Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 5.: az Ikrek feleslegesen aggodalmaskodnak, a Skorpióknak hatalmas elismerésben lehet részük

Napi horoszkóp január 5.: az Ikrek feleslegesen aggodalmaskodnak, a Skorpióknak hatalmas elismerésben lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodaf!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a munkahelyeden, akivel gyakorlatilag izzik közöttetek a levegő, ami mostanra olyannyira nyilvánvaló, hogy nehéz nem észrevenni. Gyakorlatilag minden pillanatban flörtöltök ugyanis egymással, megy a verbális macska-egér játék közöttetek, ezt azonban nem mindenki fogadja kitörő örömmel. Igyekezz a munkádat kifogástalanul végezni, s ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá, illetve hogy összesúgjanak a hátad mögött, ezenkívül pedig jobban teszed, ha a saját érdekedben nem csinálsz a munkahelyedből romantikus randevúhelyszínt, amennyiben minden rád bízott feladatot elvégeztél, nyugodtan flörtölhetsz házon kívül is!

BIKA (április 21-május 20)

Nagy feladat vár rád a hét utolsó munkanapján, amelyhez bizony nem csak a fizikai, de a lelki erőd is szükséges, épp ezért igyekezz megfelelően felkészülni rá. Iktass be egy kis sportot, meditálj, zárd ki az életedből a zavaró tényezőket annak érdekében, hogy ha eljön a nagy pillanat, akkor 100%-os formában legyél lelkileg és fizikailag egyaránt. Érdemes felkészíteni magad, hisz ha csakúgy nekirohansz a dolognak, akkor korántsem biztos, hogy nem fogsz visszapattanni, amely bizony fájdalmas tapasztalás lehet számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Rettentően aggódsz egy bizonyos dolog miatt, amelyre azonban nincs ráhatásod, hiszem tőled független körülmények határozzák meg a végeredményt. Amennyiben minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, abban az esetben egyszerűen csak engedd el és ne rimánkodj a sikerért a nap 24 órájában. Kapcsolódj ki, vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel érzelmileg biztonságban érzed magad, foglald el magad és meglátod, pillanatok alatt elszáll a körömrágási mániád. A dolgok pedig egyszerűen maguktól, különösebb aggodalmad nélkül is megtörténnek, pont ahogy az Univerzumban el lettek rendelve!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé úgy tűnik, hogy a széllel szemben futsz egy bizonyos ügyben, olyasmivel kapcsolatban szeretnél ugyanis bizonyítani, amiről nem látszik, hogy hosszútávon eredményt hozna. Noha gyakorlatilag mindenki próbál lebeszélni róla, te mégis nagyon kitartó vagy, s amikor a többiek már lemondtak az egészről, te még mindig keményen dolgozol. Igazad lesz, hisz a kitartás meglepő eredményt hoz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, s a dolog végül kedvező fordulattal zárul. Az elért sikert csakis a kitartásodnak és magabiztosságodnak köszönheted, s a környezeted is elismerően bólint. Valld be, az élethez mázli is kell!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül megszállottan hajtasz valamiért, amit rendkívül fontosnak tartasz. Kapsz is érte bőven hideget-meleget, hisz ahogy beszélsz róla másoknak, az alapján már-már kissé flúgosnak néznek. Ez azonban téged cseppet se érdekeljen, ha valami fontos számodra, tarts ki mellette, ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások, hisz ez a te életed. Épp ezért amíg neked megéri és fantáziát látsz benne, addig menj utána, hisz ha sikerül elérni, roppant büszke leszel magadra, mert bebizonyítod a többieknek, hogy a lehetetlent is meg lehet csinálni, csak fantázia és egy kis kitartás kell hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hőn áhított siker érdekében olyasféle áldozatot is hajlandó lennél meghozni, amely nehézségi fokát tekintve nem épp a kockázatoktól mentes kategória, számodra azonban rendkívül fontos, ezért mindenre hajlandó lennél. A céltudatosság roppant nemes tulajdonság, mielőtt azonban fejjel menve a falnak és mindenféle mérlegelés nélkül belevágnál, érdemes józan ésszel végiggondolnod, hogy vajon megéri-e nekifutásból megmásznod a Himaláját, ha nincsen minden feltétel megfelelő módon és minőségben megadva hozzá. Miért rohannál a vesztedbe, ha nem muszáj?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akadnak körülötted olyan személyek, akik érzelmileg közel állnak hozzád, épp ezért nagyon fontosnak tartod, hogy olyasmivel kapcsolatban figyelmeztesd őket, amivel kapcsolatban neked nincsenek túl jó emlékeid és tapasztalataid. Mivel azonban nem szeretnéd magadra haragítani őket, épp ezért nem tudod, hogy a kommunikáció melyik formáját válaszd annak érdekében, hogy ne kerüljetek konfliktusba. Nem érdemes ezen sokáig morfondíroznod, amennyiben ugyanis fontosak vagytok egymásnak, abban az esetben megértik majd a mondanivalódat anélkül, hogy megorrolnának rád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hatalmas kitartásodnak köszönhetően a hét utolsó munkanapján végre elismerik a munkádat, amely egyúttal azt is bizonyítja, hogy megérte foglalkozni és erre az egyetlen egy dologra koncentrálnod, hisz a mag, amit elvetettél, gyönyörű virágot termett a mai napon. Nem kell szerénykedned, bátran húzd ki magad és büszkén fogadd az elismerő tekinteteket és gratulációkat, hisz ha valaki megérdemli, az bizony te vagy. Ünnepeld meg este egy hatalmas bulizással a sikert, hívd el a barátaidat a kedvenc szórakozóhelyedre és ereszd ki a fáradt gőzt nyugodtan!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben rendkívül domináns szerepet tölt be, amellyel akarva-akaratlanul arra kényszerít, hogy folyamatosan különböző helyzetekben bizonyítsd a rátermettséged. Nem biztos azonban, hogy mindenképp arra szorulsz, hogy non-stop azon járjon az eszed, vajon miféle csodát tudsz mutatni, amely lenyűgözhetné az illetőt. Próbálj inkább óvatosan bánni ezzel és mérlegeld, van-e olyan mérvű referenciaszemély az életedben a szóban forgó személy, aki miatt érdemes mindenféle, tőled távol álló manőverekkel észrevétetned magad. Egyszerűen csak érd be azzal, hogy számodra fontos emberek elismernek azért, amilyen valójában vagy!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapja tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy elvégezd az utolsó simításokat egy általad fontosnak tartott projekten annak érdekében, hogy aztán tökéletes eredménnyel zárhass. A sikernek azonban ára van, meg kell hoznod azt az áldozatot, hogy lemondasz csábítóbb dolgokról és erre az egyetlen egy dologra koncentrálsz. Ne engedd magad semmiképp kizökkenteni, hisz most van lehetőséged arra, hogy elvarrd az utolsó szálat is és pontot tehess a mondat végére. Utána pedig semmi más dolgod nincsen, mint az, hogy hátradőlve élvezd a csillogást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra különösen nagy jelentőségű küldetést igyekszel teljesíteni a hét utolsó munkanapján, épp ezért minden tudásodat bevetve dolgozol az ügyön, mintegy hatalmas eredményt remélve. Ennek okán eléggé feszült vagy a környezetedben élőkkel, nincs türelmed másféle taktikákhoz, melynek hangot is adsz, mely lépten-nyomon konfliktushelyzetbe sodor. Mielőtt tehát bárkit akaratodon kívül megbántanál, igyekezz kicsit elvonatkoztatni és akár némi testmozgással levezetni a benned lévő feszültséget. Persze, fontos a kitűzött cél, ám azt sose feledd, hogy ennek érdekében másokat nem áldozhatsz fel!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra is hihetetlen, mégis a siker sokkal hamarabb érkezik, mint azt előtte gondoltad volna. A felettesed is elismerően bólint, hisz amikor megbízott azzal, hogy igyekezz ezt a bizonyos feladatot elvégezni, akkor nem számított rá, hogy gyakorlatilag a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. A kollégáid felől is csak pozitív visszajelzések jönnek, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni. Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert és igyekezz a barátaiddal egy hangulatos étteremben ünnepelni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!