Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megtaláltuk Tóth Andi hasonmását: egy külföldi táncos a kiköpött mása

Mi mindenre jó a közösségi média.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta projekten dolgozol, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, pontosan a dolog nehézségi foka miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és ne egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

BIKA (április 21-május 20)

Mindent nagyon precízen eltervezel egy rád bízott feladat végrehajtásához, teljesen magabiztos vagy, azt gondolod, hogy semmi nem ingathat meg. Váratlanul azonban olyasfajta komplikációt lépnek fel, amelyeknek köszönhetően meg kell, hogy változtasd az útirányt, ám te egyáltalán nem voltál felkészülve arra, hogy olyan útra tévedj, amely teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, mert a legapróbb botlással is hatalmasat eshetsz. Amennyiben azonban sikerül így is megoldani a szituációt, triplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a célvonalig.

IKREK (május 21-június 21)

Mindenáron kitartasz a véleményed mellett, akár a saját határaidat is átlépve, tűzön-vizen keresztül viszel bizonyos dolgokat. Nem érdemes azonban bagatell ügyek miatt a saját elveidet feladni, inkább próbáld felismerni a helyzetet, amelyért már nem érdemes küzdened. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, nem igazán tudsz jó szájízzel túllépni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt érthető módon a közérzeted sem túl jó. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogy miképp tudsz mégis az utolsó leheleteddel küzdeni az ellen, hogy ilyen keserű legyen az eredmény. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ellentétes álláspontot képviselsz egy bizonyos személlyel szemben, aki ráadásul neked önti ki a szívét és jelen helyzetében megértést várna tőled. Te azonban, noha igyekszel megértően, részvéttel és sajnálattal arcodon bólogatni, valójában minden egyes porcikád tiltakozik ellene. Ám mivel ez a bizonyos ember nagyon közel áll a szívedhez, várd ki a legmegfelelőbb alkalmat arra, hogy nagyon finoman és óvatosan véleményt nyilváníthass ezzel kapcsolatosan, gondosan ügyelve arra, hogy ne nyúlj túl mélyre a lelkében és ne bántsd meg vele. Az álláspontod úgy is elmondhatod, hogy egy bizonyos logikai vonal mentén rávezeted. Ügyelj arra, hogy emiatt ne remegjen meg a közöttetek lévő kapcsolat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célodat és ez roppant ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, ám ezúttal sikerült magadnak is bebizonyítottad, hogy sosem érdemes kishitűnek lenned. Hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amiért többet kell küzdeni, vannak helyzetek amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, megéri a fáradságot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyannyira sikeresnek érzed magad valamiben, hogy már-már kissé nagyképűen állsz a dologhoz, azt gondolod ugyanis, hogy minden. amihez hozzányúlsz, egyszerűen arannyá válik a kezedben. Amennyiben azonban ilyesfajta lazasággal kezeled a dolgoz, abban az esetben jó eséllyel bukhatsz akkorát, amekkorát még a Világ nem nagyon látott. Persze, pozitív dolog a magabiztosság, de mind amellett, hogy pontosan tudod, mit szeretnél, törekedj arra, hogy mindig, minden körülmények között szerény maradj és alázattal dolgozz meg a sikerért. Hidd el, sokkal elégedettebb leszel, ha kicsit levetkőzöd a túlzott magabiztosságodat és inkább a feladatra koncentrálsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég faramuci helyzetbe sodortad magad, amelyből jó lenne valahogy kimásznod, arról azonban havány gőzöd sincs, miképp lenne a legokosabb. Viszonylag gyorsan végig tudod pörgetni a lehetőségeket, érdemes azt az egyet kiválasztani, ami nem kíván olyan eget verő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy megfelelő módon zárhasd be magad mögött az ajtót, utánad pedig senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel és úgy indulj az új kihívások felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell ma megbirkóznod, amelyek jócskán meghaladják a képességeidet. Amennyiben azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán te, magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még mély, őszinte emberi kapcsolatok, szorult helyzetedben siet ugyanis valaki a segítségedre, aki abszolút feltételek nélkül nyújt neked segítő jobbot. Légy hálás az illetőnek, egyúttal biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, amennyiben úgy hozza az élete, abban az esetben te is minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a hét közepén elég kellemetlen helyzetbe sodor mások előtt egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez neked a legkevésbé sincs közöd. Épp ezért az első pillanatban annyira ledöbbensz, hogy nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, mindenképp érdemes azonban gyorsan összeszedni a gondolataidat, hiszen valamiképp ki kell állnod magadért. Tisztázd mindenki előtt, hogy fogalmad sincs, miképp kevertedtél ebbe a helyzetbe. Még azelőtt cselekedj, mielőtt teljesen összeomlik az a renomé, amelyet eddig építgettél!

HALAK (február 20-március 20)

A másoknak történő megfelelés okán abszolút háttérbe szorultak a saját napi tennivalóid, megállás nélkül azon dolgozol ugyanis, hogy a többiek által rád bízott feladatokat elvégezd, elégedetté téve ezzel mindenkit. Rendkívül elismerésre méltó ez a fajta gondolkodás, mégse feledd, hogy elsősorban a saját tennivalóidra és feladataidra érdemes koncentrálnod, ha pedig ezen felül úgy érzed, ezzel nem okoz gondot az, hogy a környezetednek is a segítségére legyél, az csúcs szuper. Ám amennyiben a kettő együtt teljesen felemészti minden energiád, abban az esetben érdemes egyszerre csupán egyetlen dologra koncentrálnod, az pedig a prioritási sorrendben a te feladatsorod legyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

Puskás-Dallos Peti igazi stíluskirály: megmutatta a tavasz legtrendibb ruhadarabját

Azonnal látnod kell, hogy miben lépett a vörös szőnyegre!

Kép

5 dolog, ami egy kamasz agyában történik: minden szülőnek tudnia kéne

A kamaszagy egészen másképpen működik, mint a felnőtteké, ezért nem érdemes elvárni tőlük, hogy éretten viselkedjenek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!