Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 23.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempót, a Halakra rátalálhat a szerelem

Napi horoszkóp február 23.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempót, a Halakra rátalálhat a szerelem
A nap cikke

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a hét második felében olyan érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet, amelyből képtelen vagy kiszállni, egyszer eufórikus állapotban vagy, máskor pedig az is zavar, ha egy légy zümmög körülötted és bárki ártatlan szavára vulkánként törnek elő belőled az érzelmek. Mivel ebben az állapotban igen kockázatos bármiféle társaságban megfordulnod, épp ezért mindenképp ajánlott tisztáznod a benned dúló háborút és békét kötnöd magaddal, hisz másképp nem fogod tudni ezt a bizonyos hullámzó kedélyállapotot megállítani. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, nyugodtan beszélhetsz a problémáidról, keress számodra fontos emberekkel megoldást a benned lévő nyitott mondatokra! Ha sikerül tisztáznod a dolgokat, sokkal könnyebbnek érzed majd magad!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, abszolút nem találod a közös hangot a környezeteddel, mintha valahogy teljesen más nyelven kommunikálnátok egymással. Akárhogy próbálod megértetni velük az álláspontodat, mindig falakba ütközöl, teljesen más értékrendet képviseltek ugyanis. Annak érdekében azonban, hogy hosszú távon élhető életet éljetek egymás mellett, muszáj lesz mindannyiótoknak közös nevezőt találni és egy kicsit engedni a makacsságból. Próbáljatok a minimálisra csökkenteni a feszültségforrást, mindenki tegye a maga dolgát és remélhetőleg sikerül megtalálni a békés hangot egymással. Ne feledd azonban: attól, mert más az értékrended és kilógsz a sorból, még közel sem biztos, hogy vállalhatatlan az, amit képviselsz!

IKREK (május 21-június 21)

Folyamatosan pörögsz a hét második felében, egyetlen pillanatra sem vagy képes megállni, a hibázásnak a legkisebb lehetőségét sem szeretnéd megadni. A nagy rohanásban azonban fogalmad sincs, miként tudsz lassítani valamelyest és szusszanni egyet, így egyre nagyobb a hasra esés kockázata. Olyan ember ugyanis nem született még a Földre, aki non-stop képes 100 %-on teljesíteni és olyan eredményeket produkálni, amelyekbe nem tud belekötni senki. Engedj tehát meg magadnak egy kis én-időt, amikor csakis a saját pihenésedre koncentrálhatsz, amikor csakis magaddal foglalkozhatsz. Szállj ki egy kis időre a taposómalomból, meglátod, jót fog tenni neked!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hét második felében hosszú idő után végre ismét bizonyosságot nyer az, hogy érdemes kitartani és az energiáidat nem kímélni, amennyiben egy számodra fontos ügyért harcolsz. A legnagyobb büszkeséggel tölt el ugyanis az az eredmény, amit magad előtt látsz és joggal zsebelheted be a munkádért járó elismerést is. Ha megmártóztál a csillogásban, keress más kihívást és szerényen menj tovább az úton, hisz ha magasabbra szállsz a kelletténél, annál nagyobbat eshetsz. Ne feledd: mindig érhetnek meglepetések!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha alapvetően nem keresed készakarva a kalandokat, valahogy mégis mindig megtalál valami, amiről úgy gondolod, vétek lenne visszautasítani. Így fordulhat elő az is, hogy időnként nem veszed figyelembe a saját határaidat és olyasmikbe is fejest ugrasz, amelyekben a testi épséged is kockáztatva van. Mivel azonban elég fárasztó örökös veszélyben élni az életedet, épp ezért érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy fokkal tudatosabban tervezd a kalandjaidat és ne mondj igent minden adandó ajánlatra. Hidd el, sokkal élvezhetőbb az élet, ha nem kell folyton a következmények árnyékában létezned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha abszolút határozott meggyőződéssel teszed a dolgodat egy bizonyos ügyben, a legnagyobb megdöbbenésedre néhányan mégis megpróbálnak megakadályozni a célod elérésében. Első körben nem nagyon érted, miért szeretnének eltéríteni a tervezett útvonaltól, amennyiben azonban belegondolsz, rájöhetsz, hogy akik most igyekeznek más irányba terelni, ők valójában féltenek és nem akarják, hogy bármiféle bántódásod essen. Amennyiben megítélésed szerint alaptalan az aggodalmunk, abban az esetben igyekezz megnyugtatni mindenkit, hogy felesleges félteniük, hiszen tudod, hogy mit csinálsz. Ugyanakkor értékeld, hogy vannak körülötted olyanok, akiknek ennyire fontos vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe, nem tudsz ugyanis kiverni valakit a fejedből annak ellenére sem, hogy az illető már régen továbblépett és mással boldog. Borzasztóan ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy képes elengedni, ami jelen pillanatban abszolút akadályoz abban, hogy boldog legyél. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy meddig érdemes így ostoroznod magad, hisz semmi más nem történik, csak az, hogy magadat bünteted. Adj egy esélyt arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad a hiányosságaiddal együtt és aki képes megadni neked minden pozitív érzelmet, amire szükséged lehet. Az, hogy lerázd a láncaidat, csakis rajtad múlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt rögtönítélő bizottságot állítanál fel egy bizonyos személlyel kapcsolatban, igyekezz megismerni és mélyebbre ásni magad a személyét illetően, mások véleménye alapján ugyanis nem túl korrekt dolog elítélni valakit. Épp ezért próbáld körbejárni, feltérképezni a szóban forgó személyt és ne hagyd, hogy a rosszindulat kapjon teret mások befolyásolása nyomán. Alapvetően abszolút nem vagy ilyen személyiség, épp ezért érdemes utat mutatnod a többieknek és rávezetni őket arra, hogy anélkül nem szép dolog elítélni valakit, hogy megismerték volna alaposabban! Légy te az, aki a grundon a vezér!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy az a titkairól mindenkinek fecsegő-típus, ma azonban épp annak öntöd ki a szíved, aki szembejön veled, noha rögtön érzed, hogy nem kellett volna beavatnod. Ennek ellenére jól esik az, hogy valaki megért, hogy van hallgatóság, hogy könnyíthetsz a lelkeden. Igen, lehet, hogy nem épp a legnagyobb bizalmasodnak mondtad el a titkodat, mégsem baj az, hogy nem kell ezt a terhet továbbcipelned. Kérd meg az illetőt, hogy avasson be senkit, magyarázd el, hogy miért nem szeretnéd nagy dobra verni a dolgot és ha rendelkezik a megfelelő intelligenciaszinttel, abban az esetben nem kell aggódnod, hogy később visszahallod másoktól!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki minden igyekezetével megpróbál befolyásolni te pedig képtelen vagy ellenállni az illető erejének. A szóban forgó személy abszolút kiszagolja a pillanatnyi gyengeségedet és olyan irányba igyekszik terelni, ami tulajdonképp elsősorban az ő javát szolgálja. Ne hagyd, hogy mások lökjenek maguk előtt és egyfajta pajzsként használjanak a céljaik eléréséhez, nyugodtan állj ki mögülük, köszönd meg a részvételüket és haladj tovább. Nem kell neked senki, aki a szócsövedként menne előtted, pontosan tudod, hogy mikor miiként kell cselekedned, hogy mikor mit kell mondanod, nincs tehát szükséged olyasfajta emberekre, akik kígyókként sziszegve próbálnak behálózni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Viszonylag bonyolult feladattal küzdesz a hét második felében, valaki pedig a legnagyobb bosszúságodra folyamatosan körülötted legyeskedik, mindenféle kéretlen jó tanáccsal ellátva. Mielőtt azonban teljesen rád telepszik, állj a sarkadra és igyekezz a leghatározottabban a tudtára hozni, hogy nincs szükséged semmiféle útmutatásra vagy mankóra, kiválóan boldogulsz anélkül is, hogy valaki fogná a kezed. Bármilyen nehéz, próbálj diplomatikusan reagálni, hisz a konfliktushelyzet nem fogja előremozdítani és érthetőbbé tenni a mondanivalódat, épp ezért fogalmazz világosan, de udvariasan!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki fenekestől forgatja fel a nyugodt kis életedet a hét második felében, olyasfajta érzelmi cunamit hozva magával, amelyről korábban álmodni sem mertél. Legszívesebben azonnal szaladnál az oltár elé, nehogy valaki lecsapja a kezedről, ennél azonban sokkal óvatosabbnak kell lenned. Egyfelől ugyanis fogalmad sincs, mik az újdonsült lovagod szándékai, másfelől te sem vagy abban a helyzetben, hogy beleugorj egy lehetséges módon futó kalandba. Épp ezért engedj teret a józan gondolkodásnak, szállj le gyorsan a rózsaszín felhőről és adj időt a dolognak, hogy kiforrja magát. Ismerkedj, beszélgess, randizz, kerülj közelebb hozzá és ha néhány találkozás után még mindig úgy érzed, Ámor nem lőtt mellé, akkor sok boldogságot nektek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Kép

Mennyire nehéz nőnek lenni 2024-ben? Barbie szerint NAGYON!

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában egy nagyon kényes témát feszegettünk... Ti mit gondoltok a nők jelenlegi helyzetéről?

Kép

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Kép

Diana hercegné le akarta mondani az esküvőjét Károllyal: kiderült, ki miatt gondolta meg magát az utolsó pillanatban

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

Kép

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!