Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 29.: a Kosok nem várt eredményt érnek el, a Szüzek régóta halogatott döntést hoznak meg

Napi horoszkóp július 29.: a Kosok nem várt eredményt érnek el, a Szüzek régóta halogatott döntést hoznak meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Nem várt eredményt hoz valami, amibe nem olyan régen kezdtél bele, s ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan kezdheted learatni a babérokat. Ne feledd azonban, ez csupán részeredmény, ettől a teljes siker még abszolút nem garantált, épp ezért ne engedd, hogy elvakítson és annyira magabiztossá tegyen, hogy azt hidd, máris bezsebeltél minden elismerést. Dolgozz továbbra is szerényen, alázattal, ahogyan eddig is tetted és meglátod, nem lesz kérdés az, hogy végül gond nélkül átszakíthasd a célszalagot! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy hozza a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben neked kell kimondanod a végső szót, és vagy áldásodat kell adni rá vagy meghiúsítani azt. Te azonban nem-igen vagy hozzászokva, hogy ekkora felelősséget vállalj magadra, így eleinte visszakozol attól, hogy hallasd a hangod. Ne ijedj meg a feladattól, hisz olyan értékrendet képviselsz, amellyel rossz irányba biztosan nem fogod befolyásolni az ügy kimenetelét, ráadásul mindenki csak benned bízik. Nyilván nem véletlenül adnak ennyire a szavadra, korábban ugyanis már bizonyítottad rátermettségede és határozottságod. Most se félj kiállni amellett, amit képviselsz!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amiről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is tudod vinni. Ügyelj arra, hogy ne minden figyelmedet és erődet erre vesztegesd el, próbálj megtartani egy egészséges szintet, mert így nem marad majd más dolgokra sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdhetsz, hisz maximalista vagy, ám észre kell venned azt is, hogy meddig érdemes menned, meddig látsz még perspektívát a dologban. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg az érte futott köröket, inkább zárd le az ügyet és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reálisat sikert remélhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Minden áron szeretnél valakinek a segítségére lenni, mert úgy gondolod, azt a másik szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz te tudod a megoldást, valamilyen oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem ragadta meg. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret-furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly felelősséggel járó feladattal bíznak meg, amire egyáltalán nem számítottál. Emiatt eléggé ideges lettél, s ez rányomja a bélyegét az egész napodra, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el azonban, hogy attól, mert minden szembejövőn igyekszel levezetni az indulataidat, nem lesz jobb a helyzet, legfeljebb magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképpen meg kell oldanod, ezért zárd ki a külvilágot és csak erre az ügyre koncentrálj! Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy ez nem is olyan kilátástalan helyzet. Igyekezz mihamarabb letudni a dolgot, és akkor felszabadultan, lelkiismeret-furdalás nélkül élvezheted a nap további részét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána nagyon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú idő után a mai napon végre elérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, meghozza a kívánt eredményt. Most ezért hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlik rajta, mégis nagyon sokat jelent a számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de ne hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességedet! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonytalanul, óvatosan lépdelsz előre az úton, egyfolytában attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni az életet, s nem leled örömödet semmiben. Ez nem vezet semmi jóra, mert elveszíted minden önbizalmadat, s belefásulsz az egészbe. Legszívesebben feladnád az egészet, de ez lenne a legrosszabb megoldás. Szabadulj meg a görcseidtől, lazíts és bátran, felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal szebbnek látod majd a világot!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezetedet, amivel kapcsolatban vélhetően soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. De ez ne is érdekeljen, mert ha meg vagy győződve az igazadról, járd a magad által helyesnek vélt utat. A többiek meg később leesett állal, megdöbbenve fogják majd szemlélni, hogy kitartással és akaraterővel mennyi mindent el lehet érni. Higgy magadban és az álmaidban!

BAK (december 22-január 20)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Mérlegeld, mire van szükséged a változáshoz, s mitől érdemes megszabadulni! Bár nem mindenki fog örülni ennek, mert a szeretteid féltenek, de igyekezz az értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, és ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki?! Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra azért ügyelj, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen megítélésed szerint sok más értelmesebb dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobban teszed, ha gyorsan megcsinálod azt, amit várnak tőled. Minél többet hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel az üggyel mégis csak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb lezárod ezt az ügyet, mert a lelkiismereted úgysem hagy nyugodni!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd a rátermettséged és a bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, amikor rajtad a világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen mindenki téged figyel, ezért nem ijedsz meg ettől a szituációtól, s az sem zavar, hogy ezúttal sokak számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangodat. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, s igyekezz a dolgokat alaposan átgondolni, mert magadnak és a környezetednek is tartozol azzal, hogy a legjobbat hozod ki ebből az ügyből.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!