Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 28.: a Rákok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére, a Skorpiók kockázatos helyzetet mentenek meg

Napi horoszkóp február 28.: a Rákok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére, a Skorpiók kockázatos helyzetet mentenek meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron az ő oldalára szeretne állítani egy vitás helyzetben, mert azt hiszi, túl gyenge vagy ahhoz, hogy ellenállj. Nem is érted, hogy miképp gondolkodik, hisz soha semmifajta jelét nem adtad annak, hogy az átlagnál kevésbé tudnál kiállni a véleményed mellett, amennyiben tehát az illető így gondolkodik, abban az esetben eljött a pillanat, hogy megmutasd, hizony nem vagy befolyásolható. Ha azt gondolod, hogx egy vitás helyzetben nem a szóban forgó személynek van igaza, akkor igenis vállald fel. Ne hagyd, hogy valaki ilyesfajta nyomást gyakoroljon rád!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan szituációba kerülsz a hónap utolsó napján, amely ugyan elsőre kellemetlennek tűnik, emiatt meghátrálsz és próbálsz menekülni, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát felhúzod a nyúlcipőt, érdemes kicsit elveszni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

IKREK (május 21-június 21)

Meggondolatlanul alkotsz hangosan véleményt a hónap utolsó napján valakiről anélkül, hogy az adott helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hisz könnyen lehet, hogy tévesen ítélted meg a helyzetet, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt felállítod az egyszemélyes rögtönítélő bíróságot. Mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít, kérj mindenképp elnézést az illetőtől és legközelebb légy alaposabb!

RÁK (június 22-július 22)

Noha korábban halvány esélye sem volt, a hónap utolsó napján azonban mégis úgy alakul a helyzet, hogy végre pontot tehetsz egy, számtalan álmatlan éjszakát okozó ügy végére. El sem hiszed, hogy megtörtént az, amit elképzelni nem tudtál, méltóképp ünnepeld tehát meg az elért sikert. Hívd meg a barátaidat egy pohár borra, beszélgessetek felhőtlenül, élvezd a szabadságot. Mivel holnap új hónap kezdődik, új kihívásokkal, épp ezért nem érdemes nagyon felöntened a garatra, csak módjával koccints!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akaratodon kívül kerülsz bele egy igencsak kényelmetlen szituációba a hónap utolsó napján, melyből szíved szerint az első pillanatban futva menekülnél. Teljesen igazad van, amennyiben azonban ezt megteszed, mások rendkívül gyávának fognak nézni, illetve a hitelességeden eshet csorba. Épp ezért ha már így alakult, igyekezz megrázni magad és felnőtt emberek módjára tisztes helytállást tanúsítani. Ez most így alakult, ne izgulj, nem mindennap lépsz ilyen és ehhez hasonló mélységű gödrökbe, holnap új hónap kezdődik, amely csak arra vár, hogy meghódítsd! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hogy ideje döntést hoznod a saját életedet illetően annak érdekében, végre minden fronton kiteljesedhess és megtaláld a boldogságodat. Épp ezért, bármennyire nincs ínyedre a dolog, mégis érdemes most minden mást háttérbe szorítanod és valóban csak erre az egyetlen döntésre összpontosítanod. Persze, sosem egyszerű ilyesfajta dolgokkal szembenézni, időnként azonban ha akarod, ha nem, muszáj. Próbáld úgy felfogni a dolgot, hogy mindez a te érdekeidet szolgálja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen máshogy tervezted a hónap utolsó napját, mint ahogy az alakul, egy számodra fontos dolgot szerettél volna nyélbe ütni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a terveidet. Ne mondj le arról, hogy eleget tegyél minden kihívásnak, igyekezz mihamarabb megoldani a legégetőbbeket, majd ha sikerült pontot tenned azok végére, akkor térj vissza az eredeti útvonalhoz. Nap végére talán még te is elámulsz majd, hogy mi mindenre vagy képes, ha összeszedetten gondolkodsz. Ne feledd: teher alatt nő a pálma!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, emiatt teljesen érthető módon övez egyfajta általános tisztelet. A hónap utolsó napján is megmutathatod, hogy mennyire vagy rátermett, hiszen olyan helyzet adódik, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján a többeket is kellemetlenségek érhetnék. Szerencsére te pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, ezért pedig mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap utolsó napján mindenképp le szeretnél zárni egy bizonyos ügyet, ennek érdekében csak és kizárólag arra koncentrálsz, hogy semmi ne zökkentsen ki. Ugyan egyre-másra halmozódnak körülötted az elvégzendő feladatok, te mégis azt tartod a legfontosabbnak, hogy mielőbb végezz ezzel az adott üggyel. A céltudatosság rendkívül nemes tulajdonság, arról azonban ne feledkezz meg, hogy másféle ingerekre is érdemes odafigyelned, hisz nem az alapvető cél, hogy belefulladj az el nem végzett teendőkbe. Okosan oszd be az idődet és akkor nem jelenthet problémát az, hogy több fronton állj helyt!

BAK (december 22-január 20)

Váratlan fordulat adhat nagy lendületet a hónap utolsó napján, pont akkor, amikor már kezdtél végleg lemondani arról, hogy sikerülhet elérni a korábbi célkitűzésedet. Ez a lendület azonban hozzásegíthet ahhoz, hogy a végén büszkén tarthasd a kezedben azt az eredményt, amit annak előtte elterveztél. Kiváló bizonyítékot kaphatsz ma arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég csökkent tűréshatárral futsz neki a hét második napjának, ennek köszönhetően gyakorlatilag a legapróbb hézag is felidegesít, melyre helyenként arrogánsan reagálsz. Mielőtt azonban konfliktusba kerülnél a hozzád közelállókkal, előtte érdemes rendezni a benned dúló háborút. Amennyiben szükséges, abban az esetben vonulj el és gondold végig, minek tudnál mihamarabb pontot tenni a végére, majd csak akkor nyiss új kapukat, ha teljesen biztos vagy abban, hogy kint vagy a nagy hullámvölgyből! Nem érdemes feleslegesen magadra haragítanod a körülötted élőket!

HALAK (február 20-március 20)

A hónap utolsó napján hatalmas kő eshet le a szívedről, aminek rendkívüli módon örülsz. Borzasztóan megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid, így nagy megkönnyebbülésssel zárod le a dolgot. Most egy kicsit lazíts, de ne eressz le teljesen, hisz nem jött még el a hétvége, a maradék tennivalóid pedig megoldásra várnak. Végy tehát egy nagy levegőt és fuss neki a rád váró feladatoknak!

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akinek egy hatalmas változással kell szembenéznie a közeljövőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!