Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 14.: a Mérlegek vissza nem térő lehetőséget kapnak, a Bakok vigyáznak a függetlenségükre

Napi horoszkóp január 14.: a Mérlegek vissza nem térő lehetőséget kapnak, a Bakok vigyáznak a függetlenségükre
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Kissé elvakultan hajtod a sikert, mindenáron a dobogó tetején szeretnél állni, ennek érdekében pedig olyan dolgokra is képes vagy, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, próbáld végiggondolni, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad. Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

BIKA (április 21-május 20)

Végre kezd izgalmassá válni az, ami eddig olyan monotonnak és eseménytelennek tűnt, a hét utolsó napján ugyanis olyan izgalmas vizek felé evezhetsz, amelyeken még soha nem jártál. Alapvetően jobban szereted te, magad alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön, most azonban jól esik kicsit az árral sodródni, hiszen sokkal nyugodtabb vagy, a mentőmellény ugyanis ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van, nem igaz?!

IKREK (május 21-június 21)

Noha minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, mégsem alakul úgy a végkifejlet a hét utolsó napján, ahogy szeretted volna, ez pedig elég nagy csalódással tölt el. Amennyiben azonban visszalapozol és végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy rajtad semmi sem múlt, te anyait-apait beleadtál abba, hogy a végén minen tökéletes lehessen. Önvád helyett tehát igyekezz belátni, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos faktorok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

RÁK (június 22-július 22)

Alapvetően nem vagy túl nyitott személyiség, inkább szeretsz magányodba vonulni és olyan elfoglaltságokat találni, amelyek rólad szólnak. Eljött azonban az idő, amikor érdemes az eddigi zárkózottabb életedből lejjebb adni és új embereket megismerni, avagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig csak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szereted kiszámítani az eseményeket, mindenről határozott elképzelésed van, amelynek alapján keresed a megoldást, az előre elkészített tervrajz elengedhetetlen számodra, épp ezért a sikert mindig előre borítékoltnak tekinted. Amennyiben azonban mégis hiba csúszik a számításodba, abban az esetben azonnal kijössz a sodrodból, dühöngve rohansz el, egyszerűen ugyanis képtelen vagy elfogadni a kudarc tényét. Be kell azonban látnod, hogy az életben nem lehet mindig mindent kiszámítani, hisz az, hogy mi és hogyan alakul, nem csupán rajtad múlik. Fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved, hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha rugalmasabban kezelsz bizonyos helyzeteket, csak tegyél egy próbát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy, a szívedhez közelálló személy kerül kellemetlen helyzetbe a hét utolsó napján, amelyben bizony a te segítségedre számít. Számodra mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napján kész terv van a fejedben azt illetően, hogy miképp fogsz minden folyamatban lévő ügynek pontot tenni a végére, mégis egy vissza nem térőnek tűnő lehetőség lesz majd az, ami letéríthet az eddigi utadról. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a nem minden nap kínálkozó alkalomból. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az kínálkozó esélyekkel. Amennyiben azonban úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napjára annyi tennivaló gyűlik össze, hogy pihenés helyett csak bosszúsan kapkodsz annak érdekében, hogy ne omoljon minden a fejedre. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, bőséggel akad segítséged a környezetedben, ahol a számodra fontos emberek várják, hogy mentőövet dobhassanak neked a nyílt vízre. Együtt, csapatban tehát ki tudjátok oldani az összes gorduszi csomót, majd este nyugodtan megünnepelhetitek azt, hogy ilyen összetartó kis család vagytok!

NYILAS (november 23-december 21)

Közeleg a határidő, neked pedig még rengeteg feladatod van, mielőtt a végeredményt prezentálod. Épp ezért ejt kétségbe az, hogy úgy érzed, sehol sem tartasz és semmi nem halad úgy, ahogy eltervezted. Mielőtt azonban mérgezett egerek módjára kezdenél körbeszaladgálni, előtte igyekezz alaposan végiggondolni, hogy milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod, amennyiben pedig sikerül felállítanod a tervet, abban az esetben azonnal kezdj neki a folyamat lezárásának, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd a dolgot. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, amellyel nem lehet gond a végcél elérése! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Szeretsz gondoskodni magadról, a függetlenséged az, ami biztonságot ad, épp ezért nem adnád semmi pénzért azt, ami ezzel jár. Mindennek ellenére azonban mégis meg kell birkóznod egy, a te képességeiden kissé túlmutató helyzettel, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard mindenáron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeségedet, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy sértetlenül meg tud ugrani minden akadályt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha a hét utolsó napja van, amikor nem igazán számítasz izgalmakra, mégis egy váratlan fordulat következtében veszélybe kerül a pihenésed, mely rendkívüli módon képes feldühíteni. Olyasmi vágja ugyanis ketté a tervedet, amelyben igen-igen kevéssé vagy érintett, mégis te vagy az, akinek közbe kell avatkoznia. Amennyiben azonban sikerül észnél lenned és gyorsan reagálnod, abban az esetben nem dől majd dugába a pihenésed, a megfelelő taktika nélkül azonban semmire nem mész majd a küzdeni akarással. Épp ezért igyekezz észnél lenni annak érdekében, hogy a a nap végén boldogan koccinthass a sikerre, illetve maradjon időd önmagadra is. Ez a nap most ilyen, de ne aggódj, holnap talán egy könnyebb napra ébredsz!

HALAK (február 20-március 20)

Reményekkel telve indultál el egy úton, melytől nagyon sokat vártál, a legnagyobb csalódásodra azonban a hét utolsó napján azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit reméltél volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, abban az esetben ne vesztegesd az idődet, keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!