Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 19.: az Ikrek hatalmas tehertől szabadulhatnak meg, a Szüzeknek kitartásra van szükségük

horoszkóp
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is számíthatsz izgalmakra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

Elhamarkodottan ítélsz meg egy bizonyos helyzetet a hét utolsó munkanapján, emiatt viszonylag hirtelen adsz hangot a véleményednek anélkül, hogy meghallgattál volna minden álláspontot és ismernéd az ügy minden részletét. Ennek következtében azonban kellemetlen szituációba sodorhatod magad, épp ezért érdemes jobban meggondolnod, mit, mikor és hogyan mondasz annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd ezeket a helyzeteket. Várj türelemmel, nem kényszerít senki arra, hogy foglalj állást, egyszerűen csak vonulj vissza és figyelj, ne mássz bele olyan dolgokba, amelyek nélküled is megoldhatóak, örülj, hogy nem vagy részese a szituációnak!

BIKA (április 21-május 20)

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be a hét utolsó munkanapján, mely az első pillanatban eléggé megrémít, fogalmad sincs ugyanis, hol kellene változtatnod ahhoz, hogy megállíthasd a folyamatot és a megfelelő mederbe visszatereld. Ne hagyd azonban, hogy a félelem lehessen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és a megfelelő koncentrációval megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, így nem fog gondot okozni az, hogy megments a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje, nehezedett rád tonnányi teherként egy bizonyos probléma, mely minden másról elvonta a figyelmed, gyakorlatilag szinte kizárólag csak ezzel foglalkoztál. A hét utolsó munkanapján azonban lehetőséged adódik arra, hogy végleg magad mögött tudhasd, felszabadulhass és más dolgokra is koncentrálhass végre. Ragadd tehát meg az alkalmat és élj a kínálkozó alkalommal, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, vagy elvonják a figyelmed, neked csak magadra kell összpontosítanod, hisz lehet, hogy holnap már késő lesz megoldani!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan annak ellenére, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettségedet, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben te is ugyanolyan esélyekkel és jogokkal indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Roppant erősen kötődsz bizonyos dolgokhoz, ha valami véget ér, hajlamos vagy kifejezetten depresszív hangulatba esni, emiatt félsz új dolgokat kipróbálni. A ragaszkodás megijeszt, azt gondolod ugyanis, minél inkább közel kerülsz valakihez, annál kiszolgáltatottabbá válhatsz, emiatt nagy a zuhanás veszélye. Be kell látnod azonban, hogy a Világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké, akármennyire is szeretnél, nem tudsz foggal-körömmel megtartani bizonyos dolgokat. Ha megtanulod elfogadni azt, hogy időnként el kell engedned azt, ami véget ér, akkor bizony sokkal könnyebben fogsz tudni minden akadályt megugrani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az az érzésed, hogy egy végeláthatatlan úton, menetelsz jó ideje úgy, hogy esélyed nincs arra, hogy a végére érj. Érthető módon tehát abszolút frusztrál a tudat, hogy tulajdonképp semmit sem haladsz előre, feladni azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, hogy soha nem lesz kiút, ha csak összerogysz és egy helyben vársz a jó szerencsére. Segítség csak út közben érkezhet, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy utolsó nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy a távolban, homályosan sejthető város mégsem délibáb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan szituáció adódik a hét utolsó munkanapján, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz, talpraesettségedről kell ugyanis tanúbizonyságot tenned. Noha nem vagy hozzászokva, hogy ellenállásba ütközöl, most mégis úgy hozza a szituáció, hogy a hangoddal szerezz érvényt az igazadnak. Mindenki számára tedd világossá a véleményed, nem kell szégyellned, hisz az értékrended szerinti jó úton haladsz, épp ezért légy bátor és állj ki magadért! . Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, időnként mégis meg kell mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy üres PET palackot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapja olyasfajta meglepetést tartogat számodra, amelyre álmodban sem gondoltál volna. Váratlanul ugyanis egy olyan személybe botlasz, akivel az első pillanattól kezdve szinte teljesen egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt, emiatt abszolút kötetlenül és fesztelenül tudsz vele bármiről beszélni. Ritkán adódik ilyen alkalom az életedben, épp ezért szinte gondolkodás nélkül meg is ragadod, mert úgy gondolod, ez a helyzet visszájára semmiképp nem fordulhat. Érdemes azért a rózsaszín ködben, a nehezebb látási viszonyok között is megpróbálni nyitva tartani a szemedet annak érdekében, hogy a naivitásodnak ne a lelked essen áldozatául!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján valahogy azt érzed, minden folyamatban lévő ügyed akadozik, semmi nem úgy megy, ahogy azt eltervezted, emiatt elég frusztrált vagy. Bosszankodással azonban semmire nem mész, inkább azt érdemes belátnod, hogy nem érdemes mindenáron olyan dolgokkal foglalkoznod, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és több velük a munka, mint amennyi időd szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis valaki rád akarja húzni az egészet, hogy vidd el te helyette a balhét. Szerencsére ennél azért jóval intelligensebb vagy, nem mész tehát bele egy felesleges cicaharcba, ehelyett teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj tehát róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben bizonyítja be, hogy számíthatsz rá, a hét utolsó munkanapján ugyanis épp akkor érkezik a segítsége, amikor kezdtél már belefulladni abba, amivel végezned illene a hétvége előtt. Mindképp ragadd tehát meg a kezét, bízz benne, hisz más választásod úgy sincs, így kénytelen vagy azt tenni, amit az illető a tapasztalata alapján javasol. Járj nyitott szemmel, figyelj oda, mert most van lehetőséged igazán tanulni, légy hálás neki, hisz ha nem érkezett volna időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki úgy ítélkezik feletted a hét utolsó napjánc hogy te csak állsz felhúzott szemöldökkel és fogalmad sincs, miképp reagálj intelligensen és higgadtan. Az illető azonban egyre messzebbre merészkedik és a fejedre olvassa, hogy szerinte mit és hol hibáztál, amely kioktatást szerinte neked csendben kellene tűrnöd és elfogadnod. Mivel azonban te ennél jól hevesebben reagálsz az ehhez hasonló helyzetekhez, épp ezért állj a sarkadra és vond kérdőre az illetőt, hisz semmi joga nincsen ilyenformán a szemedre olvasni valamit, amihez ráadásul semmi közöd. Állj ki magadért, ellenkező esetben ugyanis bármikor összegyűrhet bárki, mint egy egyszerű papírgalacsint!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!