Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 6.: a Kosoknak minden a terveik szerint alakul, a Bikáknak több toleranciára lesz szükségük

Napi horoszkóp február 6.: a Kosoknak minden a terveik szerint alakul, a Bikáknak több toleranciára lesz szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR

KOS (március 21-április 20)

Ez ma a Te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel is időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a testi és lelki épülésed szolgálják. Menj el egy szépségszalonba, utána jöhet a shopping, találkozz a barátnőiddel és igyatok meg egy finom koktélt! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre és mivel neked ritkán adatik meg a lehetőség, ezért most élj vele, mert lehet, hogy holnap már nem lesz rá alkalom!

BIKA (április 21-május 21)

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ami ez esetben elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ki valakivel akárhogy erőlködsz is, de semmiképp nem szeretnél képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképesség!

IKREK (május 22-június 21)

Bár nem minden a terveid szerint alakul, pillanatnyilag kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben sz esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul magától!

RÁK (június 22-július 22)

A szokottnál nehezebb kihívásokkal küzdesz, ami eléggé kifáraszt, folyamatosan minden porcikáddal arra kell ugyanis koncentrálnod, hogy maximális teljesítményt nyújts. Tartsa benned a lelket az, hogy rövidesen sikerül lezárnod minden nyomasztó dolgot, s utána végre lazíthatsz és kipihenheted magad. Lehet, hogy most kicsit nyögvenyelősebben mennek a dolgaid, de gondolj arra, hogy számos tapasztalattal gazdagodhatsz, amennyiben észreveszed azokat az apró jeleket, amelyek átsegítenek ezen a nehezebb időszakon! Tarts ki, nemsokára vége!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen a mai napig azt gondoltad, könnyen megoldhatsz valamit, épp ezért nem is annyira vetted komolyan a feladatot, mint amennyire azt a helyzet megkívánta volna. Most azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nemigen tudsz előbbre lépni. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vegyél sorra mindent, vajon hol tévedhettél! Hidd el, a lelkiismereted is sokkal tisztább lesz ezután!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, akiben kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni a saját embertársaival szemben, emiatt mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai, vagy szimpatizánsai. Mivel ő tökéletesnek, egyenesnek és őszintének érzi magát, az önkritika fogalmát abszolút nem ismerve egyáltalán nem érti, miért ez a hozzáállás, ezért ezt megpróbálja többet között rajtad is számon kérni. Amennyiben nem véletlenül kerülöd a társaságát, neked sem kell titkolnod a véleményed, nyugodtan elmondhatod intelligens formában a róla kialakított képed, hisz elképzelhetően ez lesz majd az a pont, ami ráébreszti arra, hogy nem véletlenül van a pincében a népszerűségi indexe. Hidd el, sokkal jobb az egyenes út, mintha felveszel egy álarcot, csak azért, hogy elkerüld a kellemetlen szituációt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta álmodozol valamiről, ami jelen pillanatban elég távolinak tűnik, nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el komolyabb fáradozás nélkül. Minél tovább morfondírozol azonban ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve nem lehet várat építeni, most érdemes tehát felkelned, megráznod magad és biztos alapot építeni. Lehet, sőt biztos, hogy nagyon fárasztó lesz, hogy nem kevés áldozattal jár majd, hogy kacskaringót út vezet a célodig, de amennyiben valóban úgy gondolod, hogy reális esélyed van elérni azt, ne habozz tovább. Fejben mindent összeraktál már, csak a fizikai kivitelezés hiányzik. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán nyugodtan élvezhesd annak gyümölcsét!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogy kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, emiatt sokkal kevésbé tudsz hatékonyan működni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy ezen mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz Te sem vagy tévedhetetlen!

NYILAS (november 23-december 21)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra fajsúlyos dolgot nem sikerül véghezvinned, mert valaki, akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas a feladatra. Később Te is belátod, hogy talán nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, így nem is sikerülhet elérned a céljaid. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy ennyire befolyásolható vagy. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, hisz ha mindig mások szubjektív véleményére alapozol, honnan tudnál Te, magad sikereket elérni?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a Te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

HALAK (február 20-március 20)

Konfliktusba keveredsz valakivel, mert tévesen ítélsz meg egy szituációt, amiről azt gondolod, hogy Téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis kellemetlenül negatív beszélgetésekbe belekavarodnod, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak. Ne bánts meg embereket, csak mert valaki, aki számodra nem tartozik a hiteles kategóriába, valamit mondott valakiről, ahol esetleg elhangzott a Te neved is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!