Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 4.: a Rákok nem várt akadályokba ütköznek, a Mérlegek fontos elhatározásra jutnak egy bizonyos ügyben

Napi horoszkóp január 4.: a Rákok nem várt akadályokba ütköznek, a Mérlegek fontos elhatározásra jutnak egy bizonyos ügyben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében fontos ügy kerül a figyelmed középpontjába, mely abszolút nem tűr halasztást. Épp ezért helyezd a prioritási sorrend legtetejére és addig ne is lépj tovább, amíg nem sikerül lezárnod. Próbáld megértetni a környezeteddel is, hogy ma nem férnek bele plusz feladatok és programok, csak erre a bizonyos ügyre kívánsz ugyanis összpontosítani. Használj ki minden pillanatot, tedd hasznossá magad és meglátod, a siker sem marad majd el. Az egész csupán azon múlik majd, hogy milyen hozzáállást tanúsítasz!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében rendkívül nagy büszkeséggel töltenek el azok a részeredmények, amelyek a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban érkeznek, ez pedig nem jelenthet mást, mint azt, hogy abszolút jó úton haladsz a siker felé. Mielőtt azonban idő előtt bíznád el magad, előtte még igyekezz a Föld nevű bolygón talajt fogni, hiszen ha most túl lazán veszed a dolgokat, az könnyen okozhat kudarcot is. Csak annyira lazíts, amennyire feltétlenül szükséges, egyebekben pedig minden idegszáladdal koncentrálj!

IKREK (május 21-június 21)

A kollégáiddal közös célt tűztetek ki, melynek elérésére a hét második felét látjátok a legalkalmasabbnak. Épp ezért adj bele te is apait-anyait abba, hogy a csapat olajozottan működjön, osszátok fel a szerepeket annak megfelelően, hogy mindenki a kompetenciája szerint kapjon feladatot, majd ugrojatok neki a folyamatnak. Ha sikerrel abszolváljátok, akkor este boldogan és büszkén koccinthattok az általatok elért eredményre. Addig pedig dolgozzatok szerényen, céltudatosan és együttműködve!

RÁK (június 22-július 22)

Nem várt akadályokba ütközöl a hét második felében, mely annyira megrémít, hogy gyakorlatilag az első pillanatban fogalmad sincs, miképp fogod tudni megugrani valamennyit különösebb gond nélkül. Egy pillanatra teljesen elbizonytalanodsz, úgy érzed, abszolút nincs meg benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy elhárítsd a veszélyhelyzetet. Nem muszáj azonban egyedül küzdened a lehetetlennel, nyugodtan kérj segítséget, nem kell szégyellned azt, hogy te sem értesz mindenhez, egyszerűen vannak olyan személyek a környezetedben, akik nálad jobban értenek hozzá. Együtt képesek lesztek megoldani a bonyodalmakat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezeted túlnyomó része neked próbálja diktálni a tempót, elég sokan hiszik ugyanis azt körülötted, hogy tökéletesen tudnak mindent, illetve hogy te mindenképp rászorulsz a tanácsaikra, az útbaigazításaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, épp ezért nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy önálló személyként megvan a saját életutad, véleményed, elveid, értékrended. Miért kellene azt csinálod, méghozzá oly módon, ahogy elvárják? Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé szembe kerülsz a normákkal a hét második felében, olyasfajta álláspontot képviselsz ugyanis, ami sokaknál verheti ki a biztosítékot. Mindennek ellenére végső soron nincs azzal semmi baj, ha másféle szemszögből közelítesz meg egy adott helyzetet, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne lépj túl az erkölcsi határokon. Vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, de legyél nyitott arra, hogy elképzelhető módon időnként engedned kellhet belőle. A kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében komoly elhatározásra juthatsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Az általad tett felfedezés kapcsán azonban nem tudod, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogyha elindulsz, már nem lesz visszaút és akkor bizony végig kell menned az úton, bármi történik. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmod valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell tudnod dönteni, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Csakis rajtad múlik a dolog!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha éppen, hogy elmúlt a karácsony,, a kedvesed mégis valamilyen oknál fogva ajándékokkal halmoz el, amely már-már gyanút ébreszt benned, hog esetleg vaj lehet a füle mögött. Rá is kérdezel, hogy vajon lehet, hogy palástolni szeretne valamit vagy szimplán elöntötte az ajándékozás érzése. A párod azonban nem érti a kérdést, talán némiképp meg is bántódik ezen, hisz az ő elmondása alapján csupán csak szerelmes és ezt ilyenformán is szeretné kifejezni. Lehet, hogy ezt most valóban te értetted félre, mentségedre szóljon azonban, hogy mivel nem szokása az ilyesfajta gesztus, ezért juthatott eszedbe, hogy gyanakodj. Van ez így, kérj elnézést és az élet megy tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje álmodozol valamiről, ami egyszerűen nem megy ki a fejedből, ennek megfelelően tehát igyekszel úgy alakítani az életedet, hogy amennyiben lehetőséged adódna arra, hogy megvalósítsd, abban az esetben zavartalanul elérhesd. Fontosak az álmok, a vágyak és azok beteljesítése, ne feledkezz azonban meg a jelenleg végzett tevékenységekről, a folyamatban lévő ügyekről sem, hisz a pillanatnyi siker cseppet sem elhanyagolható ahhoz, hogy legyen benned mindig motiváció arra, hogy a távolabbi álmaidat is megvalósítsd!

BAK (december 22-január 20)

Roppant távol áll tőled a békebíró szerepe, nem vagy az a konfliktushyzeteket kifejezetten kereső típus, a hét második fele azonban mégis kellemetlen pillanatokat hoz számodra. Igyekezz mihamarabb távolabb kerülni a vitától, mégcsak szemtanúként se akarj a közelben lenni, különben gyorsan magukkal ránthatnak az érintettek. Jobb, ha teljesen más irányba indulsz el, hisz másképp nem lesz esélyed se arra, hogy ne legyél sáros!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre úgy érzed, rajta vagy a megfelelő úton ahhoz, hogy sikeres lehess. A hét második felében ráadásul határozott jelet is kapsz az égiektől arra, hogy egy nagyobb fába merd belevágni a fejszédet úgy, hogy az ne dőljön rád lombostól, a törzzsel együtt. Érdemes tehát kihasználnod a kínálkozó alkalmat és mindenképp élned a lehetőséggel, hiszen ez nem a mindennapi kategóriából való ügy, pontosan az ellenkezője. Légy hálás a Sorsnak, hogy lehetővé teszi számodra az ilyesfajta utak megtételét is!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretné átvenni az irányító szerepét egy bizonyos folyamatban a hét második felében, valamiféle, általad nem ismert oknál fogva azt gondolja ugyanis, hogy csak és kizárólag ő ért ahhoz, hogy utat mutasson mindenkinek. Mielőtt tehát nagyon nyeregben érezné magát, előtte érdemes finoman, ám annál világosabban és határozottabban tudatnod az illetővel, hogy demokratikus rendszerben léteztek, mellesleg te másképp nem is tudnál, így tehát legyen kedves ennek megfelelően tekintettel lenni a körülötte lévőkre is, ez ugyanis a békesség alapja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!