Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 14.: a Mérlegek kissé fura helyzetbe kerülnek, a Bakokra különleges találkozás vár

Napi horoszkóp január 14.: a Mérlegek kissé fura helyzetbe kerülnek, a Bakokra különleges találkozás vár

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján nemhogy pontot tennél a folyamatban lévő ügyek végére, egyik feladat éri a másikat, te pedig azt sem tudod, mihez kezdj hirtelen annak érdekében, hogy idő előtt a fejedre ne omoljon a sok tennivaló. Mihamarabb szedd tehát össze a gondolataidat, állíts fel egy olyan logikai sorrendet, amelynek mentén végighaladva sikerrel abszolválhatod a feladatok nagy többségét. Ne akarj hirtelen a fejjel rohanni a falnak, hisz annak nagy bukás lehet a vége, gondolkodj higgadtan és semmiképp ne vállalj több feladatot a mai napra. Este aztán nyugodtan bonts ki egy üveg előre behűtött, finom bort és koccints a talpraesettségedre!

BIKA (április 21-május 20)

Egy hosszú ideje húzódó ügy nagyon nyögve-nyelősen halad, gyakorlatilag bármit teszel, teljesen mindegy, hogy milyen taktikát választasz, minden próbálkozásod dugába dől. Mivel már így is túl sok időt és energiát fektettél a dologba eredmény nélkül, épp ezért itt az ideje, hogy keress egy nálad tapasztaltabb személyt, aki járt már hasonló útvonalon, aki nem él vissza azzal a kiszolgáltatott helyzettel, amelybe kerültél és hajlandó segítő jobbot nyújtani ahhoz, hogy végre előrébb juss te is. Légy hálás neki, hisz nélküle biztosan nem tudnád sikerre vinni a dolgot!

IKREK (május 21-június 21)

Nehéz és fájó döntést kell a hét utolsó munkanapján meghoznod, ám azt is pontosan tudod, hogy csakis a saját érdekedben kell válaszút elé állnod. Épp ezért igyekezz a külvilágot a benne lévő befolyásoló tényezőkkel kizárva leülni és racionálisan végiggondolva egyszer, s mindenkorra elvarrni minden szálat és lezárni a dolgot. Lehet, hogy ez most rosszul érint, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy nem ragaszkodhatsz a végtelenségig bizonyos helyzetekhez, időnként be kell látnod azt, ha valami már nem az épülésedet szolgálja! Keress új impulzusokat, inspirálódj, egészen biztosan van ugyanis más kihívás, amelyben ki tudsz teljesedni!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenáron igyekszel megszabadulni egy nyomasztó tehertől, ezzel azonban azt éred el, hogy még nehezebbé válik, te pedig a rád nehezedő súly alatt kezdesz összeroskadni. Mielőtt tehát agyonnyomna a dolog, igyekezz segítséget kérni, hisz te bárhogy próbálkozol, valahogy nem sikerül hátrahagynod a dolgot. Bizonyosan nem lehetetlen vállalkozás, ám ez most egyedül nem fog menni. Ne szégyellj belekapaszkodni valakibe, aki segíthet, arra azonban ügyelj, hogy ne bárkibe kapaszkodj, hisz nem mindenki teljesen jó szándékú a környezetedben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, aki korábban visszaélt már a bizalmaddal, most újra azért lobbizik nálad, hogy megbízz benne, ám te semmiféle alapját nem látod annak, hogy lenne értelme a dolognak. Ezt ugyanis nem osztogatják minden utcasarkon, épp ezért próbáld elmagyarázni az illetőnek, hogy attól, mert kéri, még nem jár újra automatikusan. Legyen önbecsülésed, ne engedd, hogy játékszerként használjanak, hozd világosan a bizalmat kérő személy tudtára, hogy azért bizony bőséggel kell dolgozni, hogy újra megbízhass benne. Ne zárkózz el teljesen előle, hagyd, hogy bizonyítson! Lehet, hogy nem fogod megbánni, ám ez csak a jövőben derülhet ki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvégi pihenés előtt feladatok sora vár arra, hogy pontot tegyél valamennyinek a végére, ráadásul a legnagyobb bosszúságodra csupa olyan feladattal kell az idődet töltened, amely nem épp a legkönnyebb és legteljesíthetőbb kategóriából való. Bosszankodás helyett igyekezz összeszedni magad és úgy gondolkodni, hogy nem véletlenül kaptad te ezeket az ügyeket, nyilvánvaló tény ugyanis, hogy ami a kihívásokat illeti, talpraesettségednek és céltudatosságodnak nincs határa. Igyekezz tehát összeszedni minden akaraterődet, tedd félre a negatív érzéseket és mihamarabb láss neki az előtted álló feladatoknak! Hidd el, később büszkébb leszel magadra, mint azt gondolnád!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapja furcsa helyzetet teremt, hozzá vagy ugyanis szokva ahhoz, hogy a te kezedben van a gyeplő, ennek okán nem is igen engeded ki a kezedből az irányítást, ma azonban kénytelen vagy átadni másnak a stafétabotot, ami elég frusztráló számodra. Mivel más választásod nincsen, épp ezért nem érdemes ezen bosszankodnod, inkább próbáld meg lazábban kezelni a helyzetet. Hidd el, időnként nem árt, ha hátrébb lépsz és nem vállalod mindenért te a felelősséget. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, egy számodra fontos személy titkol előled valamit, láthatóan nem szeretne beavatni, neked pedig roppant módon fúrja az oldaladat a kíváncsiság. Mielőtt azonban kutatásba és taktikázásba kezdenél, állj meg egy pillanatra és gondolj bele, hogy vajon mi lehet az oka az illető titkolózásának, könnyen lehet ugyanis, hogy amennyiben kiderülne az igazság, az nagyon fájdalmas lenne számodra. Épp ezért valószínűleg azért nem kíván beavatni, mert el szeretné hárítani a kalamajkát anélkül, hogy téged belerántana. Tegyél tehát egy lépést hátra és add meg a lehetőséget annak, hogy az illető megoldja anélkül, hogy beleavatkoznál. Ez lehet a legbölcsebb lépés részedről!

NYILAS (november 23-december 21)

Ferde szemmel nézed mások sikereit, miközben te litereket izzadsz egy kis részeredményért is, emiatt gyakran veszítesz abból a lendületből, amivel nekiindulsz az általad elvállalt feladatoknak. Mivel így kudarcot kudarcra halmozol, így érdemes elgondolkodnod azon, hogy amennyiben nem másokhoz hasonlítod a saját teljesítményedet lépten-nyomon, abban az esetben sokkal könnyebbé és zökkenőmentesebbé teheted a saját életedet. Hidd el, az, amit kívülről látsz, az könnyen lehet, hogy csupán látszat, ami tulajdonképp mások sikerei mögött lehet, az a kőkemény áldozathozatal és energiafelhasználás a részükről. Hidd el, nekik sem könnyebb az útjuk, így tehát nem érdemes a sorsukat és az eredményeiket irigyelned!

BAK (december 22-január 20)

Különleges nap a mai az életedben, olyan találkozást tartogat ugyanis számodra, amely hosszú távon határozhatja meg az életed. Az a személy, aki betoppan, azonnal elvarázsol, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve méterekkel a föld felett lebegsz, a rózsaszín ködtől pedig alig látod, mi van a háttérben, kicsoda pontosan az illető, mit érdemes tudnod róla, csupán abban vagy biztos hogy a neve nem más, mint a nagy Ő. Mielőtt azonban kiválasztanád az esküvői ruhádat, igyekezz megismerni a másikat, használd a szemüvegedet, ne láss semmit a dolgok mögé, mint amik valójában benne vannak és igyekezz némi önuralmat magadra erőltetve betartani a fokozatosság elvét. Amennyiben ugyanis illúziókat építesz kettőtök jövője köré, abban az esetben hatalmas pofon ránthat vissza a földre a későbbiekben! Légy óvatos!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy el nem hanyagolható feladatot, ennek okán gyakorlatilag halmozod a bonyodalmakat az életedben. Mivel azonban hosszú távon semmiképp nem érdemes önmagadnak fejfájást okozni, épp ezért egy nagy levegővel fuss neki az előtted álló, megoldandó képletnek és mihamarabb megoldás centrikusan gondolkodva oldd meg annak érdekében, hogy könnyebb legyen a jövőben az életed. Hidd el, ha nem húzod tovább az időt, abban az esetben hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd!

HALAK (február 20-március 20)

Akad egy személy a környezetedben, akinek valamilyen oknál fogva mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolod ugyanis, hogy az illető elismerése nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni és jelentős sikereket elérni. Ezen a ponton azonban te is beláthatod, hogy nem érdemes arra fecsérelned a hasznos idődet, hogy megállás nélkül valamiféle idolt követsz, illetve minden egyes lépésedet attól teszed függővé, hogy külső személyek vajon mit szólnak hozzá. Állj a saját lábadra, hozz önálló döntéseket, bátran fuss az álmaid után és higgy magadban. Ez a siker kulcsa!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!