Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp július 26.: a Bakok lenyűgözhetnek másokat, a Vízöntők a saját útjukat járják

Napi horoszkóp július 26.: a Bakok lenyűgözhetnek másokat, a Vízöntők a saját útjukat járják

augusztus 4

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben igyekszik mindenáron rád erőltetni...

bika 04.20 - 05.20

Cseppet sem vagy elégedett azzal, amit eredményként fel...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy abszolút nem jut...

rák 06.22 - 07.22

Igen kényes kérdésben kell ma állást foglalnod, nem...

oroszlán 07.23 - 08.22

Olyasmi válik világossá számodra, amelyre még te sem...

szűz 08.23 - 09.22

Bizonytalan helyzetbe kerültél, mely olyannyira frusztrál, hogy egyszerűen...

mérleg 09.23 - 10.22

A mai nap vége alkalmas lehet arra, hogy...

skorpió 10.23 - 11.21

Egy vétetlen botlás miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, ráadásul...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasvalaki élt vissza a bizalmaddal, akit szívedhez közelinek...

bak 12.22 - 01.19

Hosszú ideje gyalogolsz már a célvonal felé, fogalmad...

vízöntő 01.20 - 02.18

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik...

halak 02.19 - 03.20

Rendkívül pozitív időszak kezdődik az életedben, mely hihetetlen...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánni, izgalmas üzeneteket tartogatnak ugyanis a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Elvakultan küzdesz egy számodra fontos ügyért, s míg mások már rég belátták, hogy zsákutca, hogy innen már nincs tovább, te még mindig a helyzet hősévé szeretnél válni. Ezzel azonban semmi mást nem érsz el, csak azt, hogy az idővesztegetéssel lemaradsz olyan esélyekről, amelyek sokkal több sikerélményt tartogatnak számodra. Tudd belátni, ha valamit hiába öntözől, hisz ha a talaj nem megfelelő, akkor abból virágzás sem nagyon lesz, jobban teszed, ha hagyod és másfajta talajon próbálkozol inkább. Nem olyan nehéz ez, csak logikusan végig kell gondolnod!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki az együttműködő segítséget várja tőled egy olyan természetű dologgal kapcsolatban, amelybe magadtól eszedbe sem jutna belemászni. Tudnod kell, hogy csak mert valaki megpróbálja rád erőltetni az egészet, neked nem kell engedelmes kiskutya módjára azt csinálni, amit az illető akar, mert olyasmibe ránthat bele, amit később megbánhatsz. Épp ezért légy határozott és még az előtt mondj nemet, mielőtt nyakig nem ér a víz és nem ér le a lábad, hisz onnan már nehezebb kartempózni!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé irigykedsz mások sikereire, nem érted hogy hol ronthattad el, hogy te miért nem tudsz olyan magasságokig jutni, mint ahonnan ők néznek lefelé. Ahelyett azonban hogy a sebeidet nyalogatod és sajnálod magad, tanulj meg a saját lábadra állni, hisz attól, mert nem ezüst kanállal etted a bébipapit, még nem biztos, hogy nem érhetsz fel a csúcsra. Keress olyan lehetőségeket, amelyekben látsz némi fantáziát, amelyekről úgy érzed egy kis erőfeszítéssel sikeres lehetsz. Ha megtaláltad a célod és jól csinálod a dolgod, hidd el, te is elérhetsz bármilyen magasságokig!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közel álló személy társként számít rád egy bizonyos helyzetben, te azonban nem-igen látsz fantáziát a dologban. Mivel megbántani nem akarod az illetőt, ezért megpróbálod elterelni a figyelmét, talán kicsit félsz is nemet mondani neki. Ő azonban pont emiatt nem veszi a lapot, mintegy idegesítő piaci légyként repdes körülötted, ami kezd bosszantani. Ezen a ponton tehát beláthatod, hogy mennyivel rövidebb az egyenes út, hisz ha nyíltan és őszintén, ámde meg nem bántva elmondod neki a véleményed, az neked is nagyban könnyíthet az életeden és az illetőnek sem húzod a végtelenségig az idejét. Vállald azt is, ha valamivel nem értesz egyet, hisz attól még nem vagy rossz ember!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akaratodon kívül megbántasz valakit a hét utolsó napján, olyan kellemetlen helyzetbe kerülsz ugyanis, ahol muszáj kimondanod azt, amit gondolsz és ezzel bizony mások tyúkszemére léphetsz. Csak akkor kell azonban elnézést kérned, még ha a saját érdekeidet is véded bizonyos helyzetekben, ha a hangnemeden nem tudsz finomítani és a kommunikációs csatorna sem felel meg az adott szituációbak. Válogasd meg, kivel és hogy beszélsz a jövőben, hogy ne kelljen magyarázkodnod miatta!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, valakit hiába próbálsz figyemeztetni, az illető egyszerűen nem hajlandó engedni a huszonegyből. Mielőtt azonban feleslegesen pazarolnád rá az időd és az energiád, ezen a ponton érdemes belátnod, hogy gyakorlatilag teljesen felesleges köröket futsz, nem fogod tudni meggyőzni semmiről. Igyekezz tehát továbblépni és olyasmikkel foglalkozni, amelyek téged építenek, hisz részedről mindent megtettél az illetőért, ha pedig hasra esik, az legyen az ő baja. Magadra koncentrálj, ahelyett hogy mások útját egyengeted, hidd el, hosszútávon sokkal jobban jársz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Különös ismertető jeled a környezetedben az örök optimizmus, a pozitív gondolkodás, hogy bármilyen akadály gördül eléd, soha fel nem adnád egyetlen pillanatra sem a küzdelmet. Ennek köszönheted a népszerűséged is, hisz mindenki hozzád fordul, ha tanácstalan, ha problémája van, ha segítségre van szüksége. Te pedig méltán lehetsz büszke magadra, hisz nem véletlenül látja benned mindenki a megmentőjét. Igyekezz mindig ilyen maradni és a negatívumokat távoltartani magadtól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megtaláltad a célodat, kissé elvakultan harcolsz érte, emiatt azonban nem nagyon látod azokat a megoldásra váró helyzeteket, amiket muszáj lesz megfejtened út közben ahhoz, hogy később ne okozzanak fejfájást. Amennyiben azonban megtörlöd a szemüveged, és logikusan végiggondolod a helyzetet, beláthatod, hogy nagy valószínűséggel semmi értelme nincs annak a nagy rohanásnak, amit most csinálsz, sokkal inkább érdemes a logikai sorrend mentén, ám lassabban haladnod. Mivel ez nem a 100 m-es síkfutás olimpiai döntője, ezért nem az idő számít, hanem az alaposság.

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján olyan szálakat igyekszel kibogozni, amelyekre hétközben nem volt lehetőséged. Ezzel azonban a hasznos időd az, ami áldozatául esik a célodnak, így nem nagyon tudsz rápihenni sem a következő hétre. Amennyiben tehát megítélésed szerint várhatnak ezek a gordiusi csomók, úgy érdemes ma inkább félre tennéd őket és a feltöltődésre koncentrálnod, holnap pedig újra kézbe vehetsz mindent. Csak a legszükségesebb problémákat oldd ma meg, azokat, amelyek nem várhatnak holnapig!

BAK (december 22-január 20)

Ma sikerül lenyűgöznöd a környezetedet azzal a céltudatossággal, amellyel felvázolod nekik a terveidet. Mivel a legnagyobb meglepetésedre mindenki támogat az álmaid megvalósításában, így minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy elindulj az úton. Végezd tehát el az utolsó simításokat, gondold végig mégegyszer, melyik lábad melyik után teszed majd és ne habozz belevágni életed nagy kalandjába. Abban már biztos lehetsz, hogy a környezetedben mindenki támogatni fog, ez pedig a mindent jelenti számodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szereted a saját utad járni, inkább abban hiszel, amit te kigondolsz, nem nagyon hagyod, hogy mások vezessenek. Ez azonban sokszor olyan helyzetekbe sodor, amelyekből fogalmad sincs, hogyan kászálódj ki és csak a szerencsének köszönheted, hogy eddig nem történt nagyobb baj. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát engedned egy picit a makacsságodból és másoknak is teret engedni, hisz nem biztos, hogy rosszat akarnak neked, sőt, kifejezett jóakaróid is vannak!

HALAK (február 20-március 20)

Vitába keveredsz valakivel, akit minduntalan arról próbálsz meggyőzni, amiben te hiszel. Mivel azonban az illetőnek nem tudsz elegendő észérvet felsorakoztatni, érdemes ezen a ponton intelligensen pontot tenni a vita végére, mielőtt elfajulnak az indulatok. Nem mindenki hisz abban, amiben te, ahány ember, annyi féle, ettől olyan különleges ez a világ. Te higgy abban, amiben fantáziát látsz és az értékrendeddel megegyezik, mások pedig hisznek majd abban, amiben ők akarnak, nincs ezzel semmi gond!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

augusztus 5

kos 03.21 - 04.19

A vártnál sokkal nagyobb volumenű feladattal bíznak meg,...

bika 04.20 - 05.20

Ma bármihez nyúlsz, bármibe bele fogsz, egyszerűen nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Iszonyú görcsösséggel vágysz a környezeted elismerésére, ennek érdekében...

rák 06.22 - 07.22

Valaki, akivel eddig csak flörtöltél és cicáztatok egymással,...

oroszlán 07.23 - 08.22

A nagy bolyongás közepette végre érkezik valaki, aki...

szűz 08.23 - 09.22

Valakivel nem értesz egyet egy bizonyos kérdésben, a...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasmibe próbál valaki belerángatni, amihez semmi kedved, sem...

skorpió 10.23 - 11.21

Eddig érzett magabiztosságodban egy váratlan helyzet ingat meg,...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasmire derül fény téged illetően, amit szíved szerint...

bak 12.22 - 01.19

Hirtelen ér véget valami, amitől többet reméltél, nem...

vízöntő 01.20 - 02.18

Te sem hittél abban, hogy sikerülhet elérnod a...

halak 02.19 - 03.20

Nem vagy az az exhibicionista típus, nem szereted...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Rihanna smink nélküli videója láttán a rajongók sem tudtak szóhoz jutni

Ez is jól bizonyítja, hogy az énekesnő szuperül érzi magát a bőrében!

Kép

Vége a szerelemnek: Millie Bobby Brown szingli lett

A szupertehetséges színésznő, Millie Bobby Brown szakított rögbijátékos szerelmével, akivel 10 hónapja voltak együtt. A dolgot nem maga a színésznő ismerte el - máshonnan derült ki...

Kép

Cole Sprouse sosem látott közös képpel köszöntötte fel ikertesóját a szülinapján

A Riverdale sztárja, Cole Sprouse igazi kincset rántott elő a sötét múltból.

Kép

A 45 éves Eva Longoria egész egyszerűen lehengerlően néz ki fürdőruhában

Olyan, mintha nem fogna az idő a Született feleségek egykori sztárján.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem