Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 3.: a Kosok az utolsó másodpercekben kapkodnak, a Rákoknak önmagukat érdemes a fontossági sorrend tetejére helyezniük

Napi horoszkóp január 3.: a Kosok az utolsó másodpercekben kapkodnak, a Rákoknak önmagukat érdemes a fontossági sorrend tetejére helyezniük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is fontos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Túl sokáig halasztottál valamit, mégpedig olyannyira, hogy a hét közepe az utolsó utáni másodperc, amikor még van lehetőséged nekifutni a célegyenesnek. Mivel a határidő szorongat, ezért ma semmi mással ne foglalkozz, zárj ki minden befolyásoló tényezőt és igyekezz 100%-ban koncentrálni. Ez egy nagy tanulság lehet számodra, hogy nem érdemes semmit az utolsó pillanatra hagyni, még akkor sem, ha nem fűlik a fogad a dologhoz. Most aztán fuss neki és ésszel, logikusan gondolkodva tegyél pontot a dolog végére!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag nagy lélegzetvételű feladat előtt állsz, amely kissé félelemmel tölt el, hisz tapasztalatlannak érzed magad a témát illetően. Amennyiben az aggodalmaid valósak, abban az esetben keress valakit a környezetedben, aki járt már ezen a hegyen előtted és tudja, melyik útvonalon a legveszélytelenebb a csúcstámadás. Ne szégyelld azt, ha nem értesz valamihez úgy, mint mások, hidd el, senki sem tökéletes, mindenkinek vannak gyenge pontjai. Ne akarj egyedül nekiindulni egy olyan volumenű projektnek, ahol minden felelősség téged terhel!

IKREK (május 21-június 21)

Általában nem vagy az a típus, aki könnyen adja magát, nehezen nyitsz bárki felé, kétszer meggondolod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Minden elved ellenére azonban ma mégis úgy érzed, hogy érdemes nyitnod valaki felé, aki gyakorlatilag a semmiből bukkan elő. Rendkívül szimpatikusnak találod azt a fajta óvatos közeledést, amit az illető részéről tapasztalsz, azt, hogy nem ront ajtóstól a házba, illetve nem akar rögtön egyfajta szerelmi légyottra csábítani. Légy tehát nyitott, ismerkedj, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Egy esélyt mindenképp érdemes adnotok ennek a kapcsolatnak!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, mostanra annyira begyűrűzött a másoknak történő megfelelni akarásod, hogy egyszerűen lelkiismeretfurdalás gyötör, ha egyszer-egyszer megpróbálsz nemet mondani valakinek. Az utóbbi időben a környezeted számára teljesen természetes lett az, hogy majd te megcsinálod azt, amihez nekik nem fűlik a foguk, majd te elmész oda, ahová nekik nincsen kedvük elmenni és ha megpróbálsz nemet mondani, akkor azonnal felháborodást váltasz ki a körülötted élőkből. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, beláthatod, hogy nem ez a normális élethelyzet, ahol te vagy mindenki más bábuja, ők pedig dróton rángatnak. Állj ki nyugodtan magadért, tanulj meg nemet mondani és önmagadat a prioritási sorrend tetejére állítani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén hirtelen minden szempár rád szegeződik egy igen komoly helyzetben, melyben olyan döntést igyekeznek kikényszeríteni belőled, ami gyakorlatilag részedről régen nem tapasztalt felelősséggel jár. Ettől a hatalmas tehertől érthető módon renegnek a lábaid és azt gondolod, jobb, ha futásnak eredsz. Ez is egyfajta reakció, mely igen hasznos lehet ilyen helyzetekben, így azonban nemcsak a környezetedet ellenszenvét váltod ki, hanem saját önmagadnak is csalódást okozol. Igyekezz úgy élni az életedet, hogy nyugodtan ne legyenek álmatlan éjszakáid, állj bele a helyzetbe és magabiztosan foglalj állást annak érdekében, hogy végre pont kerüljön a dolog végére! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Már rögtön az év elején elég vékony jégen kell boldogulnod, nem épp a legbiztonságosabb helyzetet kell ugyanis megoldanod, amelyben ha nem a feletteseid által elvárt teljesítményt mutatof, akkor bizony felelősségre is vonhatnak emiatt. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért érthető módon neked is végesek a korlátaid, ez pedig abszolút nem egyeztethető össze azzal a hazárdjátékkal, amelyre az élet kényszerít. Amennyiben korábban tettél már le annyit az asztalra, hogy hiteles legyél, abban az esetben engedni fognak a feléd támasztott elvárásokból, néma gyereknek azonban anyja sem érti a szavát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén kikéred valaki véleményét egy bizonyos ügyet illetően, reményeiddel ellentétben azonban korántsem azt hallod, amit szerettél volna. Ez egy kissé rosszul érint, azt gondoltad ugyanis, hogy ha már van egy világmegváltó gondolatod, abban rajtad kívül mások is látnak majd legalább annyi fantáziát, mint amennyit te látsz benne. Bármennyire is csalódás számodra a véleménykülönbség, igyekezz mégis nyitott lenni az illető mondanivalójára, hisz könnyen lehet, hogy olyan részletekre világít majd rá, amelyek segíthetnek abban, hogy megértsd az ő álláspontját, illetve egy kicsit más szemszögből vizsgálhasd a helyzetet. Hidd el, nem olyan nagy katasztrófa, ha időnként különböző véleményeket is meghallgatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben megpróbál elbizonytalanítani a hét közepén, méghozzá egy általa kreált pletykát szeretne elhitetni veled. Mivel azonban te nem vagy biztos abban, hogy ez a bizonyos mende-monda valós alapokon nyugszik-e, épp ezért az illető könnyen eléri a célját és máris meginogsz. Igyekezz azonban olvasni a sorok között, mielőtt kétségbeesnél, próbáld végiggondolni, hogy van-e bármi valóságalapja a híresztelt pletykának, ne menekülj rögtön a helyzet elől. Korántsem biztos ugyanis, hogy a rosszakaród a valóságot kommunikálja. Ne tedd meg tehát neki azt a szívességet, hogy a nagy ijedelemben világgá rohansz!

NYILAS (november 23-december 21)

Gyakorlatilag egy véget nem érő vesszőfutás szerves részévé válsz a hét közepén, melyben irányító szerepet kell magadra vállalnod. Mivel mindenki megy utánad, épp ezért a felelősség is viszonylag nagy rajtad, most kell tehát észnél lenned, hisz persze, fontos a kijelölt határidő, mindemellett azonban a minőség sem elhanyagolható tényező. Hidd el, ha megfelelőképp végiggondolnod az egészet, ha ügyelsz a részletekre és az arra alkalmas személyekre bízol fontos feladatokat, akkor semmi sem állhat a siker útjába. Csak legyen helyén a józan eszed!

BAK (december 22-január 20)

Nem kapsz túl pozitív híreket egy számodra különös jelentőséggel bíró ügyben és ez roppant módon elkeserít. Annyi időt és energiát tettél ugyanis a dologba, hogy ebben a pillanatban azt érzed, hogy inkább érdemes lenne így hagyni, ahogy most áll, ha kudarcba fullad az egész, téged az sem érdekel. Érthető a felháborodásod, azt azonban mindenképp érdemes mérlegelned, hogy ha már ilyen volumenű áldozatokat hoztál a sikerért, akkor bizony valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy otthagytad az egészet és dugába dőlt minden. Ne add fel ilyen könnyen, küzdj azért, amit kitűztél magad elé, ne engedd, hogy a sodrás vigye el a művedet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Gyakorlatilag egyféle megoldókulcs létezik a kezedben, amelyről azt gondolod, hogy minden helyzetben gond nélkül alkalmazhatod, ám a hét közepén valahogy mégsem jön össze a siker, hiába veted be a megszokott taktikát. Ez rendkívüli módon elkeserít, hisz nem is létezik más opció számodra, csakis a győzelem, ami ezúttal valahogy elmarad. Legyen ez egy lecke számodra abban a tekintetben, hogy nem minden szituáció egyforma, nem mindig ugyanott van az ismeretlen, ahová behelyettesítheted a magad kis képletét, igyekezz tehát a dolgok mögé látni annak érdekében, hogy hosszútávon sikeres lehess!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén annyi feladat zúdul a nyakadba, ami nem tűr halasztást, hogy tulajdonképp azt sem tudod, merre indulj, hisz az elvárás borzasztóan magas, ám te egyelőre a hatalmas káoszt látod csupán. Mielőtt tehát már az elején eleve el lenne rendelve minden, még azelőtt igyekezz koncentráltan a startvonalra állni és logikusan végiggondolva az egész folyamatot, egy prioritási sorrendet felállítva magadban nekiindulni a távnak. Hidd el, megvan benned a tapasztalat, a tudás, épp ezért ha összeszeded magad, akkor kisujjból kirázod az egészet. A dolog titka annyi, hogy bíznod kell magadban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!