Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 3.: a Bikák kibontakoztathatják a bennük rejlő kreativitást, az Oroszlánok határtalanul boldogok

Napi horoszkóp február 3.: a Bikák kibontakoztathatják a bennük rejlő kreativitást, az Oroszlánok határtalanul boldogok
A nap cikke

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Olvasd el!

Ezen a napon lépnek félre a legtöbben - És nem véletlenül

Statisztikák felfedték, az év melyik szakában lépnek félre a legtöbben, és azt is, hogy általánosságban melyik napon történik a legtöbb megcsalás.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 17.: a Szüzek drága tanulópénzt fizetnek egy bizonyos ügyben, a Skorpiók által befektetett energiák bőséggel megtérülnek

A hét utolsó napján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért érzed szükségét annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteségedet, ám legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhant volna. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapja abszolút neked kedvez, nagy izgalommal várod, hogy kibontakoztathasd a benned rejlő kreativitást és megmutathasd a tudásod. Ezúttal nem lesz semmiféle olyan akadály, amit ne tudnál megugrani, gond nélkül fogsz tudni minden feladatot abszolválni, amellyel ki tudod vívni a környzeted abszolút elismerését is! Megdolgoztál a sikerért, teljes joggal lehetsz tehát büszke magadra. A feladataid elvégzése után egész nyugodtan add át magad a hétvégi pihenésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Kicsit megviseli a lelked az a sok történés, ami mostanában zajlik körülötted, emiatt nem feltétlenül vágysz az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Azokkal igyekszel körbevenni magad, akikben minden körülmények között bízhatsz és akikkel szívesen töltöd az időd. Akad azonban valaki, aki a barátinál jóval komolyabb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Igyekezz észrevenni és nyitni felé, amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz erre. Ha nem, akkor ne építs benne hamis illúziót, kérj egy kis időt tőle!

RÁK (június 22-július 22)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, olyannyira koncentrálva a feladatra, hogy eközben nem veszed észre a körülötted zajló történéseket. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és nyitni a Világ felé, mert így nem csak az élvezetekről mondasz le, de lemaradsz minden fontos lehetőségről is. Hidd el, attól, mert nem irányítod minden figyelmed kizárólag egyetlen dologra, attól még ugyanolyan eredménnyel fogod tudni elvégezni. Ne feledd: a nap csak 24 órából áll és te csak egyszer élsz! Kezedben a döntés: elszalasztod, vagy megragadod a lehetőségeket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A párkapcsolatodnak végre olyan szakaszába érkeztél, amikor azt érzed, határtalanul boldog vagy, innen már egyenes az utatok az oltárig. Ezt vázolod fel a szerelmednek a hét utolsó munkanapján, aki azonban nem ennyire magabiztos az esküvőt illetően. Ahelyett azonban, hogy magadra vennéd a dolgot, igyekezz elfogadni, hogy ő még nem áll készen arra, hogy lehorgonyozzon. Légy türelmesebb, hisz ha közös jövőt építetek, annak bizony mindketten fontos részecskéi vagytok. Hidd el, eljön majd a pillanat, amikor a párod is készen áll majd, csak győzd türelemmel kivárni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ennek a bizonyos történetnek bizony te vagy a nyertese. Bármennyire is tűnik azonban hihetetlennek, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dícséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradtságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért, hívd meg a barátaidat egy italra, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, hisz társaságban sokkal jobb ünnepelni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé bizonytalan araszolgatás után most úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad a gyorsulási szakaszban. Ezt azonban kizárólag akkor tudod megtenni, ha kellő mennyiségű tapasztalattal rendelkezel és magabiztosan tudsz vezetni, ismerve az útvonal élesebb kqnyarjait is. Ha tehát úgy érzed, hogy még nincs meg a megfelelő tudás benned, csak szép lassan haladj, az sem baj, ha méterről méterre mész előre, csak adj időt magadnak annak érdekében, hogy magabiztosabb legyél. Akkor aztán nem lesz olyan erő, amely megállíthatna!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy elég távoli ismerősöd pont akkor jön veled szembe, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy a hét utolsó munkanapján. Hirtelen, valami oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz a hétköznapokban abszolút nem vagytok lelkitársak semmilyen értelemben. Amennyiben azonban már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod már, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt és ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.

NYILAS (november 23-december 21)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a hét utolsó munkanapján rád bízott feladatot, ám túlzott lazaságodnak köszönhetően olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti a végeredményt is. Még azelőtt igyekezz azonban korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, annak bizony nagy ütközés lehet a vége!

BAK (december 22-január 20)

Olyan érzéseid vannak, hogy valaki rosszindulattal próbál előrébbjutni egy bizonyos feladatban, amelyet közösen kellene elvégeznetek, az illető azonban tisztességtelen eszközökkel szeretne előnyre szert tenni. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre ez a fajta inkorrekt magatartás, épp ezért azonnal állítsd le a folyamtot és mondd el neki, hogy amennyiben ezt így, ilyen formában szeretné a továbbiakban csinálni, abban az esetben nagyon gyorsan a körön kívül találhatja magát. Ne egedd, hogy bárki tönkre tegye az eddig felépített renomét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta problémákkal küzdesz, amelyek abszolút kivesznek belőled minden hasznos energiát a hét utolsó munkanapjára. Annak érdekében azonban, hogy kicsit felszabadulj, érdemes minden zavaró tényezőt sorra venned és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan megpróbálni megoldást találni valamennyire. Jabban teszed, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult gondolatmenetekbe, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján a határidő közeledtével valaki folyamatosan áll a hátad mögött, segíteni próbál, ám eközben egyfolytában sürget és hol-mi idegesítő piaci légyként repdes körülötted, amelyet te mostanra elégeltél meg. Eljött tehát az idő, hogy végre a sarkadra állj és határozottan, ám cseppet sem arrogánsan megállítsd és a körön kívülre küldd. Mondd el neki, hogy ezzel egyáltalán nem segít, mitöbb hátráltat abban, hogy a határidő lejárta előtt végezz a feladatoddal. Vagy segítsen diszkrétebben, vagy vonuljon háttérbe és csendesen szurkoljon neked, de ez így semmiképp nem mehet tovább.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Kép

A legdurvább merényletek: 10 híres ember a történelemben, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!