Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 21.: a Nyilasok mások miatt kerülhetnek kellemetlen helyzetbe

Napi horoszkóp február 21.: a Nyilasok mások miatt kerülhetnek kellemetlen helyzetbe

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

Szépen haladnak az ügyeid a saját medrükben, amikor egyszercsak komoly szituáció adódik, amely azonnali beavatkozást igényel. Hirtelen fogalmad sincs, mitévő legyél, szíved szerint elmenekülnél saját magad elől is, azzal azonban pontosan tisztában vagy, hogy előbb-utóbb szembe kell nézned a helyzettel. Épp ezért állj bele a dologba és mihamarabb rugaszkodj neki, hisz pontosan tudod, miként kell helytállnod. Hidd el, ha odafigyelsz, olyan teljesítményre leszel képes, amihez keveseknek van tehetsége, ezen felül pedig sokkal nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad az esti pihenésnek, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, ez lebegjen a szemed előtt!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologról, az illető azonban a legnagyobb megdöbbenésedre, értetlenségének okán abszolút nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadtól! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszabb ideje dolgozol egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. Most azonban a cél előtt néhány méterrel semmiképp nem szabad lassítanod, keress olyan kapaszkodót, amely még egy utolsó lendületet adhat és úgy tudsz elrugaszkodni, hogy legközelebb a célvonalon túl érhess földet. Menni fog, csak legyen benned még egy kis szufla, utána nyugodtan dőlhetsz hátra, bezsebelve azt, amiért olyan régóta dolgozol! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant azzal, hogy egy fontos ügyben mérhetetlen érdektelenséget mutat, melyből nemhogy titkot nem csinál, de még másokat is igyekszik lebeszélni arról, hogy csatlakozzanak és aktív résztvevői legyenek a dolognak. Mielőtt azonban az indulatoktól vezérelve olyasmit mondanál neki, amit magad is megbánnál, előtte igyekezz egy minimális higgadtságot magadra erőltetni és megértetni vele, hogy ez a fajta hozzáállás mennyire káros lehet az aktuális szituációban. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, egyúttal jótékonyan figyelmeztesd, hogy abszolút fogytán van a türelmed vele szemben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely azonban a hét második napján megis bosszulhatja magát. A tested ugyanis egyfajta jelzést küld, hogy le kell lassítanod, itt az ideje lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, hisz ez így nem vezet sehova. Érdemes tehát egy kis időt adnod magadnak, ne vállalj több feladatot, igyekezz egyik lábadat a másik után tenni és olyanformán megszervezni a tennivalóid végrehajtását, ami nem állít nagyobb fizikai igénybevétel elé. Mérlegelj, mi a fontossági sorrend a számodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne tudni a titkaidról, abszolút határokat nem ismerve próbál a privát szférádba férkőzni, miközben azt hiszi, át tud verni téged. Mielőtt azonban belekezdenétek egyfajta macska-egér játékba, igyekezz felnyitni az illető szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és nem, nem kívánod megosztani a legféltettebb titkaidat vele. Bármennyire is nehéz, ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, de ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki. Csak világosan és érthetően fogalmazz, abból nem lehet baj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta szituációba kerülsz a hét második napján, amelyben valaki megpróbál gátlástalanul keresztülgyalogolni rajtad a céljai elérésének érdekében. Mielőtt azonban ez sikerülne neki, előtte igyekezz mindenképp világosan és egyértelműen tudatni vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet feletted, mutasd meg, hogy milyen fából faragtak! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki, aki roppant közel áll a szívedhez, jelen pillanatban úgy érzed azonban, hogy a kapcsolatotok fenntartása csak és kizárólag rajtad múlik, ő nem igazán tesz semmit azért, hogy a közeli kontakt megmaradjon közöttetek. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, szedd össze a gondolataidat és szofisztikáltan hozd az illető tudomására, hogy eléggé egyoldalúnak érzed a kapcsolatotokat. Amennyiben nem közelítesz sértő módon, meg fogod tudni értetni vele, hogy egy barátság két emberen múlik és nem tudsz mindig helyette is dupla energiát fektetni abba, hogy minden tökéletes legyen, ezért neki is tennie kell. Figyelj az előadás stílusára és a hangsúlyra!

NYILAS (november 23-december 21)

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét második napján, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed ugyanis, hogy mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze tehát a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek az élethelyzetek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is valamit tanulhatsz!

BAK (december 22-január 20)

Hosszabb ideje igyekszel eredményt csiholni valamiből, ami eddig szikráját sem mutatta annak, hogy bármit ki lehetne hozni belőle. Ennek okán kezded elveszíteni a motivációdat, fogalmad sincs, mit tudnál még a dologboz hozzátenni vagy miképp tudnál változtatni az eddigi taktikádon. Ugyan nem-igen látszik a fény az alagút végén, mégsem érdemes feladnod, az utolsó utáni pillanatig küzdj azért, hogy elérd az eredetileg kitűzött célodat. Ott lesz az eredmény, csak ki kell tartanod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napján egy, a munkatársaiddal közös projekt nem úgy sül el, ahogy azt eredetileg terveztétek és ez rendkívül rosszul érinti a csapat minden tagját. Egyetlen személy csupán az, aki a legnagyobb meglepetésedre megpróbál bűnbakot keresni és mindenáron valakire rákenni a maszlagot. Még azelőtt mutasd fel azonban a STOP táblát az illetőnek, ne engedd, hogy kibontakozzon, ellenkező esetben ő lesz az egyetlen, aki kivonja magát a felelősségvállalás alól a másokra történő ujjal mutogatásának köszönhetően. A felnőtt élet bizony nem így működik, erre igyekezz rámutatni!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan szituáció adódik a hét második napján, amelyben egy bizonyos személy olyanformán könnyít a lelkén, hogy tulajdonképp rád helyezi a saját terhét, ami ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod az illetőt, nem kell mindenki helyett mindent bevállalnod, megvan a saját kereszted, a mindennapi megoldandó ügyeid, ne bonyolítsd tehát az életedet azzal, hogy egy felesleges terhet a nyakadba veszel. Ne aggódj, ez semmiképp nem önzőség, csupán csak azzal a tudattal történő megbékélésed, hogy nem válthatod meg a világot egy személyben.

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akikkel szinte mindenkinek van rossz szexélménye

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!