Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 10.: a Ikrek komoly döntést hoznak meg, az Oroszlánok végre felszabadulnak a nyomás alól

Napi horoszkóp január 10.: a Ikrek komoly döntést hoznak meg, az Oroszlánok végre felszabadulnak a nyomás alól
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan zavar egy bizonyos dolog, mely nem hagy nyugodtan aludni. Gyakorlatilag minden gondolatod ekörül forog, akárhogy is igyekszel elterelni a figyelmedet. Mindeközben pontosan tudod, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, ugyanis egy igen-igen fájdalmas döntés vár rád. Minden porcikáddal tudod, lehetséges, hogy jobban jársz, ha mielőbb próbálsz ezen túlesni, ám egyelőre még próbálod húzni az időt. Ne érdemes a homokba dugnod a fejed, akkor ugyanis még sokáig álmatlan éjszakákra kell számítanod!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem csak másoknak beszél lekicsinylően rólad, mintegy üzenve, mennyire nem tart sokra. Mivel intelligens embernek tartod magad, nem akarsz belemenni egy efféle felesleges adok-kapokba, ezért inkább egyszerűen csak kerüld el a társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy jelen helyzetben okosan teszed, ha beleállsz olyan vitákba, amelyeknek valószínűleg semmi értelme!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén komoly döntést kell meghoznod, mielőtt azonban kimondanád a végszót, előtte érdemes alaposan körüljárni a dolgot, s megnézni annak lehetséges pozitív és negatív következményeit. Érdemes elmerülni a részletekben is, hisz ahogy a mondás tartja, azokban rejlik az ördög. Vigyázz, hogy értékelj minden lehetséges szempontot, s próbálj meg súlyozni is köztük. Ne agyalj azonban hosszasan a dolgon, hiszen akkor azt kockáztatod, hogy elúszik a lehetőség, s akkor jó ideig várhatsz majd a hasonlóan ígéretes alkalomra!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó, időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül csupán, mindemellett pedig rengeteg energiát kivesz belőled. Mindenki komoly elvárásokat támaszt veled szemben, hiszen a végtelennek tűnő teherbíró képességedre alapozva úgy gondolják, nem ismersz lehetetlent, ezért szemérmetlenül kihasználnak. Épp ezért egyetlen dolgot tarts szem előtt: az az ember, akinek meg kell felelned, az te, magad vagy. Elsősorban tehát azon fáradozz, hogy békében legyél önmagaddal, a többi pedig másodlagos!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén végre a végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hiszen nem kell többé reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezhetsz-e a feladattal, s vajon képes vagy-e produkálni a tőled elvárt eredményt. Most már tudhatod, hogy megvolt benned a sikerhez szükséges minden elem, így a környezeted is elégedett, neked pedig egyelőre nincs más dolgod, mint megünnepelni a sikert. Keress valamiféle pihentető programot, hisz lehetséges módon holnap újabb kihívások várnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Apró botlás határozza meg az egész napodat a hét közepén, azt gondolod ugyanis, hogy szinte helyrehozhatatlan hibát követtél el. Ez gyakorlatilag rányomja az egész napodra a bélyegét, mely a teljesítményedre is hatással lehet, abban az esetben azonban, ha időben feleszmélsz, s helyén az eszed, akkor időben korrigálni tudsz és nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, az ugyanis semmi jóra nem vezet. Nyugi, nem követtél el semmilyen főbenjáró bűnt, ha összeszeded magad, akkor minimális veszteséggel tudsz majd kijönni ebből a helyzetből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel abszolút nem találod a közös hangot, folyamatosan azt érzed, hogy hiába próbálsz hozzá a lehető legnagyobb nyíltsággal és őszinteséggel közeledni az illető felé, gyakorlatilag zárt kapukba ütközöl. Nem-igen érted, miért ez a nagy ellenállás, amennyiben azonban tényleg fontos neked az illető, abban az esetben keress valamilyen más utat hozzá. Találd meg, mi a gyengéje –például van-e valamilyen hobbija–, majd azon keresztül talán meg tudod közelíteni. Ha pedig sikerül áttörnöd a maga köré épített falat, még akár jó barátok is lehettek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amennyiben a megfelelő tempóban haladsz a hét közepén, abban az esetben olyasféle programon vehetsz részt, amelyekre az utóbbi hónapokban nem volt időd. Rendszerezd a tennivalóidat, ez lehet ugyanis az egyetlen út ahhoz, hogy mielőbb sikerrel szabadulj. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor bíznak meg újabb üggyel, ami könnyen felboríthatja az előzetes terveidet. De illeszd be azokat is a táncrendedbe, soha ne veszítsd el a higgadtságodat, s ne kezdj pánikolni, hanem járj tovább a magad választotta úton. Meglátod, estére a barátaiddal egy finom bor mellet ünnepelheted a sikert.

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé elveszettnek érzed magad a hét közepén, nem az elképzeléseid szerint alakulnak ugyanis az ügyeid, mi több határozottan kedvezőtlen irányba megy minden. Emiatt nem kell azonban olyan nagyon elkeseredned, hiszem ez is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, csupán csak átmeneti nehézségekkel kell szembenézned. Légy bátor, nézz szembe velük, vond le a megfelelő konzekvenciát annak érdekében, hogy legközelebb elkerüld a hasonló zsákutcákat!

BAK (december 22-január 20)

Olyan szituációba sodródsz a hét közepén, amelyben neked kell kimondanod a végső szót, ezt azonban a legkevésbé sem szeretnéd, nincsen ugyanis ínyedre ez a fajta felelősségvállalás. Ne ess kétségbe, tekints inkább úgy a helyzetre, hogy a környezeted téged tart a témában a legrátermettebben, ennek megfelelően te lehetsz az, aki mindenkit kihúzhat a gödörből. Jól vizsgáld tehát meg alaposan az ügyet, hisz minden lehetőséged adott arra, hogy másokon segíts, s ha ezt megteszed, sokan hálásak lesznek majd neked!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén körülötted gyakorlatilag mindenki kételkedik annak sikerében, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla. Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, s nyomós okok szólnak amellett, hogy azt csináld, amit elterveztél. Azzal is tisztában vagy, hogy ezzel senki másnak nem ártasz, hisz csakis a saját bőrödet viszed a vásárra. Légy azonban óvatos, hiszen senki nem áll melletted és senki nem fogja a kezedet, ha megbotlasz, így nem is lesz, aki felsegítseny Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt belevágsz, nem tudhatod ugyanis, hogy mennyire sikamlós a talaj!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén hatalmas igyekezeted ellenére valami mégsem úgy sül el, ahogyan azt az elején eltervezted, ez a kudarc pedig annyira elkeserít, hogy megfordul a fejedben az, hogy egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézve elballagsz. Érdemes azonban meggondolnod, hisz most átmeneti megoldásként jó ötletnek tűnhet, mégis később bizonyosan sajnálni fogod, esetleg lelkiismeret-furdalásod lesz, hogy nem próbáltál mégis valamit kihozni a dologból, ám akkor már késő lesz visszafordulni. Inkább vegyél egy nagy levegőt, próbálj meg mindent újragondolni, és csak utána hozd meg a végső döntést.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!