Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 6.: a Bikák váratlan akadállyal szembesülnek, a Mérlegek rendkívül elégdettek

Napi horoszkóp január 6.: a Bikák váratlan akadállyal szembesülnek, a Mérlegek rendkívül elégdettek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján egy bizonyos ügyben nem tudsz már a végeredményen javítani, annak ellenére, hogy lenne még rajta javítanivaló, neked azonban nincs már lehetőséged kozmetikázni rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hiszen egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy tehát beletörődni. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod, hogy te is hibázhatsz, de ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

BIKA (április 21-május 20)

Ezen a hétvégén váratlan akadály kerül az utadba, mely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat és letisztáztad magadban, hogy hol lehetett csúszós a talaj, próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, akkor bizony képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

IKREK (május 21-június 21)

Valami, amin régóta dolgoztál, nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna és ez eléggé elkeserít. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, semmi nem történik véletlenül, mindig lehet okulni a hibáinkból, s ha a megfelelő konzekvenciát levonjuk, tovább lehet lépni, legközelebb pedig hasonló szituációban nem fogunk hibázni. Ne keseredj el, nem vagy egy örök vesztes, s nem arra születtél, hogy harc nélkül add fel a küzdelmet. Most ugyan nem úgy sikerült, ahogyan elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Holnap pedig jön egy új nap, új lehetőségekkel!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy folyton igyekszik keresztbe tenni neked. Mivel azonban ezt gyorsan észreveszed, épp ezért igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni neki, hogy mindaz, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Amennyiben próbálsz kellő türelemmel közeledni az illetőhöz, s világossá teszed neki, hogyan juthat előre ő is a pályáján, abban az esetben talán még hálás is lesz érte. Rajtad ne múljon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, hogy a kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel a dolog annál, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy, hogy mire jutsz, s jó eredményt szeretnél produkálni, ezért lassíts, mérd fel a lehetőségeidet, rakj össze magadban egy tervet és fuss neki újra. Mindemellett az is fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned annak érdekében, hogy a végén célba érj! Hajrá, tedd oda magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben szorult helyzetbe kerüla hétvége első napján, számodra pedig mi sem természetesebb annál, minthogy segítő jobbot nyújts neki, aki nagyon hálás szívvel fogadja ezt. Nemes jellemre vall, amit teszel, hiszen ebben a rohanó világban bizony nem sokan lennének hozzád hasonlóan ennyire önzetlenek. Ünnepeld meg azt, hogy ma is hozzátettél valamit ahhoz, hogy az emberiség eggyel előrébb léphetett, ami pedig még léleksimogatóbb érzés: általad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy végre minden halad a maga útján az életedben, nem kell azon törnöd a fejed, hog egyik vagy másik feladatot miképp teljesítsd, melyet érthető módon elég nagy megnyugvással konstatálsz. Most, hogy abszolút szabad vagy, jut majd végre időd magadra is, illetve azokra a tevékenységekre, amelyek kikapcsolnak. Koncentrálj a pihenésre, töltődj fel, ne vegyé a nyakadba semmiféle megterhelő programot vagy feladatot. Hétfőtől ugyanis bőven ráérsz ismét a taposómalomban hajtani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos személy a környezetedben igencsak tisztességtelen eszközökkel próbál információhoz jutni egy olyan ügyben, amelyhez a legkevésbé sincsen köze. Az illető gátlástalanul bepróbálkozik nálad is, ráadásul mindezt olyan stílusban teszi, amely meglehetősen kivágja a biztosítékot nálad. Nem is kell udvariaskodó köröket futnod, világosan és határozottan hozd tehát a tudtára, hogy olyannyira rossz ajtón kopogtat, hogy nemhogy tőled nem fog információt kapni, de még kellemetlen helyzetbe is hozod majd mások előtt, ha ezt így folytatja. Állj ki magadért és tedd le a voksodat a tisztesség mellett!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján olyasfajta felismerés ér, melynek nyomán rá kell jönnöd, hogy a hosszútavú nyugalmad és boldogságod édekében bizony érdemes lesz meghúznod egy bizonyos határvonalat másokkal szemben. Az utóbbi időben ugyanis annyira kihasználtak, hogy már-már a saját életed kezdett a háttérbe szorulni, ez pedig odáig vezetett, hogy egy számodra fontos programon nem tudtál részt venni csak azért, hogy másokat kiszolgálj. Most azonban elérkezett a pillanat, amikor úgy kell tekintened a helyzetre, hogy soha nem fogdz tudni önmagadra fókuszálni, amíg másoknak egyengeted az útját. Ne félj nemet mondani, időnként muszáj ilyesmiket eszközölnöd ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!

BAK (december 22-január 20)

Ma végre sikerülhet megvalósítanod azt, amiért olyan régóta dolgozol már éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz a hétvége első napján egy bizonyos témában ugyanis egyikőtök hajlandó engedni az elveiből. Emiatt egyre inkább feszül közöttetek a láthatatlan zsineg, mely amennyiben elpattan, abban az esetben talán helyrehozhatatlan lesz közöttetek az ellentét. Érdemes tehát mérlegelned, hogy mivel nem a Világ sorsa múlik most azon, hogy igazad lesz-e vagy sem, épp ezért lépj inkább túl az egészen és helyezd magad mögé a dolgot. Amennyiben ugyanis képtelen vagy felülkerekedni, az csak negatív érzéseket szül majd!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben olyan kritikát fogalmaz meg a hétvége első napján veled szemben, amely rendkívül mellbevágólag hat rád. Nem is igen tudsz mit kezdeni az illetővel, valahogy menekülnél inkább a helyzetből, mimtsem diplamatikusan reagálj. Mivel mást úgysem nagyon tudsz tenni, épp ezért igyekezz a megfogalmazott bírálatot építő kritikaként felfogni és a jövőben azon dolgozni, hogy a jövőben fel se merüljön mégcsak hasonló bírálat sem. Ugyanakkor ne akarj többet kihozni magadból annál, mint amire képes vagy, fogadd el, hogy halandó ember lévén te sem vagy hibátlan!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!