Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 29.: a Bikák túl korán vettek készpénznek valamit, a Rákok nem mindennapos eseményre készülnek

Napi horoszkóp január 29.: a Bikák túl korán vettek készpénznek valamit, a Rákok nem mindennapos eseményre készülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 25.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében rugalmasabban gondolkodniuk

A csillagok a mai napra is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 29.

KOS (március 21-április 20)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded a magad által elvárt eredményt. Ennek viszont, te is beláthatod, nem sok értelme lesz hosszútávon. A problémát csak tetézi az, hogy amennyiben valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést arrogánsan utasítod vissza, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad, talán még meg is bántódik miatta. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj, lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz! Hidd el, neked is és a környezetednek is jobb lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Idejekorán vettél készpénznek valamit, amiről még vajmi kevés tudással és információval rendelkeztél. A hét utolsó napjára azonban már te is tudod, hogy bizony korai volt előre inni a medve bőrére, hiszen semmi nem úgy történt végül, mint ahogyan azt korábban kigondoltad. Éppen e váratlan szituációk miatt érdemes mindig B-tervvel is rendelkezni, amit akkor veszel elő, amikor már végképp nem látod a megoldást semmire. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyadat, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!

IKREK (május 21-június 21)

Időnként hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már tulajdonképp semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az életet, azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, ami csak nehezéket és terhet jelent számodra, hiszen ezek azok a dolgok visszahúznak és nem engednek továbblépni. Rázd le a láncaidat és inkább a jövőbe tekints, semmint a múltban leragadva, fél méterre lemaradva kullogj a többiek után!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire készülsz, ami bizony nem mindennapos esemény, épp ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ha eljön a pillanat, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Rengeteg időt és energiát belefektettél már, csakis ennek köszönheted, hogy a dolgok úgy haladnak a maguk útján, ahogyan azt eltervezted. Épp ezért most kicsit lazíthatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, mert úgy néz ki, nem fog romba dőlni a műved csak azért, mert egy pillanatra máshova figyelsz. Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dolog tekintetében, ennek okán a környezeted nem győz gratulálni, miközben megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, egyúttal ösztönöz, hogy még nagyobb volumenű helyzetekben mutasd meg magad. Légy óvatos, el ne bízd azonban magad, hisz ha esetleg túlértékeled a képességeidet, akár még csúfos kudarcot is vallhatsz. Maradj a talajon, hisz ha reálisan látod önmagad, abból baj nem lehet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé az az érzésed, hogy nincs nagyon ráhatásod a téged nagyban érintő eseményekre, valahogy kontrollálhatatlanul sodródsz az árral, nem nagyon tudsz mit kezdeni a kialakult helyzettel. Talán nem is baj, időnként szükséged van arra, hogy ne csak feketét vagy fehéret láss a dolgokban, hisz ez most egy kiváló alkalom arra is, hogy új színeket láss, hogy felfedezhesd azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz megragadnod ahhoz, hogy viszonylag könnyen sikerre vihess bizonyos dolgokat! Lazíts és élvezd az életet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos ügy, melytől nagyon sokat vártál, végül nem úgy alakul, ahogy remélted, te azonban nem igazán tudod kezelni a kudarcot, kétségbeesetten tehát egy utolsó utáni ötletért kapkodsz, amely megmenthet a bukástól. Így azonban csupán nevetség és szánalom tárgyává válhatsz, mely abszolút nem tesz jót a korábban, pontról pontra felépített tekintélyednek. Fogadd el, hogy ez most a terveidhez képest másképp alakult, ne akarj mindenáron ragaszkodni ahhoz, hogy a semmiből valamit építs, engedd el a dolgot és haladj tovább az utadon! Keress új lehetőséget, próbáld ki a tudásodat más területeken is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egészen mostanáig azt gondoltad, hogy játszi könnyedséggel oldhatsz meg valamit, épp ezért nem is annyira vetted komolyan a dolgot, mint amennyire azt a helyzet megkívánta volna. A hét utolsó napján azonban mégis rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nemigen tudod sikerrel abszolválni a feladatot. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és menj végig azokon a pontokon, amelyek javításra szorulnak! Hidd el, a lelkiismereted is sokkal tisztább lesz ezután!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindent elkövettél annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozd ki egy bizonyos szituációból, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez most mégsem úgy fog sikerülni, ahogyan az elején megálmodtad. Semmi, baj, ne csüggedj, emlékezz a közmondásra, mely szerint "a lónak is négy lába van, mégis megbotlik". Lehet, hogy ez most nem pont úgy alakult, ahogyan tervezted, de ez hangsúlyozottan nem rajtad múlt. Vond le a megfelelő tanulságot annak érdkében, hogy legközelebb felhasználhasd a helyzetből szerzett tapasztalataid!

BAK (december 22-január 20)

Amikor már azt hinnéd, nincs megoldás egy bizonyos helyzetre, akkor a legnagyobb szerencsédre egy váratlan fordulatnak köszönhetően mégis megjelenik a fény az alagút végén, ez pedig rendkívüli módon lázba hoz. Az elveszettnek hitt lendületed és akaraterőd ismét nem hagy cserben, hisz ezek fognak hozzásegíteni ahhoz, hogy mihamarabb pontot tegyél az ügy végére – és nyugodtan dőlhess hátra. Kitartásból sikerült jelesre vizsgáznod, büszke lehetsz magadra! Egy kis vasárnapi szusszanás után pedig jöhet a következő akadály!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy alakul egy bizonyos szituáció a hét utolsó napján, hogy abszolút sarokba szorítva vagy kénytelen alkalmazkodni a kialakult helyzethez, ami persze érthető módon cseppet sincs ínyedre. Nem is kell csendben tűrnöd semmit, igyekezz hangot adni a véleményednek és ellenérzéseidnek, természetesen ügyelve a hangnemre és a stílusra. Semmiképp nem kell kötelezően azt csinálnod, amit veled egyenrangú emberek rád erőltetnek csak azért, mert benned látják azt a serpát, akire minden terhet rá lehet pakolni. Ne félj kiállni magadért, mielőtt berántanak a szakadékba, ahonnan nem nagyon lesz visszaút!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, túl sok minden történt körülötted, emiatt kissé össze vagy zavarodva, úgy érzed, nem tudod tartani a fonalat. Próbálj elvonatkoztatni mindentől, tereld el a figyelmed, mert ha görcsösen ezekre a dolgokra összpontosítasz, még nagyobb lesz a lehetőséged arra, hogy hibát hibára halmozz. Hidd el, ha egy rövid időre félreteszed a téged gyötrő gondolatokat és mással foglalkozol, később sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ami a megoldást illeti.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Kép

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Összeválogattunk pár táskát, amelyekre feltétlenül szükséged lesz az év legforróbb hónapjaiban!

Kép

A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái

A szurkolók egy része egy egészen más oldaláról közelíti meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot. Te mit gondolsz? Szerinted melyik focista a legstílusosabb?

Kép

A 90-es évek bob frizurái hivatalosan is visszatértek: elhoztuk azokat a fazonokat, amiket érdemes kipróbálni idén nyáron

Imádtad Jennifer Aniston, Winona Ryder, Drew Barrymore vagy Victoria Beckham stílusát a 90-es évekből? Akkor biztosan örülni fogsz, ha azt mondjuk, a frizurájuk visszatért a divatba!

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Kép

Alig takarta valami a testét: ilyen kihívó darabot talán még sosem viselt Katy Perry

Az tuti, hogy az énekesnő minden tekintetet magára vonzott a kifutón.

Kép

5 gyönyörű kempinghely Magyarországon, ahol megéri sátrazni

A kempingezés hangulatát semmi más nem tudja helyettesíteni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!