Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 7.: a Kosok új kihívásra vágynak, a Halak a célegyenesbe érnek

Napi horoszkóp január 7.: a Kosok új kihívásra vágynak, a Halak a célegyenesbe érnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 7.

KOS (március 21.–április 20.)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul állsz egy dominósor közepén, ahol semmi említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a köröket futod minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a napokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, s lépj ki abból a bizonyos dominósorból, de vigyázz, hogy közben ne dönts fel a többieket. Utána büszkén mondhatod el, hogy most már a magad uatatad járod!

BIKA (április 21.–május 21.)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy nyugodtan visszavehess a tempóból, így egy kicsit azokkal a dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha valaki számon kéri ezt rajtad, nyugodtan elmondhatod neki, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogyan azt mások gondolnák, te azonban éppen azért hajtottál, hogy legyen egy kevés időd más ügyekre is. Az meg, hogy egyszerre több mindenre tudsz koncentrálni, s képes vagy rendszerben gondolkodni, kifejezetten előnyös tulajdonság! Különben meg vasárnap van, hadd tegyed azt, amihez kedved van!

IKREK (május 22.–június 21.)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, és ez eléggé nagy terhet jelent a számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz neki, hiszen a szavaidnak hosszútávra szóló következménye lehet. Éppen ezért fogalmazz óvatosan, s mielőtt bármit is mondasz, körültekintően mérlegeld, te hasonló szituációban mit vállalnál be! És ami még fontos lehet: semmiképpen ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a döntés felelősségét neked kelljen viselned! Az illetőnek magának kell elhatározásra jutnia, s ebben te legfeljebb segíthetsz neki.

RÁK (június 22.–július 22.)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére is, hogy számos alkalommal bizonyította az élet: nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha is pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni a problémát. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, ami már kifejezetten idegesített. Most viszont szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a vasárnapot, és ha teheted, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23-)

Annyi mindent vállaltál magadra, hogy még te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet a nap végére befejezni. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, illetve a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz időben végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak a saját dolgaidra koncentrálj. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon vagy hátráltasson, te csak menj azon tovább az úton és abban a tempóban, amit ideálisnak találsz, s akkor pontosan tudhatod, hogy a magad szabta határidőre célba érhetsz!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Fontos döntés előtt állsz, és nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! De ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé. Mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, s valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, és ez rendkívül bosszant. Ha azonban félreteszed a pillanatnyi indulataidat és végiggondolod azt, hogy hol lehetett az a pont, amikor olyannyira lankadt a figyelmed, hogy másoknak engedted át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod. De most nem érdemes emiatt sokáig idegeskedned, nézd inkább a dolog jó oldalát: ha nem te irányítasz, nem tiéd a felelősség sem. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd – lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményedet, és egyelőre fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy te se kerülj kényelmetlen helyzetbe emiatt. Éppen ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontodat, érdemes alaposan végiggondolnod, érdemes-e kendőzetlen őszinteséggel beszélni. De persze hazudni sem szeretnél, viszont nem is akarsz a helyzetbe igazán belefolyni, igyekezz ezért valamilyen diplomatikus választ adni, hiszen ha bármit kimondasz, utána értelemszerűen a felelősség terhe is rád hárul. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, de akár érzékeltetheted azt is, hogy ebben a helyzetben nem tudsz igazán okosakat mondani!

BAK (december 22.–január 20.)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami ugyan rengeteg izgalmat rejt, de bővelkedik kockázatokban is, és ezért folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla. Éppen ezért – s hogy megelőzd a felesleges konfliktusokat – magyarázd el mindenkinek, hogy valamennyi veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy – kilépve a hétköznapok egyhangúságából – maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot, annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán visszavettél és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet. Hiszen ha felfogná, hogy mi mindent teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is gyakorolna valamilyen gesztusokat. Ha már így alakult, nem érdemes tovább küzdened, s nem adhatod fel végképp a saját értékrendedet, mert azt senkiért nem szabad! Engedd el a dolgot és lépj tovább!

HALAK (február 20.–március 20.)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú út célegyenesébe fordulnod, és ez éppen jókor jött, hiszen a teljes kimerülés határán állsz, s már-már a kétségbeesés uralkodott el rajtad. Most már csak egy utolsó nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban. Ne hagyd tehát, hogy bárki vagy bármi kizökkenthessen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Ráadásul régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, éppen ezért tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!