Horoszkóp
Egészség
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp január 3.: az Oroszlánok készen állnak egy új kapcsolatra, a Bakok csapatjátékosként bizonyíthatnak

Napi horoszkóp január 3.: az Oroszlánok készen állnak egy új kapcsolatra, a Bakok csapatjátékosként bizonyíthatnak
Olvasd el!

Kiss Ramóna és ByeAlex tánca neked is feldobja a napodat

Igazán viccesek lehetnek a hétköznapok az RTL stúdiójában.

Olvasd el!

Azt pletykálják, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher válnak: fergeteges videóban reagáltak a hírekre

A sztárpárnak elege lett abból, hogy olyan híreket hoznak le róluk, ami kicsit sem igaz. Úgyhogy videóban vágtak vissza mindenkinek, aki pletykál róluk!

A nap cikke

Jennifer Aniston és Courteney Cox fürdőruhás képei: együtt vakációzik a Jóbarátok két szereplője

A Jóbarátok két szereplője nem csak a sorozatban, de a valóságban is legjobb barátnők. Ezért együtt utaztak el Mexikóba szülinapi ünneplésre is.

június 20

kos 03.21 - 04.19

A mai nap olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek...

bika 04.20 - 05.20

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége...

ikrek 05.21 - 06.21

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt...

rák 06.22 - 07.22

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál...

oroszlán 07.23 - 08.22

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás...

szűz 08.23 - 09.22

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit,...

mérleg 09.23 - 10.22

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben,...

skorpió 10.23 - 11.21

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod,...

nyilas 11.22 - 12.21

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit,...

bak 12.22 - 01.19

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem...

vízöntő 01.20 - 02.18

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid,...

halak 02.19 - 03.20

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Eva Longoria kisfia egy éves lett, de nem fogod elhinni, mivel ünneplik ezt meg

A színésznő egy beszélgetős műsorban vett részt, ahol elárulta, mi vár rájuk a közeljövőben.

Olvasd el!

A Sum 41 énekese legnehezebb időszakáról vallott - Mozogni sem tudott

Exkluzív interjút adott a 2000-es évek egyik legnépszerűbb zenekarának énekese.

Olvasd el!

A legújabb Chucky-film nézése közben többször is el kell majd takarnod a szemed - Spoilermentes kritika

Megérkezett Chucky-baba legújabb horrorfilmje, modernebb köntösben!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Valaki miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, aki azért tolt maga elé, hogy ne neki kelljen vállalnia a felelősséget egy bizonyos ügyben. Amennyiben normál erkölcsi és etikai határon belül van a dolog, kiállsz és elviszed a balhét, hisz van benned ennyi betyárbecsület, de mindenképp hozd az illető tudomására, hogy ez egyszeri és soha vissza nem térő alkalom volt, nem fogsz ebből rendszert csinálni! Az, hogy most megtetted, korántsem jelenti ugyanis azt, hogy neked kell az ügyeletes baleknak lenned, aki minden körülmények között a hátára vesz mindent, amit rápakolnak. Ha úgy érzed, hogy sarokba vagy szorítva, emelj hangot azért, hogy ne te kerülj kellemetlen helyzetbe, hisz ellenkező esetben nem biztos, hogy más megtenné ugyanezt érted!

BIKA (április 21-május 21)

Mások kissé irigykedve nézik a sikereidet, nem értik, hogy nekik miért nem adatott meg mindaz, ami neked igen. Igyekezz az irigyekkebbekkel megértetni, hogy a siker neked sem a kanapén ülve hullott a kezedben, miközben a televíziót kapcsolgattad, neked is kőkemény munkád van abban, amit eddig elértél. Ilyen szempontból tehát követendő példának számítasz, aki úgy nyert meg csatákat, hogy egyes egyedül volt a trójai falóban. Ügyelj azonban arra, hogy a siker ne részegítsen meg, segíts másokat, mutass utat nekik, hogyan lehetséges kemény munkával, másokat el nem taposva állni a dobogó tetején!

IKREK (május 22-június 21)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hosszabb ideje elbeszéltek egymás mellett, nem érti a mondanivalód, így nem is fogtok tudni közös nevezőre jutni. Mivel azonban ez így, ebben a formában meddő vita közöttetek, ezen a ponton érdemes leülnötök és higaddtan, de alaposan átbeszélni mindent, ami a hézagot okozhatja, hisz máskülönben nem fogtok tudni előrelépni sem. Mivel a jelenlegi állapot csupán idővesztegetés, ezért mihamarabb igyekezz megértetni az illetővel a saját álláspontod, miközben nyitott vagy az ő véleményére is, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az, aki hibátlanul gondolkodik ezügyben!

RÁK (június 22-július 22)

Végre sínen van minden, úgy érzed, az életed abba az irányba tart, amelyikbe annak idején elképzelted és semmiféle akadály nem létezik, amely megállíthatna. Nagyon helyes dolog az optimizmus, ám mindenképp érdemes hideg fejjel gondolkodva olyan döntéseket hoznod, amelyek előrébb segítenek az úton, semmi olyan hirtelen lépést ne tegyél, amely miatt kicsúszhatsz a szakadék szélére. Ebben a pillanatban nem
kell ugyan az eredményen görcsölnöd, de mégis érdemes odafigyelned, hisz hátra még nem-igen dőlhetsz. Egy kis odafigyeléssel azonban te magad lehetsz az, aki önerővel eléri a hegycsúcsot, hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, nyitott vagy egy új kapcsolatra, sikerült lezárnod a múltat és készen állsz a továbblépésre. Nem érdemes azon túlzottan görcsölnöd, hogy megtaláld életed párját, hisz létezni csak párkapcsolatban lehet, sokkal inkább érdemes időt adnod magadnak és nem hajtani a lovat, hisz ez nem verseny. Minél inkább hajtod a szerelmet, annál nagyobb az esélye, hogy rosszul választasz és mellé nyúlsz, épp ezért lazíts, flörtölj, de ne ugorj bele az első szembejövő karjaiba! Van időd, élvezd a szingli életet, lásd meg a napos oldalt, hisz az egyedüllétnek nem csak árnyoldalai vannak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesítményorientáltságod miatt roppant módon rá tudsz görcsölni bizonyos célokra, ha kitűzöl valamit, egyszerűen nem tágítasz, amíg el nem éred. Így azonban többnyire csőbe szorult fejjel mész előre, miközben azokat a lehetőségeket nem látod meg, amelyek végül majd hozzá segíthetnek a célod eléréséhez. Próbálj lazítani, nem az életed múlik rajta, igyekezz mások tanácsait meghallgatni, hisz sosem tudhatod, ki és mivel segít előre az utadon. Ne siettess semmit, mert előbb-utóbb vissza fog csapni és akkor nézhetsz, hogy miért nem hallgattál a környezetedre, akik azt mondták, ne rohanj fejjel a falnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Feltűnik a látókörödben egy bizonyos személy, akivel kapcsolatban úgy érzed, az első pillanattól kezdve izzik a levegő közöttetek, szinte a levegőben kézzel fogható kémia működik. Igyekezz azonban egy kis önuralmat gyakorolni, ne ronts ajtóstól a házba, mert még elijeszted az illetőt, próbáld inkább megismerni, feltérképezni és női bájaiddal finoman közeledni felé. Meglátod, ha lassítasz a tempón, sokkal messzebbre érhetsz el, végülis ez nem a 100 méteres síkfutás döntője!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú idő után ma érzed először azt, hogy senki és semmi nem hozhat ki a béketűrésből, olyan állapotba kerültél ugyanis, amelyben nem izgat, hogy mi és hogyan alakul, egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Nagyon fontos és hasznos ugyan a belső béke megtalálása, de arra is ügyelj, hogy kardinális kérdésekben racionális döntéseket hozz annak érdekében, hogy később ne okozzanak neked semmiféle fejtörést. Mindenképp jó, ha nem engeded magad kizökkenteni ebből az állapotból, ám érdemes a szemed nyitva tartani!

NYILAS (november 23-december 21)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra megterhelő feladatot, ennek érdekében bármire képes vagy, hisz az, hogy nagyon nem ínyedre való a helyzet, az enyhe kifejezés.
Mielőtt azonban fejjel rohannál a falnak és olyasmit tennél, amellyel ugyan pont kerül a helyzet végére és végre tovább léphetsz, gondold végig, hogy vajon szeretnél-e a jövőben álmatlan éjszakákat okozni magadnak vagy most megpróbálsz lehiggadni és mielőtt hasra esnél, bekötnéd a cipőfűződ és óvatosabban lépkednél. Lehet, hogy ez most nem épp álmaid feladata, de kis türelemmel legalább örökre lezárhatod és nyugodtan élheted tovább az életed. Nyugi, semmi sem tart örökké, egyszer ennek is vége lesz!

BAK (december 22-január 20)

Lehetőséget kapsz arra, hogy csapatban is kamatoztasd a tudásod, olyaféle feladatot kapsz ugyanis, amelyhez elengedhetetlen a másokkal történő együttműködés. Ez tehát egy kivételes alkalom, amikor bebizonyíthatod, hogy mekkora csapatjátékos vagy, próbáld megosztani az ötleteidet, bontakoztasd ki nyugodtan a kreativitásod és meglátod, olyasmi sülhet ki a dologból, amely kifejezett elismerést vált majd ki a környezetedben! Az minél súrlódásmentesebb együttműködés érdekében engedd, hogy mindenki szóhoz jusson és kivehesse a részét a sikerből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívüli gyorsasággal haladnak a dolgaid a maguk medrében, úgy érzed tehát, hogy joggal dőlhetsz nyugodtan hátra, akkor sem hullik atomjaira az egész, ha mostantól hozzá sem érsz egy ujjal sem. Mielőtt azonban végleg elszállnál a dicsőségtől, igyekezz két lábbal állni a földön és egészen addig koncentrálni, amíg a helyzet szükségessé teszi. Ne feledd: csak azért, mert látod a célszalagot, még nem biztos, hogy nem botlasz meg közvetlenül előtte, épp ezért csak akkor ünnepelj, ha át is szakítottad, addig pedig tartsd a szemed a pályán!

HALAK (február 20-március 20)

Olyannyira felgyorsultak körülötted az események, hogy nem győződ kapkodni a fejed, azt sem tudod, mire figyelj, hogy el ne veszítsd a fonalat. Mielőtt azonban teljesen belegabalyodnál az egész pókhálóba, igyekezz logikusan végiggondolni, hogy mivel kellene kezdened és mi az, ami várhat még, hisz ha később veselkedsz neki, akkor sem ég porig a ház. Próbálj a lehető leghatékonyabban gondolkodva, a legrövidebb úton mindent egymást után megoldani. Nyugi, értesz hozzá, egy profinak pedig meg se kottyan az ilyesmi!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

június 21

kos 03.21 - 04.19

A mai nap olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek...

bika 04.20 - 05.20

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége...

ikrek 05.21 - 06.21

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt...

rák 06.22 - 07.22

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál...

oroszlán 07.23 - 08.22

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás...

szűz 08.23 - 09.22

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit,...

mérleg 09.23 - 10.22

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben,...

skorpió 10.23 - 11.21

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod,...

nyilas 11.22 - 12.21

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit,...

bak 12.22 - 01.19

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem...

vízöntő 01.20 - 02.18

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid,...

halak 02.19 - 03.20

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több...

Elolvasom végig Megnézem

A Sum 41 énekese legnehezebb időszakáról vallott - Mozogni sem tudott

Exkluzív interjút adott a 2000-es évek egyik legnépszerűbb zenekarának énekese.

Álommeló: Medenceparton lógásért fizet egy cég

El tudunk azért képzelni rosszabb munkakörülményeket ennél...

Kiss Ramóna és ByeAlex tánca neked is feldobja a napodat

Igazán viccesek lehetnek a hétköznapok az RTL stúdiójában.

Azt pletykálják, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher válnak: fergeteges videóban reagáltak a hírekre

A sztárpárnak elege lett abból, hogy olyan híreket hoznak le róluk, ami kicsit sem igaz. Úgyhogy videóban vágtak vissza mindenkinek, aki pletykál róluk!

Eva Longoria kisfia egy éves lett, de nem fogod elhinni, mivel ünneplik ezt meg

A színésznő egy beszélgetős műsorban vett részt, ahol elárulta, mi vár rájuk a közeljövőben.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem