Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 22.: a Bikák kissé kellemetlen helyzetbe kerülnek, a Szüzek régóta halogatott döntést hozhatnak meg

Napi horoszkóp január 22.: a Bikák kissé kellemetlen helyzetbe kerülnek, a Szüzek régóta halogatott döntést hozhatnak meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

Időben sikerül elvégezned a hét első napjára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, nem is mertél ugyanis korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, így nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján valaki olyan szívességet kér tőled, amely abszolút nem fér bele az értékrendedbe, mitöbb nem is volt még dolgod hasonló természetű dologgal, épp ezért az első pillanatban tudod, hogy nem szeretnél ebbe beleállni. Légy tehát egyenes, hiszen amennyiben elkezdesz mis-másolni, abban az esetben csak nagyobb csalódást okozol az illetőnek azzal, hogy nem voltál őszinte. Vannak ilyen helyzetek az életben, amelyekbe bele kell állni, ha akarod, ha nem, másképp nem fejlődsz!

IKREK (május 21-június 21)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, mégsem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé felgyorsulnak az események körülötted a hét első napján, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hisz ennek nagy esés lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod tudni megváltani a világot, ha okosan osztod be az időd és az energiád, így is bőven jut majd időd a pihenésre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján nem úgy sül el egy bizonyos projekt, ahogy azt eltervezted, emiatt borzasztóan csalódott vagy. Mielőtt azonban elveszítenéd a reményt és a céljaidba vetett hitet, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy vajon mi lehetett az a pont, amely a végkimenetelt meghatározhatta. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez is egyfajta lecke számodra, amelyből levonhatod a megfelelő konzekvenciát és megtanulhatod, hogy mit kell a jövőben másként csinálnod ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt eltervezed. Ne aggódj, attól, mert az Élet időnként erősebb befolyással bír nálad, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy sikerre hivatott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést, amely ezután majd nem befolyásolja és nehezíti tovább az életedet. Egészen eddig nem tudtad eldönteni, hogy merre is kellene indulnod, ám ma megérkezik az egyértelmű jel arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hogy nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid és nem ül többé semmilyen bogár a füledben. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig erre a pillanatra vártál, hogy elindulhass egy másik úton, a boldogságod és a teljes értékű életed felé. Ma tedd meg, amit lehet, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Apait-anyait beleadva harcolsz egy számodra fontos dologért a hét első napján, rá kell azonban jönnöd, hogy egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is valósíthasd a kitűzött célodat. Feladnod azonban semmiképp nem érdemes, várd meg azt az ideális pillanatot, amikor minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy könnyedén megkaparinthasd azt, amire olyan nagyon vágysz. Próbáld elfogadni, hogy most csupán csak felesleges idő- és energiaveszteség lenne, ha midenáron, mindent félretéve kizárólag erre az egyetlen egy dologra koncentrálnál, mert közben olyan lehetőségeket hagyhatsz figyelmen kívül, amelyeket a végcél eléréséhez lesznek majd hasznos eszközök számodra. Járj nyitott szemmel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nagyon sok feladatot vár rád a hét első napján, mégsem érzed magad késznek arra, hogy nekifuss a megugrandó akadályoknak. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan tudj működni, mindenképp érdemes összeszedned magad és változtatni a hozzáállásodon, bármilyen nehéz is. A feletteseid ugyanis nem igazán lesznek arra tekintettel, hogy te milyen mentális vagy fizikai állapotban vagy, annál jobban fogja izgatni őket az eredmény és a kitűzött cél elérése. Végy tehát három nagy levegőt, majd miután valamennyit kifújtad, indulj el az úton, hogy még a határidő lejárta előtt a végére érj!

NYILAS (november 23-december 21)

Az esetek döntő többségébennem nagyon mered nyíltan vállalni a véleményedet, általában attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten, még a nép haragját is kiváltod vele. Azt azonban te is beláthatod, hogy így soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, s nem igazán tudod majd az akaratodat érvényesíteni semmilyen helyzetben. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangodat, vállald nyugodtan az álláspontodat és az érzéseidet, hisz te is egyfajta értéket képviselsz! Ne félj, senki nem fog megenni!

BAK (december 22-január 20)

Akkora akadályok vannak előtted, melyekről nem igazán hiszed, hogy meg tudod ugrani őket, épp ezért el sem indulsz, nehogy bármilyen formán kudarcot vallj. Ne feledd azonban, attól, mert elsőre levered a lécet, még abszolút nem biztos, hogy nem lehetsz bajnok. Minden csupán gyakorlás kérdése, s ha valami nem sikerül azonnal, nem érdemes feladni. Bízz magadban, tarts ki, gyakorold a mozdulatot és meglátod: hatalmas sikerélményben lesz részed! Nehogy feladd csak azért, mert elsőre nem sikerült! lA lényeg a tudat, hogy bármilyen nehézség jön, te mindig szembenézz vele és ne futamodj meg!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napjára kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalódat, így biztosan jut majd időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életedet. Ez a hét első napja, ne akard rögtön megváltani a világot, add tehát át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életedet, időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

HALAK (február 20-március 20)

Azaz érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, mostanra már nem is igazán látod a dolog végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, hisz elég hosszú távot megtettél már annak érdekében, hogy elérd az álmaidat. Amennyiben tehát most hátat fordítva elballagsz, akkor valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!