Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 6.: a Rákok kissé nehezen viselik a változást, a Szüzek átlépik a saját határaikat

Napi horoszkóp január 6.: a Rákok kissé nehezen viselik a változást, a Szüzek átlépik a saját határaikat
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogat minden csillagjegy, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 6.

KOS (március 21.–április 20.)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon hosszú ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, beszélgessetek, egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni, ha legalább most nem a téged nyomasztó problémákon jár az eszed. Egyébként olyan jól sikerülhet ez a nap, hogy lehet, érdemes lenne gyakrabban találkoznotok!

BIKA (április 21.–május 21.)

Általában semmit nem szeretsz úgy lezárni, hogy ne a te elképzeléseid szerint alakuljanak az események, most mégis bele kell törődnöd: ezúttal nem jártál sikerrel. Ez meglehetősen bosszant, de jobb, ha tudomásul veszed, hogy már tudsz változtatni a dolgon. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen te mindent megtettél a siker érdekében, de nem vagy mindenható, nem tudsz csodát tenni, mi több, esetenként még hibázhatsz is. Ne csüggedj azonban, mert legközelebb majd biztosan jobban sikerül!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában okoskodik, s minden létező alkalommal elmondja, hogy szerinte mit és hogyan kellene csinálnod, mert csak ő tudja a megoldáshoz vezető utat. Te viszont azt gondolod, hogy az illető hozzád képest igencsak tapasztalatlannak számít, ezért nem is érted, honnan a végtelen önbizalma ahhoz, hogy mindenkit kioktasson. Éppen ezért a lehető leghamarabb közöld vele, hogy jobb, ha megtartja magának a véleményét, mert az téged abszolút hidegen hagy, neked ugyanis nincs szükséged semmilyen segítségre, illetve effajta kioktatásra. Ha viszont mégis elbotlasz, az is a te bajod lesz, s nem az övé!

RÁK (június 22.–július 22.)

Túlságosan félsz a változástól, nem nagyon szeretsz a megszokott helyzetekből kilépni. Ma pedig éppen ez történhet veled, mert valami véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, s már-már mély depresszióba süllyedsz. De fogd fel ezt a helyzetet másként: gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyek révén jobb, teljesebb emberré válhatsz! Lehetséges, hogy valami végérvényesen lezárul, de ezzel együtt el is kezdődött valami, ami rengeteg pozitív élménnyel gazdagíthat! Légy sokkal nyitottabb a világra, hidd el, megéri!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Mivel hétvége van és semmit nem szeretnél a következő hétre halasztani, mindent igyekszel még a mai napon befejezni, hogy nyugodt lelkiismerettel átadhasd magad a pihenésnek. Ez nagyon dicséretes, de ezzel az eszeveszett kapkodással csupán azt éred el, hogy duplán kell dolgoznod. A nagy sietségben ugyanis hibát hibára halmozhatsz, s akkor kezdhetsz mindent elölről. Érdemes inkább végiggondolnod, hogyan lehetsz a lehető leghatékonyabb, ezért gondolj át mindent, igyekezz megtalálni a számodra megfelelő tempót, s annak megfelelően haladj logikusan előre, és akkor valóban lesz esélyed még ma mindent befejezni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Általában szabálykövető típus vagy, de még a magad szabta határokat sem szereted átlépni, legyen szó bármiről. Most azonban úgy hozza a helyzet, hogy fel kell rúgnod bizonyos konvenciókat, ha eredményt akarsz elérni. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet azzal, hogy nemes cél érdekében küzdesz, de arra azért ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a copfos, rakott szoknyás jó kislány bőrébe!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amikor már úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám az illető pontosan akkor dobja neked a mentőövet, amikor nem is gondoltad volna. Légy hálás ezért és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, s minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki, ha a szükség úgy hozza. Ugye, milyen jólesik rájönni arra, hogy vannak még ilyen kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A mai a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, ami nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, lehet, hogy elúszik közben a hajó. Most olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyeken belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, s ha sikerrel jársz, a többiek is elismernek majd egyenjogú partnerükként. Egyébként mindig elsősorban arra törekedj, hogy minél több pozitív élményt szerezz, hogy minél több tapasztalattal gazdagodhass és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Minél hamarabb szeretnél túllenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében pedig egyre fokozod a tempót. Miközben ész nélkül rohansz előre, észre sem veszed azokat az embereket, akikbe csak azért botlasz bele, mert segíteni akarnak neked. Érdemes tehát kicsit lassítani és körülnézni, kik és miért állnak látszólag az utadba: akadályozni akarnak vagy inkább támogatni téged? Vedd már észre, ha valaki segítő kezet nyújt, s ne szégyellj abba belekapaszkodni. Ha így teszel, a lehető leghamarabb eléred a célodat és végre nyugodt lelkiismerettel adhatot majd át magad a hétvégének. És azt se feledd: lassan járj, tovább érsz!

BAK (december 22.–január 20.)

Komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ami elsőre mindenkit – többek között téged is – megrémít, és a szíved szerint ugyanúgy kihátrálnál és mentenéd a bőrödet, mint ahogyan mások teszik. Mivel azonban mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a helyzet, amikor egyszerűen felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan szituáció adódik a mai napon, amikor valakit mindenáron meg kell győznöd a saját igazadról ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni abban az ügyben, amelyen együtt dolgoztok. A megoldás ugyanis bármennyire is kézenfekvő, az illető mégsem akarja elfogadni, hogy ezúttal te látod helyesen a dolgokat. Ez most egy próbatétel is a számodra, igyekezz tehát türelmesen, kitartóan és határozottan elmagyarázni, pontosan miről is van szó. Semmiképpen ne add fel, mert ha engedsz, nemigen fogjátok elérni a kitűzött célt! Lehetséges, hogy ez így egy kicsit tovább tart majd, de a kihívások teszik izgalmassá az életet!

HALAK (február 20.–március 20.)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben te az első perctől fogva nem hittél, ahogyan egy lyukas garast nem adnál most sem az egészért. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, merülj el minden apró részletében és csak azután mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy nem fogtok jól kijönni a helyzetből. Amennyiben viszont látsz egy szikrányi esélyt is a sikerre, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egy esélyt a dolognak. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent alaposan mérlegeltél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!