Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 23.: az Ikrek parázs vitába kerülnek valakivel, az Oroszlánok lassítani próbálják a tempót

Napi horoszkóp január 23.: az Ikrek parázs vitába kerülnek valakivel, az Oroszlánok lassítani próbálják a tempót
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas üzenetekkel teszik izgalmassá a napot a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan szituációk sodornak ma magukkal, mely borzasztóan kimerítő lehet számodra, hisz minden fronton 100%-os formát kell nyújtanod annak érdekében, hogy később ne kelljen szégyenkezned a gyenge teljesítményed miatt. Mivel szereted a kihívásokat, épp ezért ezt is élvezni fogod, higgy a képességeidben, rendezd a gondolataidat, semmiképpen ne kapkodj, inkább szép sorjában oldj meg minden feladatodat. Amennyiben sikerrel abszolválod valamennyit, abban az esetben este, a kanapén hátradőlve élvezhetsz egy vígjátékot, mindenféle fejfájástól mentesen!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta szerep jut neked a mai napon, amely roppant nagy erőfeszítést igényel részedről, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy a csapat élén mutasd az utat másoknak, ehelyett általában te is a dominósorban állsz, kínosan ügyelve arra, hogy ne kelts feltűnést. Ezúttal azonban ki kell lépned ebből a fajta komfortzónából, minden tudásodat és vagányságodat összeszedve mindenkinek megmutatni, hogy mire is vagy képes. Ne rettenj meg a saját árnyékodtól, hisz abban az esetben, ha kihátrálsz, akkor abszolút hiteledet vesztheted mások előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve abszolút nincsenek ínyedre a konfliktushelyzetek, ma azonban mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem érti a mondanivalódat, érzésed szerint direkt mondja az ellenkezőjét annak, amit te közvetítesz. Mielőtt azonban engednéd, hogy elszabaduljanak az indulataid, előtte érdemes mindenképpen végiggondolod, hogy vajon megéri-e az illetőt a végtelenségig győzködnöd, avagy inkább intelligensen továbblépsz és nem foglalkozol a továbbiakban olyasmivel, amin nem tudsz változtatni. Jobban teszed, ha elengeded a meggyőzhetetlen személyeket a jövőben, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz.

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt a mai napon, ami olyannyira megdöbbent, hogy az első pillanatban nem is igen tudsz megfelelőképp reagálni rá. Fogalmad sincs ugyanis, mi lehetett az illető indoka arra, hogy lehet mások előtt nevetségessé tegyen. Mindenképp érdemes tehát hangot adnod a csalódottságodnak, egyben teljes joggal várnod a magyarázatot tőle. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben kíméljen meg a hasonlóan kínos helyzetektől, ha jót akar magának!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, rendkívül gyors a tempó, amit a körülmények kívánnak tőled, te pedig abszolút nem vagy biztos abban, hogy tudod is hosszútávon tartani. Amennyiben van rá lehetőséged, abban az esetben érdemes logikusan végiggondolnod, hogy miképp rendszerezed a tennivalókat, amelyek megoldásra várnak és ezen rendszer mentén indulj el. Attól ugyanis, mert futólépésben haladsz, csak a célvonalat szakíthatod át hamarabb, az azonban csak később fog kiderülni, hogy miféle hibákat hagytál magad mögött. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon a kollégákkal együtt szorult helyzetbe kerülsz, melyben mindenki egyszerre testálja rád a felelősséget, teljes meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig tudja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Csak azért azonban, hogy hősként ünnepelhessenek, még ne ugorj bele a szakadékba, hiszen könnyen mártír lehet belőled. Okosan cselekedj és csak akkor vállalkozz a Világ megmentésére, ha valóban tudod a megoldást, egyéb esetben tedd fel a kezed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A szokásosnál hosszabb távot kell rövid idő alatt megtenned a mai napon, annak érdekében azonban, hogy orra ne ess, mindenképp összeszedettségre lesz szükséged. Épp ezért zárj ki minden lehetséges zavaró tényezőt és arra koncentrálj, hogy a nap végére épségben, botlás és hasra esés nélkül célba érj. Igencsak fárasztóra sikeredik ugyan a nap, de azért elégedetten teheted fel a lábad, hisz olyan tempót sikerül menned, hogy mások csak a csodádra járnak. Szép munka!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlzott magabiztosságodból fakadóan kaphatsz hasznos leckét az élettől a hét második napján, megtanulhatod ugyanis, hogy egy kis sikerélmény vagy részeredmény korántsem jelenti azt, hogy a zsebedben lesz a siker, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra. Attól ugyanis, mert valami sínen van, még bármikor jöhet egy váratlan fordulat, ami mindent felboríthat, ha pedig nincs a pályán a szemed, akkor bizony könnyen nagy kudarc lehet a könnyelműség vége. Bármennyire is gondolod tehát azt, hogy minden rendben, mégis légy összeszedett, ne lankadjon a figyelmed és a lendületed, hisz ha ezek elvesznek, akkor bizony sutba dobhatod az egész folyamatot!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyire vagy talpraesett. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy végre megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, a sikerhez vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes, épp ezért szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy valamennyi próbát kiálld, s a végén bezsebelhesd az elismeréseket. Ne hezitáltlj egyetlen pillanatig sem, fuss neki és menj a céljaid után!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a hosszú munka, a rengeteg energia, amit egy bizonyos projektbe fektettél, a mai napon végre megtérülhet, ez pedig roppant nagy izgalommal tölt el. Rendkívüli módon felvillanyoz ugyanis az a tény, hogy végre látod a fényt az alagút végén, így tehát a kitűzött célodhoz még közelebb kerülhetsz. Most, hogy ilyen jól alakulnak az ügyeid, megengedheted magadnak, hogy nyiss másfelé, hogy új dolgokat próbálj ki, de azért ne forgasd fel alapjaiban az egész eddigi életedet. Teljesen jó helyen vagy, nemes dolgokért harcolsz, s ezt hamarosan a környezeted is el fog ismerni, noha egészen mostanáig sokan nem hittek benned. Csak így tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napja csapatfeladatot hoz számodra, a kollégáiddal kell ugyanis együttműködnöd ahhoz, hogy közösen sikerre vihessetek egy bizonyos feladatot. Ne hezitálj sokáig, ragadd meg az evezőt és mutasd az útirányt a munkatársaknak. Amennyiben sikerül megtalálnotok a közös nevezőt, ha mindenki érti a feladatát, akkor nem lehet olyan bonyolult végigmenni az akadálypályán. Ünnepelni azonban csak akkor ünnepeljetek, ha sikerült épségben valamennyiőtöknek célba érnie, amennyiben ugyanis előre isztok a medve bőrére, abban az esetben könnyen ráfázhattok!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira nem szeret semmifajta problémával szembenézni, hogy minden apró-cseprő dolgot megpróbál a szőnyeg alá seperni. Ennek ma meg is fizeti az árát, hisz olyan mértékűre duzzad az általa felhalmozott problémahad, hogy egyszerűen egy pillanat alatt maga alá temeti. A segítséget te jelentheted a nagy kalamajkában, hisz az teljesen világos, hogy egyedül nem fog tudni boldogulni. Szedd tehát össze minden tudásodat és igyekezz megtenni az illetőért azt, amit a lelkiismereted megkövetel. Vannak ilyen napok, amikor nemcsak a saját szekeredet kell megtolni, hanem bizony másokét kell kirángatni a sárból, te azonban emberileg abszolút felnőttél a feladathoz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!