Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 11.: a Bikák kendőzetlen őszinteséggel találják szembe magukat, a Rákoknak egy kis egyedüllétre van szükségük

Napi horoszkóp február 11.: a Bikák kendőzetlen őszinteséggel találják szembe magukat, a Rákoknak egy kis egyedüllétre van szükségük
A nap cikke

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

Rengeteget fáradoztál azért, hogy a körülmények ideálisak legyenek ahhoz, hogy egy bizonyos helyzetben sikerre álld meg a helyed, a szituációba kerülve azonban mégsem olyan könnyű az előre eltervezett útvonal mentén haladni, abszolút nem várt történések befolyásolják ugyanis a helyzetet, amelyek gyors és hatékony beavatkozást igényelnek. Ez is azt bizonyítja, hogy nem mindig lehet a matekra alapozni mindent, hisz vannak bizonyos dolgok, amiket bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz befolyásolni. Próbálj globálisan tekinteni a dolgokra, ne csak részleteket láss, hiszen így csupán csak részeredményeket tudsz felmutatni!

BIKA (április 21-május 20)

Noha minden körülmények között az őszinteséget tartod a legfontosabbnak egy emberi kapcsolatban, ennek ellenére a hétvége első napján megtapasztalod annak árnyoldalát is. Valaki ugyanis kéretlenül az arcodba vágja kendőzetlenül a véleményét, ami csak azért dühít fel, mert nem vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy szó nélkül kelljen elfogadnod és elismerned az álláspontját, hanem azért is, mert mindezt olyan stílusban teszi, ami bicskanyitogató számodra. Ne hagyd tehát magad elnyomni, határozottan, ám cseppet sem arrogánsan közöld vele, hogy köszönöd ugyan az őszinte szavakat, de inkább majd te ítéled meg a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondol rólad az utca embere!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján szeretnéd utolérni magad minden tekintetben, nem elég, hogy az egész heted egy eszeveszett vesszőfutás volt, mostanra úgy tűnik, hogy a túlpörögésed okán már képtelen vagy leállni és megpihenni. Mivel azonban a te energiaraktáraid is végesek, épp ezért nagyon gyorsan jelet kapsz arra, hogy a szervezetednek bizony pihenésre van szüksége. Húzz tehát meg egy határvonalat és azon túl ne akarj mindenáron teljesíteni, igyekezz csak a legfontosabb dolgokat elintézni, azokat, amelyek tényleg prioritást élveznek, ne pazarold feleslegesen az energiáidat. Teendőid végeztével pedig egyszerűen csak add át magad a hétvégének, a pihenésre koncentrálj, hisz időnként muszáj neked is regenerálódnod mind mentálisan, mind pedig fizikai értelemben!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, s még időd sem volt, hogy feldolgozd azokat. Mivel a hétvége első napjára semmiféle kötött programot nem vállaltál, ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy egy kicsit visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illeszd a dolgokat az élet nevű puzzle-játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz azon, mi és miért történt, illetve hogy mindez rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előre rohanni, az életed ugyanis nem versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen eddig kitartóan vártál a megfelelő alkalomra ahhoz, hogy valami olyasmibe kezdj, amiben abszolút nem érezted magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy magabiztosan, gond nélkül teljesíthess. Mivel úgy érzed, hogy nincs értelme tovább húznod a dolgot, épp ezért a hétvége első napján belevágsz, "lesz, ami lesz" alapon. Ne arra figyelj, hogy milyenek a körülmények, ez van most, ebből kell a legjobbat kihoznod. Igyekezz tehát összeszedni minden bátorságodat, illetve magabiztosságodat és ne félj végigmenni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül nehezen tűröd a kritikát, ha valaki akár építő jelleggel is megjegyez valamit, azt te hatalmas sikertelenségnek éled meg és hajlamos vagy arra, hogy ennek okán abba is hagyd, amit csinálsz, hátat fordíts neki és új dolgokba kezdj, egészen addig, amíg nem akad valaki, aki elismer és pozitív véleményt alkot rólad. Így azonban elég sok befejezetlen ügyed van, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagytál kérdéseket, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. El kellene tehát döntened, mi a prioritás számodra: az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy az, hogy adott esetben te magad, saját önerődből sikereket érhess el és végig tudd csinálni azt, amit elkezdesz, így tehát nyugodtabban alhass! Ne engedd, hogy mások véleménye ennyire mérvadó legyen számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján komolyabb helyzetbe kerülsz, mint ahogy azt tervezted, egy bizonyos ügyben ugyanis neked kell kimondanod a végső szót, ami nem jelent kis felelősséget. Nem is igen vagy hozzászokva ahhoz, hogy ekkora volumenű dologkban felelősséget vállalj, így eleinte visszakozol attól, hogy hallasd a hangod. Ne ijedj azonban meg a feladattól, hisz olyan értékrendet képviselsz, amellyel rossz irányba biztosan nem fogod befolyásolni az ügy kimenetelét, ráadásul mindenki csak benned bízik. Nyilván nem véletlenül adnak ennyire a szavadra, korábban ugyanis már bizonyítottad a rátermettségedet és határozottságodat. Most se félj tehát kiállni amellett, amit képviselsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos számodra a környzeted elismerése, az, hogy téged is emberszámba vegyenek, ennek érdekében a legfurcsább ügyekbe mászol bele, amelyektől mások inkább viszolyognak, mintsem közelebb menjenek hozzá. Ne feledd azonban, nem azzal vívod ki az elismerést a körülötted élők részéről, hogyha bolondot csinálsz magadból, sokkal inkább érdemes arra fókuszálnod, hogy lényeges dologban letedd a névjegyedet. Ne az legyen a fontos, hogy csak beszéljenek rólad, sokkal fontosabb az, hogy pozitív értelemben emlegessenek. Ennek elérése érdekében tehát mindenképp érdemes szelektálnod, hidd el, érezni fogod, ha valamibe bele kell vágnod!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napjára kezd elveszni belőled a kitartás és a türelem egy bizonyos dologgal kapcsolatban, abszolút azt érzed, hogy teljesen feleslegesen futod a köröket, semmi eredménye nem látszik, épp ezért szíved szerint ott hagynál csapot-papot, hisz semmi értelmét nem látod a felesleges vesszőfutásnak. Elkeseredettséged abszolút jogosnak tűnik, mégsem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erőd, kitartásod és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy magától az öledbe fog hullani, ráadásul a siker íze is sokkal édesebb lesz annál, mintha csak úgy készen kaptad volna! Menj tovább, hisz az utad még nem ért véget!

BAK (december 22-január 20)

A hétvége első napján a hetedik érzéked valahogy azt sugallja, hogy egy bizonyos helyzetben valaki mindenképp a te segítségedre szorul és mivel pontosan tudod a megoldást az illető problémájára, épp ezért kéretlenül is előállsz vele. Ő azonban a legnagyobb meglepetésedre nem reagál túl pozitívan, valószínűleg azért, mert nem szerette volna, hogy a gyenge pontjai nyilvánvalóvá váljanak. Így tehát nincs más választásod, mint elengedni a kezét és megtartani másoknak a segítőkészségedet, nem tudsz mit tennj, lépj tovább. Nem mindenki nyitott a segítségre, ez most így alakult!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ezen a hétvégén abszolút nem várt eredményt hoz valami, amibe nem olyan régen kezdtél bele, s ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan kezdheted learatni a babérokat. Ne feledd azonban, ez csupán részeredmény, ettől a teljes siker még abszolút nem garantált, épp ezért ne engedd, hogy elvakítson és annyira magabiztossá tegyen, hogy azt hidd, máris bezsebeltél minden elismerést. Dolgozz továbbra is szerényen, alázattal, ahogyan eddig is tetted és meglátod, nem lesz kérdés az, hogy végül gond nélkül átszakíthasd a célszalagot! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz egy abszolút jelentéktelen dolognak, amiről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is tudod vinni. Mielőtt azonban az egész hétvégéd rámenne arra, hogy próbálsz a Semmiből Valamit csinálni, próbálj találni egy egészséges középutat, hisz van az a pont, amikor érdemes belátni, ha nincs értelme az idődet vesztegeteni. Természetesen teljes erőbedobással küzdhetsz, hisz maximalista vagy, ám észre kell venned azt is, hogy meddig érdemes menned, meddig látsz még perspektívát a dologban. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg az érte futott köröket, inkább zárd le az ügyet és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reálisabb sikert remélhetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!