tornyosulni. Mielőtt azonban az egész kontrollálhatatlanul omlik rád, el kell kezdened rendet tenni a saját életedben. Végy mindent sorjában elő és amit a helyére tudsz tenni, igyekezz megoldani és lezárni, majd továbblépni a következő akadályra. Sokkal nyugodtabban tudsz majd aludni, ha kevésbé sodródsz az árral, hisz te irányítod a hajót!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapja kiváló lehetőség arra, hogy bizonyíts a környezetednek, mennyire rátermett vagy egy bizonyos feladatra, abszolút magadénak és teljesíthetőnek érzed a dolgot. Vigyázz azonban: tudj mérlegelni, hogy a bizonyítási vágy az, ami túlteng benned vagy valóban rátermettél a kihívásra. Használd a józan eszed és gondolkodj, mielőtt fejest ugrasz a jéghideg vízbe, hisz könnyen begörcsölhet a lábad. Hidd el, ha az alapján nem ismernek el, amit eddig tettél le az asztalra, nem ezen fog a dolog múlni!

IKREK (május 21-június 21)

Végre minden sínen van az életedben, az ügyeid jól haladnak a saját medrükben, így neked is lehetőséged adódik arra, hogy olyasmikkel foglalkozz, amelyekre általában nem jut időd. Rendkívül felszabadító érzés az, hogy te gazdálkodsz az időddel, hogy nem szorítanak végre határidők és azt csinálhatsz, amihez kedved van. Hívd fel egy barátnődet, tartsatok szépségnapot, menjetek el shoppingolni, üljetek be egy hangulatos kávézóba vagy menjetek el egy élményfürdőbe és beszélgessetek az élet nagy dolgairól. Abszolút építő jelleggel fog hatni rád a meghosszabbított hétvége, hisz időnként ilyen napokra is szüksége van az embernek!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra abszolút felháborító módon lépten-nyomon beléd törli a lábát, mintegy eszközként használva a céljai eléréséhez. Neked azonban mindez teljesen ellenkezik az értékrendeddel, épp ezért egyetlen percig nem kell eltűrnöd, amit az illető kontroll nélkül próbál végrehajtanj, most kell tehát kiállnod saját magadért. Ne hagyd, hogy mások bábuként mozgassanak, a saját útvonaladon haladj és ne mások határozzák meg, hogy milyen tempóban és merre kell menned. Szuverén személyiség vagy, önálló gondolatokkal, miért hagynád tehát, hogy valaki a végletekig kihasználjon?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerült megoldást találnod egy olyan helyzetre, amely már igen kellemetlen volt számodra, most azonban lehetőséged adódik arra, hogy úgy alakítsd, ahogy neked a legjobb. Végtelenül megnyugtat a tudat, hogy nem kell többé ilyen és ehhez hasonló ügyeken frusztrálnod magad, hisz ahogy senki, úgy te sem szeretsz kellemetlen szituációkban ugra-bugrálni egyik akadályról a másikra. Ez a megoldás most azonban jelentősen meg fogja könnyíteni az életed, igyekezz tehát lezárni és kikerülni ebből a sarokbaszorított állapotból, hogy végre te is tudd élvezni az életet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyasmivel bánt meg, ami abszolút érzékeny téma nálad, ám mivel az illetőnek erről fogalma sincs, akarva-akaratlanul is megsért vele. Első pillanatban borzasztóan feldühít az, hogy mások mennyire tapintatlanok tudnak lenni, a következő másodpercben azonban eszedbe juthat az is, hogy nem biztos, hogy mindenki ismeri az életed töviről hegyire -ami rendben is van így-, hogy az összes érzékeny pontoddal tisztában vannak. Igen, valóban lehetne tapintatosabb is a másik veled szemben, ami igen nehéz, ha nem tudja, hogy mi áll a háttérben. Ne rágd magad a dolgon, egyszerűen lépj tovább, hisz az ilyen helyzetek nem túl építő jellegűek. Azt azonban érdemes elfogadnod, hogy mindig lesznek olyan személyek, akik kevéssé ismerve téged ráléphetnek a tyúkszemedre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapja alkalmat adhat arra, hogy egy kicsit formába hozd magad, az utóbbi időben ugyanis a sok tennivalód miatt nem nagyon jutott időd sem a külsődre, sem a lelki töltődésre. Ma azonban, amennyiben minden halaszthatatlan dolognak pontot tettél a végére, igyekezz időt fordítani arra, hogy beiktass egy kis kikapcsolódást, hisz az a lelkedre abszolút pozitív hatással bír majd. Hidd el, abszolút jó érzéssel fog eltölteni az, hogy ilyen formán ugorhatsz fejest a hétvégébe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagy meglepetéssel készülsz valakinek, aki különösen fontos számodra, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy nagyot szóljon a dolog. Ne feledd azonban: a kevesebb néha több, amennyiben tehát meg szeretnél lepni egy szívedhez közel álló embert, egy apró gesztus is nagy értékkel bírhat. Ne akard a Világ kincsét, gondolkodj kisebb dolgokban, az együtt töltött időben, egy habos kávéban, egy tiramisuban vagy egyszerűen egy finom vacsorában. Hidd el, sokkal többet jelent majd az illető számára is!

NYILAS (november 23-december 21)

Tartalmas munkahetet zársz, aminek végén elégedetten dőlhetsz hátra, hisz mindaz, amit elterveztél, megvalósult, te pedig ennél boldogabb nem is lehetnél. Igyekezz tehát az előtted álló két napot úgy megtervezni, hogy amennyiben lehetőséged nyílik, kikapcsolódhass olyan emberek társaságában, ahol fesztelenül szórakozhatsz. Hagyd hátra a gondokat néhány napra, hisz attól, mert szabadidődben is folyamatosan kattogsz rajtuk, meg nem fognak olódni. Ráérsz ezzel a hétvége után bíbelődni!

BAK (december 22-január 20)

Minden erőddel igyekszel egy bizonyos dolgot tökéletesen befejezni, mielőtt rád tör a hétvége. Szinte már görcsösen hajtod az eredményt, maximalizmusod gyakorlatilag egyetlen percre sem hagy nyugodni. Így azonban csak azt fogod elérni, hogy olyan ponton bicsaklik majd meg a lábad, ahol már valóban vékony a jég. Hidd el, sokkal nagyobb magabiztosságot ad az, ha egy picit lassítasz és érzed a lábad alatt a talajt, semmint ha úgy suhansz, hogy fogalmad sincs, miként fogsz landolni. Nyugalom, a tudás és a tapasztalat benned van, már csak higgadtsággal kell tudnod kamatoztatni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A rövid munkahét folyamán bármennyire is szeretted volna, nem jutott annyi időd a folyamatban lévő ügyeidre, mint amennyit normál esetben szenteltél volna nekik, ez egy kissé elszomorít, hisz akkor tudsz nyugodtan kikapcsolódni, ha mindennek pont kerül a végére, de legalábbis távolabb esik a veszélyzónától. Mivel ez most egy kissé szokatlan helyzet számodra, hisz úgy kell lezárnod bizonyos ügyeket, hogy azok esetleg nincsenek készen, épp ezért igyekezz a legjobbat kihozni magadból és úgy fejezd be ezt a hetet, hogy nem teljesen vagy elégedetlen. Arra ügyelj, hogy a munkát semmiképp ne vidd haza, hisz neked is szükséged van a pihenésre!

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas, vissza nem térő lehetőséget kapsz, amelyről pontosan tudod, hogy nem kopogtat majd újra az ajtódon, ám a benned lévő kishitűség miatt nem mersz belevágni a dologba. Félelmed nem alaptalan, ám azt is számba kell venned, hogy amennyiben nincs benned egy kis vakmerőség, soha nem sikerülhet majd olyan magasságokig elérni, amelyekre mindig is vágytál. Érdemes mérlegelned tehát: magadra erőltetsz egy kis magabiztosságot vagy maradsz ott, ahol most vagy, ám akkor bizonyára az élmények is váratnak majd magukra. Abszolút a te döntésed, rajtad múlik tehát minden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

A tökéletes melltartó méret: Néhány pillanat alatt kiderítheted a TikTok új trükkjével

Ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan megállapíthatod a valódi melltartó méreted, és így megóvhatod magad a fájdalom, az irritáció, a rossz testtartás kialakulásának kockázatától.

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!