Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 17.: a Bikák igyekeznek lejjebb adni a terheikből, az Oroszlánoknak váratlan akadályokkal kell megküzdeniük

Napi horoszkóp január 17.: a Bikák igyekeznek lejjebb adni a terheikből, az Oroszlánoknak váratlan akadályokkal kell megküzdeniük
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, a hét közepére végre minden sínre kerül minden körülötted, simának tűnik az utad a célvonalig, a bizakodásra pedig azok a részeredmények adnak okot, amelyeket egészen idáig elértél. Abszolút büszke lehetsz magadra, hiszen úgy tűnik, az általad elvetett magvak végre szép termést hoznak. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, hisz nem kis szerepük volt abban, hogy ilyesfajta sikereket érhess el, így ne feledkezz meg róluk a reflektorfényben sem!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, tonnányi terhek ülnek a válladon, egyelőre azonban nem tudsz lejjebb adni belőlük, ennek okán kissé feszültnek érzed magad, nem is érted, hogy vállalhattál el egymással párhuzamosan ilyen volumenű dolgokat, melyeket segítség nélkül kell teljesítened. Mivel azonban kár lenne ezen rágódnod, épp ezért mihamarabb igyekezz valamennyi nyomasztó ügyet lezárni és addig ne vállalj új feladatokat, amíg fel nem szabadulsz. Adj időt magadnak a kikapcsolódásra is, hisz elengedhetetlenül fontos az, hogy feltöltődj egy-egy komolyabb kihívás előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyszabású terveid vannak a jövőre nézve, melyeket felvázolsz a körülötted élőknek, ők azonban nem olyan lelkesek az ötlettől. Kissé zokon is veszed, hogy miért nem látják a perspektívát abban, amiben te igen, igyekezz azonban őket is megérteni, szeretnek, féltenek, nem akarják tehát, hogy bajba kerülj. Igyekezz velük megértetni, hogy nem a testi épségedet kockáztatod, illetve egzisztenciálisan sem hozod magad lehetetlen helyzetbe, ennek megfelelően tehát nincsen különösebb veszítenivalód. Nyilván arra érdemes ügyelned, hogy meggondolatlanul ne rohanj fejjel a falnak, de ha megálmodtál valamit, akkor azt ideje megvalósítanod!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan megállás nélkül kapod a jeleket az Élettől, hogy bizonyos dolgokon változtatnod kellene, ennek ellenére nem tartod magad elég bátornak ahhoz, hogy merj határozottabb lépéseket tenni. Amennyiben azonban elkondolkodsz azon, hogy miképp indulj el az új utadon, abban az esetben talán könnyebb lehet megugrani az első akadályokat. Csupán csak arra kell ügyelned, hogy ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, hisz könnyebben kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepe váratlan akadályokat gördít eléd, amelyeket ha akarsz, se tudsz kikerülni, hisz ha most megteszed, később bizony csőstől szakadhat a nyakadba. Épp ezért érdemes ma erre áldoznod az idődet annak érdekében, hogy a hét további részében egész nyugodtan koncentrálhass más dolgokra is, ne szorulj bele ebbe az egyetlen helyzetbe. Ennek érdekében ne halogasd a megoldást, hisz a baj csak a nyakadon marad, azt pedig te sem szeretnéd, hogy emiatt álmatlan éjszakáid legyenek. Cselekedj tehát, csak utána tervezz bármilyen más programot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén úgy hozza a szituáció, hogy magadhoz kell ragadnod az irányítást egy bizonyos projekt kapcsán, olyan fordulat adódik ugyanis, ami azonnali megoldást kíván és mivel te vagy a legtapasztaltabb a témában, így neked kell a vezető szerepet betöltened. Ne ijedj meg a felelősségtől, hisz korántsem biztos, hogy olyan rémesen ijesztő, mint amilyennek az első pillanatban látszik. Csak gondolkodj megoldáscentrikusan, vedd elő minden tudásodat és vágj bele, ne azon morfondírozz, hogy hol bukhatod el az egészet. Hidd el, néha ilyenekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé, hitelesebbé és sikeresebbé tesznek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ott véthetsz hibát a hét közepén, ahol a leginkább észnél kellene lenned, te mégis eszeveszett módon rohansz előre, melynek eredményeképp most ezt a csorbát kell köszörülnöd, ahelyett, hogy haladnál előre. Mivel te is tudod, hogy nem léphetsz át a dolog felett különösebb következmények nélkül, így minden hasznos percedet azzal érdemes eltöltened, hogy korrigálod ezt a bizonyos botlást. Amennyiben sikerül, abban az esetben vond le a megfelelő következtetéseket és úgy lépj tovább, hogy nem marad elvarratlan szál a történetben. Okulj a dologból, jegyezd meg, hogy nem a tempó gyorsasága a fontos, sokkal inkább az, hogy lassabban, de magabiztosan tudj haladni, minél kevesebb hibalehetőséggel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Görcsösen hajtod a környezeted elismerését, gyakorlatilag mindenbe belekezdesz csak azért, hogy mások mosolyogva bólintsanak a körülötted élők, ezzel azonban egyre hiteltelenebbé válsz mindenki szemében. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj megállás nélkül, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén váratlan lehetőséget kapsz arra, hogy sikeresen abszolválj egy bizonyos feladatot, neked azonban megremeg a lábad, hisz olyan volumenű ügyről van szó, amelyben hatalmas felelősséged van neked is. Mérlegeld tehát a dolog súlyát, ne gondolj a negatívumokra, keresd a pozitív szegmenseket, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz és nagyot nőhetsz hitelesség szempontjából a feletteseid szemében!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta negatív energiákat érzel magad körül a hét közepén, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni, annyi bizonyos, hogy abszolút kezded átvenni a rezgéseket, ami nem kis feszültséggel tölt el. Nem szívesen veszed ugyanis körbe magad olyan emberekkel, akik lehúzzák a hangulatodat, ennek megfelelően szíved szerint hátatfordítanál a negatíumoknak. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj megértőbb lenni a környezeteddel, nem fog ez sem örökké tartani, mutass inkább utat a pozitívabb életszemlélet felé, bzonyítsd be, hogy van még hely melletted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakinek nem osztod a véleményét egy bizonyos témában, emiatt vita alakul ki közöttetek, hisz sem te, sem az illető nem hajlandó engedni a másiknak. Nem biztos azonban, hogy megéri egy alapvetően kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a dologra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadok, abban az esetben végleg el fogtok távolodni egymástól!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül felelősségteljes megbízást kapsz a hét közepén, melyre ha akartál volna, sem tudtál volna nemet mondani, hisz nem szerettél volna a főnőkeidben a visszakozással ellenérzéseket kelteni. Gyorsan rá kell azonban jönnöd, hogy elég nagy falattal küzdesz és bizony egyedül jó eséllyel nem fogsz tudni megbirkózni vele. Szerencsére vannak nálad tapasztaltabbak is a témában, ne habozz tehát tőlük iránymutatást kérni. Együtt kivételes sikereket érhettek el!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!