Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 28.: a Rákok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére, a Skorpiók kockázatos helyzetet mentenek meg

Napi horoszkóp február 28.: a Rákok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére, a Skorpiók kockázatos helyzetet mentenek meg

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron az ő oldalára szeretne állítani egy vitás helyzetben, mert azt hiszi, túl gyenge vagy ahhoz, hogy ellenállj. Nem is érted, hogy miképp gondolkodik, hisz soha semmifajta jelét nem adtad annak, hogy az átlagnál kevésbé tudnál kiállni a véleményed mellett, amennyiben tehát az illető így gondolkodik, abban az esetben eljött a pillanat, hogy megmutasd, hizony nem vagy befolyásolható. Ha azt gondolod, hogx egy vitás helyzetben nem a szóban forgó személynek van igaza, akkor igenis vállald fel. Ne hagyd, hogy valaki ilyesfajta nyomást gyakoroljon rád!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan szituációba kerülsz a hónap utolsó napján, amely ugyan elsőre kellemetlennek tűnik, emiatt meghátrálsz és próbálsz menekülni, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát felhúzod a nyúlcipőt, érdemes kicsit elveszni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

IKREK (május 21-június 21)

Meggondolatlanul alkotsz hangosan véleményt a hónap utolsó napján valakiről anélkül, hogy az adott helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hisz könnyen lehet, hogy tévesen ítélted meg a helyzetet, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt felállítod az egyszemélyes rögtönítélő bíróságot. Mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít, kérj mindenképp elnézést az illetőtől és legközelebb légy alaposabb!

RÁK (június 22-július 22)

Noha korábban halvány esélye sem volt, a hónap utolsó napján azonban mégis úgy alakul a helyzet, hogy végre pontot tehetsz egy, számtalan álmatlan éjszakát okozó ügy végére. El sem hiszed, hogy megtörtént az, amit elképzelni nem tudtál, méltóképp ünnepeld tehát meg az elért sikert. Hívd meg a barátaidat egy pohár borra, beszélgessetek felhőtlenül, élvezd a szabadságot. Mivel holnap új hónap kezdődik, új kihívásokkal, épp ezért nem érdemes nagyon felöntened a garatra, csak módjával koccints!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akaratodon kívül kerülsz bele egy igencsak kényelmetlen szituációba a hónap utolsó napján, melyből szíved szerint az első pillanatban futva menekülnél. Teljesen igazad van, amennyiben azonban ezt megteszed, mások rendkívül gyávának fognak nézni, illetve a hitelességeden eshet csorba. Épp ezért ha már így alakult, igyekezz megrázni magad és felnőtt emberek módjára tisztes helytállást tanúsítani. Ez most így alakult, ne izgulj, nem mindennap lépsz ilyen és ehhez hasonló mélységű gödrökbe, holnap új hónap kezdődik, amely csak arra vár, hogy meghódítsd! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hogy ideje döntést hoznod a saját életedet illetően annak érdekében, végre minden fronton kiteljesedhess és megtaláld a boldogságodat. Épp ezért, bármennyire nincs ínyedre a dolog, mégis érdemes most minden mást háttérbe szorítanod és valóban csak erre az egyetlen döntésre összpontosítanod. Persze, sosem egyszerű ilyesfajta dolgokkal szembenézni, időnként azonban ha akarod, ha nem, muszáj. Próbáld úgy felfogni a dolgot, hogy mindez a te érdekeidet szolgálja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen máshogy tervezted a hónap utolsó napját, mint ahogy az alakul, egy számodra fontos dolgot szerettél volna nyélbe ütni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a terveidet. Ne mondj le arról, hogy eleget tegyél minden kihívásnak, igyekezz mihamarabb megoldani a legégetőbbeket, majd ha sikerült pontot tenned azok végére, akkor térj vissza az eredeti útvonalhoz. Nap végére talán még te is elámulsz majd, hogy mi mindenre vagy képes, ha összeszedetten gondolkodsz. Ne feledd: teher alatt nő a pálma!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, emiatt teljesen érthető módon övez egyfajta általános tisztelet. A hónap utolsó napján is megmutathatod, hogy mennyire vagy rátermett, hiszen olyan helyzet adódik, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján a többeket is kellemetlenségek érhetnék. Szerencsére te pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, ezért pedig mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap utolsó napján mindenképp le szeretnél zárni egy bizonyos ügyet, ennek érdekében csak és kizárólag arra koncentrálsz, hogy semmi ne zökkentsen ki. Ugyan egyre-másra halmozódnak körülötted az elvégzendő feladatok, te mégis azt tartod a legfontosabbnak, hogy mielőbb végezz ezzel az adott üggyel. A céltudatosság rendkívül nemes tulajdonság, arról azonban ne feledkezz meg, hogy másféle ingerekre is érdemes odafigyelned, hisz nem az alapvető cél, hogy belefulladj az el nem végzett teendőkbe. Okosan oszd be az idődet és akkor nem jelenthet problémát az, hogy több fronton állj helyt!

BAK (december 22-január 20)

Váratlan fordulat adhat nagy lendületet a hónap utolsó napján, pont akkor, amikor már kezdtél végleg lemondani arról, hogy sikerülhet elérni a korábbi célkitűzésedet. Ez a lendület azonban hozzásegíthet ahhoz, hogy a végén büszkén tarthasd a kezedben azt az eredményt, amit annak előtte elterveztél. Kiváló bizonyítékot kaphatsz ma arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég csökkent tűréshatárral futsz neki a hét második napjának, ennek köszönhetően gyakorlatilag a legapróbb hézag is felidegesít, melyre helyenként arrogánsan reagálsz. Mielőtt azonban konfliktusba kerülnél a hozzád közelállókkal, előtte érdemes rendezni a benned dúló háborút. Amennyiben szükséges, abban az esetben vonulj el és gondold végig, minek tudnál mihamarabb pontot tenni a végére, majd csak akkor nyiss új kapukat, ha teljesen biztos vagy abban, hogy kint vagy a nagy hullámvölgyből! Nem érdemes feleslegesen magadra haragítanod a körülötted élőket!

HALAK (február 20-március 20)

A hónap utolsó napján hatalmas kő eshet le a szívedről, aminek rendkívüli módon örülsz. Borzasztóan megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid, így nagy megkönnyebbülésssel zárod le a dolgot. Most egy kicsit lazíts, de ne eressz le teljesen, hisz nem jött még el a hétvége, a maradék tennivalóid pedig megoldásra várnak. Végy tehát egy nagy levegőt és fuss neki a rád váró feladatoknak!

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akinek egy hatalmas változással kell szembenéznie a közeljövőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!