Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 17.: a Bikák igyekeznek lejjebb adni a terheikből, az Oroszlánoknak váratlan akadályokkal kell megküzdeniük

Napi horoszkóp január 17.: a Bikák igyekeznek lejjebb adni a terheikből, az Oroszlánoknak váratlan akadályokkal kell megküzdeniük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, a hét közepére végre minden sínre kerül minden körülötted, simának tűnik az utad a célvonalig, a bizakodásra pedig azok a részeredmények adnak okot, amelyeket egészen idáig elértél. Abszolút büszke lehetsz magadra, hiszen úgy tűnik, az általad elvetett magvak végre szép termést hoznak. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, hisz nem kis szerepük volt abban, hogy ilyesfajta sikereket érhess el, így ne feledkezz meg róluk a reflektorfényben sem!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, tonnányi terhek ülnek a válladon, egyelőre azonban nem tudsz lejjebb adni belőlük, ennek okán kissé feszültnek érzed magad, nem is érted, hogy vállalhattál el egymással párhuzamosan ilyen volumenű dolgokat, melyeket segítség nélkül kell teljesítened. Mivel azonban kár lenne ezen rágódnod, épp ezért mihamarabb igyekezz valamennyi nyomasztó ügyet lezárni és addig ne vállalj új feladatokat, amíg fel nem szabadulsz. Adj időt magadnak a kikapcsolódásra is, hisz elengedhetetlenül fontos az, hogy feltöltődj egy-egy komolyabb kihívás előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyszabású terveid vannak a jövőre nézve, melyeket felvázolsz a körülötted élőknek, ők azonban nem olyan lelkesek az ötlettől. Kissé zokon is veszed, hogy miért nem látják a perspektívát abban, amiben te igen, igyekezz azonban őket is megérteni, szeretnek, féltenek, nem akarják tehát, hogy bajba kerülj. Igyekezz velük megértetni, hogy nem a testi épségedet kockáztatod, illetve egzisztenciálisan sem hozod magad lehetetlen helyzetbe, ennek megfelelően tehát nincsen különösebb veszítenivalód. Nyilván arra érdemes ügyelned, hogy meggondolatlanul ne rohanj fejjel a falnak, de ha megálmodtál valamit, akkor azt ideje megvalósítanod!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan megállás nélkül kapod a jeleket az Élettől, hogy bizonyos dolgokon változtatnod kellene, ennek ellenére nem tartod magad elég bátornak ahhoz, hogy merj határozottabb lépéseket tenni. Amennyiben azonban elkondolkodsz azon, hogy miképp indulj el az új utadon, abban az esetben talán könnyebb lehet megugrani az első akadályokat. Csupán csak arra kell ügyelned, hogy ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, hisz könnyebben kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepe váratlan akadályokat gördít eléd, amelyeket ha akarsz, se tudsz kikerülni, hisz ha most megteszed, később bizony csőstől szakadhat a nyakadba. Épp ezért érdemes ma erre áldoznod az idődet annak érdekében, hogy a hét további részében egész nyugodtan koncentrálhass más dolgokra is, ne szorulj bele ebbe az egyetlen helyzetbe. Ennek érdekében ne halogasd a megoldást, hisz a baj csak a nyakadon marad, azt pedig te sem szeretnéd, hogy emiatt álmatlan éjszakáid legyenek. Cselekedj tehát, csak utána tervezz bármilyen más programot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén úgy hozza a szituáció, hogy magadhoz kell ragadnod az irányítást egy bizonyos projekt kapcsán, olyan fordulat adódik ugyanis, ami azonnali megoldást kíván és mivel te vagy a legtapasztaltabb a témában, így neked kell a vezető szerepet betöltened. Ne ijedj meg a felelősségtől, hisz korántsem biztos, hogy olyan rémesen ijesztő, mint amilyennek az első pillanatban látszik. Csak gondolkodj megoldáscentrikusan, vedd elő minden tudásodat és vágj bele, ne azon morfondírozz, hogy hol bukhatod el az egészet. Hidd el, néha ilyenekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé, hitelesebbé és sikeresebbé tesznek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ott véthetsz hibát a hét közepén, ahol a leginkább észnél kellene lenned, te mégis eszeveszett módon rohansz előre, melynek eredményeképp most ezt a csorbát kell köszörülnöd, ahelyett, hogy haladnál előre. Mivel te is tudod, hogy nem léphetsz át a dolog felett különösebb következmények nélkül, így minden hasznos percedet azzal érdemes eltöltened, hogy korrigálod ezt a bizonyos botlást. Amennyiben sikerül, abban az esetben vond le a megfelelő következtetéseket és úgy lépj tovább, hogy nem marad elvarratlan szál a történetben. Okulj a dologból, jegyezd meg, hogy nem a tempó gyorsasága a fontos, sokkal inkább az, hogy lassabban, de magabiztosan tudj haladni, minél kevesebb hibalehetőséggel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Görcsösen hajtod a környezeted elismerését, gyakorlatilag mindenbe belekezdesz csak azért, hogy mások mosolyogva bólintsanak a körülötted élők, ezzel azonban egyre hiteltelenebbé válsz mindenki szemében. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj megállás nélkül, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén váratlan lehetőséget kapsz arra, hogy sikeresen abszolválj egy bizonyos feladatot, neked azonban megremeg a lábad, hisz olyan volumenű ügyről van szó, amelyben hatalmas felelősséged van neked is. Mérlegeld tehát a dolog súlyát, ne gondolj a negatívumokra, keresd a pozitív szegmenseket, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz és nagyot nőhetsz hitelesség szempontjából a feletteseid szemében!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta negatív energiákat érzel magad körül a hét közepén, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni, annyi bizonyos, hogy abszolút kezded átvenni a rezgéseket, ami nem kis feszültséggel tölt el. Nem szívesen veszed ugyanis körbe magad olyan emberekkel, akik lehúzzák a hangulatodat, ennek megfelelően szíved szerint hátatfordítanál a negatíumoknak. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj megértőbb lenni a környezeteddel, nem fog ez sem örökké tartani, mutass inkább utat a pozitívabb életszemlélet felé, bzonyítsd be, hogy van még hely melletted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakinek nem osztod a véleményét egy bizonyos témában, emiatt vita alakul ki közöttetek, hisz sem te, sem az illető nem hajlandó engedni a másiknak. Nem biztos azonban, hogy megéri egy alapvetően kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a dologra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadok, abban az esetben végleg el fogtok távolodni egymástól!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül felelősségteljes megbízást kapsz a hét közepén, melyre ha akartál volna, sem tudtál volna nemet mondani, hisz nem szerettél volna a főnőkeidben a visszakozással ellenérzéseket kelteni. Gyorsan rá kell azonban jönnöd, hogy elég nagy falattal küzdesz és bizony egyedül jó eséllyel nem fogsz tudni megbirkózni vele. Szerencsére vannak nálad tapasztaltabbak is a témában, ne habozz tehát tőlük iránymutatást kérni. Együtt kivételes sikereket érhettek el!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!