Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok végre kikapcsolódhatnak, a Szüzek kissé túlmisztifikálnak egy bizonyos dolgot

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok végre kikapcsolódhatnak, a Szüzek kissé túlmisztifikálnak egy bizonyos dolgot
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül végigviszed, ugyanakkor bármi történik, te mindig ragaszkodsz a bevált, általad ismert módszerekhez. Ez azonban időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Ha pedig bizonytalan vagy valamiben, mérlegeld, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni a saját boldogságod érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok tennivalót hagytál a hét utolsó napjára, emiatt nem-igen marad időd a pihenésre. Nincsenek vesztegetnivaló perceid tehát, koncentrálj, tedd a dolgod, vess be minden tudást és tapasztalatot és igyekezz mindennek úgy pontot tenni a végére, hogy abban ne legyen hiba! Okosan oszd be az tennivalóidat és akkor nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton állj helyt! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Vészesen közeleg a határidő, amikor számon kérik majd rajtad, hogy milyen eredményeket sikerült idáig elérned, te pedig úgy érzed, túl nagy a nyomás rajtad, aminek csak egy óriási kapkodás a vége. Ezen kívül rendkívüli módon frusztrál az is, hogy elfoglalt életed okán alig tudsz időt tölteni a szeretteiddel, a barátokkal, hiszen egyszerűen nem tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges módon előbb vagy utóbb mindenki továbbáll majd melőled, te pedig egyedül maradsz ebben a hatalmas Világban. Igyekezz tehát rendszerezni az életedet, állíts fel egy prioritási sorrendet annak érdekében, hogy a munkádban sikeres, a magánéletedben pedig boldog lehess. Nem lehetetlen, csupán némi összeszedettséget igényel a dolog. Ne feledd: a pohár félig tele van!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé hajtós időszakot sikerül lezárnod azzal, hogy végre pont kerül a kiemelten fontos projektek végére, ami éppen jókor jött, hisz nem nagyon maradt semmire másra energiád. Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egyelőre nem kell semmin görcsölnöd, így nyugodtan vehetsz részt más programokon is, melyek valamelyest kikapcsolnak. Csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és kizárólag rólad szól, nem kell most nagyobb kalandban részt venned, csupán add át magad a „semmittevésnek” és egyszerűen pihenj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta döntést kell ma meghoznod, amely befolyással lehet a jövődre, így tehát semmiképp nem lehet Hűbele Balázs módjára meghozni. Amennyiben egyetlen pillanatig is tanácstalan vagy, abban az esetben nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit a környezetedből, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljesen megbízol, vannak ugyanis olyanok a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, de fontos, hogy ne egyedül dönts, hanem más véleményt is meghallgass annak érdekében, hogy mások szemszögéből is láthasd a szituációt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaminek óriási jelentőséget tulajdonítasz és mindenáron ragaszkodsz hozzá, emiatt egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor szólnak, nem biztos, hogy ennek van értelme. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron kapaszkodnod bizonyos dolgokba, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy az ügyben nincs már újabb lehetőség a számodra, ideje továbblépni és új utakat keresni. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak rajtad múlik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy ideje gyengéd érzelmi szálakat táplálsz valaki iránt, még sincs benned annyi bátorság, hogy ezt nyíltan vállald az illető előtt is. Nem akarsz ugyanis támadási felületet adni azzal, hogy kinyilvánítod az érzéseidet. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, neked pedig nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron a közeledbe férkőzni erőnek erejével. Jobban jársz, ha lebontod a felépített barikádot és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt magadnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan személy hoz kellemetlen helyzetbe mások előtt, aki tulajdonképp nem is áll hozzád olyan közel, te pedig rendkívüli módon bosszús vagy emiatt. Nem is kell csendben tűrnöd semmit, állj a sarkadra és kérd ki magadnak azt, hogy megsértette a becsületed. Egész nyugodtan fordíts hátat az illetőnek, hisz neked abszolút nincs szükséged arra, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik eltaposnak, mint egy bogarat! Ám előtte ne szégyelld a véleményedet, egyszer, s mindenkorra értesd meg vele, hogy a jövőben igyekezzen messziről elkerülni téged!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég sok akadállyal küzdesz az utóbbi időben, fogalmad sincs már tulajdonképp, hogy mi volt az eredeti célod, csak mész előre, gyakorlatilag megszokásból. Mivel azonban ez így sehova nem vezet, érdemes megállnod és számot vetned azzal, hogy mi vár rád, ha csak céltalanul bolyongsz és semerre nem haladsz. Annak érdekében tehát, hogy végre valami eredmény is felcsillanjon, nem biztos, hogy az eddig választott ösvényen kellene haladnod, érdemes lenne végiggondolnod, mi is a pontos célod és mennyi áldozatot vagy hajlandó vállalni azért, hogy azt végül elérhesd. Amennyiben többet kell beleadnod, mint amennyit eredetileg gondoltál, talán célszerű más megoldást keresni addig, amíg nem késő. A sűrű erdő közepéről jóval nehezebb lesz majd kitalálni, ezért időben fordulj vissza. Olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyek reálisan elérhetőek!

BAK (december 22-január 20)

Valakivel nagyon elbeszéltek egymás mellett, emiatt komoly konfliktus kezd kibontakozni közöttetek. Nem érdemes azonban vérre menő harcot folytatni csupán azért, mert nem vagytok hajlandóak engedni a huszonegyből, sokkal több értelme lenne annak, ha közösen igyekeztek megoldani a helyzetet, így keressetek egy olyan arany középutat, ami mindkettőtök számára kedvező lehet. Igyekezz te is engedni valamennyit a saját elveidből, hisz nem kell teljesen feladnod magad ahhoz, hogy intelligens módon rendezz egy vitás helyzetet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra teljesen érthetetlen okoknál fogva a környezeted olyasfajta nyomást tesz rád, amely alatt gyakorlatilag kezdesz összeroskadni. Nem is érted a miértjét, de azt gondolják a körülötted élők, hogy te vagy az egyetlen személy, aki mindig minden szituációban ismeri a kiutat, s többféle alternatíva is van a fejében arra, hogy mit kellene lépni a helyzet megmentése érdekében. Mielőtt azonban vaktában cselekednél csak azért, hogy kicsikarj magadból valamit, gondolkodj, s ne vállalj olyan dolgokat, amelyek meghaladják a képességeidet. Ne akarj mindenáron a hős szerepében tetszelegni, mert ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, maximum áldozat lehet belőled!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan személy előtt, aki sokat jelent számodra, épp ezért nem szeretnél neki csalódást okozni. Az azonban, hogy valaki közel áll hozzád, még korántsem jelenti azt, hogy meg kell hazudtolnod önmagad és egyfajta álarcot kell felhúznod. Épp ezért vállald fel az álláspontodat, igyekezz egy olyan diplomatikus megoldást választani, amellyel nyugodtan vállalhatod fel önmagad. Ugye nem akarsz csak azért hazugságban élni, mert félsz a reakcióktól?! Ez is te vagy, a véleményeddel együtt, miért titkolnád tehát?! Különben is, ha az illető a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy hasonló helyzetben maga is így tenne!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!