Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 28.: a Kosokat magával ragadja az érzelmi cunami, a Szüzeknek érdemes a saját határaikat figyelembe venniük

Napi horoszkóp július 28.: a Kosokat magával ragadja az érzelmi cunami, a Szüzeknek érdemes a saját határaikat figyelembe venniük
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében magad sem érted az okát, de egyszerűen mintegy szökőárként sodornak magukkal az érzelmek, olyasfajta ambivalens érzések kerítettek ugyanis mostanra a hatalmukba, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni. Ennek megfelelően az egyik percben kitörő vidámsággal nevetgélsz, a másik percben azonban képes vagy letargiába esni. Ezt az érzelmi hullámzást felfoghatod egyfajta jelként is, mely azt mutatja, hogy lelkileg kezdesz bizony lemerülni. Épp ezért eljött az ideje annak, hogy kevesebb terhet vállalj, hogy ne mindig a rohanás töltse ki az életed. Kapcsolódj ki, töltődj fel, a rohanó hétköznapokban gondolj magadra is, meglátod, hosszabb távon sokat profitálhatsz belőle!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag hosszú ideje tolsz magad előtt egy megoldatlan kérdést, tudod azonban, hogy hamarosan nem lesz más választásod, mint szembe nézni vele és pontot tenni a végére. Anndk érdekében tehát, hogy mihamarabb lehárhasd az egészet, igyekezz a külvilág kizárásával, elvonulva végigzongorázni a pro és kontra érveket, majd úgy megoldani a helyzetet, hogy abból se te, se a környezeted ne sérüljön semmilyen formában. Igen, lehet hogy ez most nem az a szituáció, amelyről álmodoztál, ám ahhoz hogy emberileg képes legyél fejlődni, ilyen szituációkat is meg kell tudnod oldani! Menni fog, csupán csak magadban kell hinned!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között törekszel az önazonosságra, semmi és senki kedvéért nem vagy hajlandó álarcot húzni és eljátszani egy tőled teljesen távolálló karaktert, akivel mégcsak köszönőviszonyban sem vagy. Ezért szeretnek olyan sokan, ezért adnak a véleményedre, melynek nem is félsz hangot adni, hisz teljeskörű bizalmukat élvezed. Maradj mindig ilyen, mert ha bármiféle, felvett szerep megformálásába kezdesz, kieshetsz a bizalom köréből! Csak legyél önmagad, bármi történjék!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben olyasmin töri a fejét, amely számodra rengeteg kockázatot rejt magában. Épp ezért semmiképp nem hagyod magad az eseményekkel sodródni, mi több, figyelmezteted az illetőt is a veszélyekre. Mindenképp mondd el tehát neki a véleményed, ennél többet azonban jelen pillanatban nem tehetsz érte. Fogadd el, ha mások más utat választanak, te a sajàg életedre összpontosíts, ők pedig majd a saját, sajgó sebeiből megtapasztalják, hogy melyik gödröt érdemes elkerülni. Biztosítsd a támogatásodról, ez minden, amire képes vagy, ne is akarj többet kihozni a helyzetből, ellenkező esetben te is veszélybe kerülhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár az elején, hihetetlen alapossággal számítottad ki az előtte álló folyamat menetét, figyelembe vetted a legapróbb részleteket is, valamilyen oknál fogva azonban mégsem a magadtól elvárt ereményt tudtad hozni a végén. Ne okold magad, ne is lovagolj rajta, inkább vondd le a konzekvenciát és igyekezz a hibáidból okulni. Meglátod, legközelebb biztosan nem botlasz majd meg ugyanabban a kőben, hiszen sokkal tapasztaltabb leszel. Kudarcok jönnek-mennek az ember életében, mégsem szabad semmiképp sem feladni, hisz akkor garantáltan elmaradnak a sikerélmények is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bármennyire is igyekszel szervezetten élni az életed, időnként előfordul az, hogy a másoknak történő megfelelni akarásod okán mindenkinek mindent megígérsz, azonban ezeknek az ígéreteknek rendre az a vége, hogy akaratodon kívül is csalódást okozol. Beláthatod tehát, hogy egy fenékkel nem lehet egyszerre több lovat megülni, illetve hogy elsősorban önmagadnak érdemes megfelelned. Arra törekedj, hogy ne vegyél több terhet a válladra annál, mint amit elbírsz, hisz ha összeroppansz valamennyi alatt, az neked és másoknak sem jó. Próbálj szelektálni a megbízások között!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mialatt azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, a cselekedeteidről, azzal, hogy mi a környezeted rólad alkotott véleménye, elfelejted azt, hogy hogyan kell önmagad lenned, hogy miként kell felvállalnod a véleményedet. Amennyiben tehát folyamatosan másoknak igyekszel megfelelni, ahelyett, hogy felszabadultan élnéd a életedet, tulajdonképp belegabalyodsz a saját ügyeidbe. Ideje kizárnod a külvilágot és megpróbálnod úgy kiteljesedni, hogy közben nem az jár az eszedben, ki és mit szól majd hozzá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos szituációban kezdesz besokallni, úgy érzed ugyanis, hogy különböző irányba haladtok a partnereiddel, ennek okán okosabbnak látod tehát, ha hátrébb lépsz és csupán kívülről figyeled az eseményeket. Bölcs döntés részedről az, ha nem ásod bele magad semmibe, amiben csak a kalamajka bűzét érzed, így nagy valószínűséggel a felelősségrevonást is megúszhatod a későbbiekben. Amennyiben a többiek nem értik a döntésedet, magyarázd el nekik érthetően, hogy miért nem kívánsz a továbbiakban velük együtt működni. Ettől még nem számítasz deviáns magatartásúnak vagy különcnek, egyszerűen csak egy bizonyos szint felett nem süllyed az ember egy bizonyos szint alá!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezetedben arról vagy híres, hogy kilométerekről képes vagy kiszagolni a bajt, a veszélyt, ennek köszönhetően mindenki gyakorlatilag vakon megbízik benned. Ez a képesség a hét második felében sem fog cserben hagyni, olyasféle bonyodalmat látsz ugyanis egy bizonyos ügyben, amely hosszú távon nagy bajt hozhat a fejetekre. Időben figyelmeztesd tehát a környezetedet, hisz ha már nyakig benne vagytok, akkor nem túl szerencsés előhozakodni a dologgal. A többiek – mint mindig– roppant hálásak lesznek neked azért, hogy ismét megóvtad őket valami olyasmitől, ami rengeteg fejfájást okozott volna nekik. Ünnepeljétek meg egy finom vacsorával az összetartó csapatotokat!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, bármennyire is szeretnéd, nem halogathatod tovább azt a döntést, amelyet már hosszú idővel ezelőtt meg kellett volna hoznod és hangosan ki kellett volna mondanod. Ugyan nem kifejezetten komfortos helyzet az, amelyben most állást kell foglalnod, mégis valahol nagy megnyugvással tölt el a tudat, hogy jó eséllyel örökre lezárhatsz valamit, ami jó ideje álmatlan éjszakákat okozott már neked. Ezt az ajtót tehát jól zárd be magad mögött annak érdekében, hogy a jövőben ne köszönjön vissza, majd igyekezz továbblépni, hisz az élet tele van teljesítésre váró kihívásokkal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felére úgy érzed, egyszerűen képtelen vagy a feladataidra megfelelőképp koncentrálni, gyakorlatilag százfelé járnak ugyanis a gondolataid. Így azonban arra is számíthatsz, hogy előbb-utóbb csúnyán el fogsz hasalni és nemhogy felmutatható eredményt nem fogsz tudni produkálni, inkább kaparhatod majd össze magad és állhatsz vissza a START vonalra újra. Mielőtt tehát ez bekövetkezhetne, igyekezz a meglévő projektekre összpontosítani annak érdekében, hogy egyiket a másik után sikerrel abszolválhasd. A gondolataiddal ráérsz akkor foglalkozni, amikor semmi más nem zavarja a filozofálást, akkor talán megoldást is találsz majd valamennyi, egyelőre megoldatlan kérdésre!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben igen kellemetlen helyzetbe hoz a hét második felében, elvárja ugyanis tőled, hogy helyette mondj ki egy olyan fajsúlyos dolgot, amelyhez semmi közöd és amit tulajdonképp neki kellene kimondania. Először nem is igen tudsz megfelelően reagálni, hisz neked eszedbe sem jutna ilyesmi, ám ha felocsúdtál a meglepetésből, akkor igyekezz határozottan és világosan az illetővel megértetni, hogy egyszerűen nem használhat eszközként arra, hogy ő a partvonalról szurkoljon, miután belökött a nyílt vízre és te ott kapálózva fuldokolsz. Magad sem érted hogy juthat eszébe ilyen valakinek, mindenesetre igyekezz a tanulságot levonva legközelebb távolabb tartani magad a hasonló helyzetektől!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!