Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 23.: az Ikrek fontos döntést hoznak, a Halak komoly kihívással szembesülnek

Napi horoszkóp december 23.: az Ikrek fontos döntést hoznak, a Halak komoly kihívással szembesülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Elbagatelizálsz egy bizonyos dolgot, amelynek meg is lesz a következménye. Az eredményen ugyanis jól látszik, hogy nem kezelted kellő komolysággal a helyzetet. Ez most nem sikerült úgy, ahogyan megálmodtad, arra azonban mindenképp jó volt, hogy megtapasztalhattad, mi lesz a következménye, ha nem úgy állsz a dologhoz, ahogyan azt a szituáció megkívánja. Legközelebb jobban tedd oda magad, és nem fog főni a fejed a kudarc miatt!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

IKREK (május 22-június 21)

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben és rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és a kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül sikertelen lesz, ám mivel bízol magadban, a tudásodban és a szerencsében, inkább úgy állsz a dologhoz, hogy a végén sikerélményed lehet. Ne félj az újtól, az ismeretlen mindig tapasztalatszerzést és új élményeket tartogat!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktus helyzet vetett véget a jó viszonynak és megpróbáld rendezni a kapcsolatokat, vagy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy két esélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva nyugodtabban élheted mostantol az életed. Jön a karácsony, mikor rendeznél egy konfliktust, ha nem a szeretet ünnepén?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent mértani pontossággal, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban olyan váratlan porszem kerül a gépezetbe, hogy nem tudod az előre kiszámított matekpéldát elővenni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is remegnek meg a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add, az utolsó métereknél, mert különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább és még csalódott is leszel. Merj megküzdeni a erőkkel és érd el az álmaid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár minél hamarabb szeretnél elmozdulni arról a pontról, amelyben jelenleg vagy, valahogy soha nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni, hogy ne bízzanak meg több feladattal, amit csak egyenesen és őszintén elmondva tehetsz meg. Amennyiben futsz a helyzet elől, csak még tovább fog tartani és annál nehezebb lesz kilépni a szituációból. Mindent maradéktalanul végezz el, majd azután zárd be magad mögött az ajtót és nyiss ki egy másikat, amely új lehetőségeket tartogat számodra.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, hosszútávon nem sok jót terem majd neked. Amennyiben azonban félreteszed a pánikrohamod egy pillanatra és részleteiben vizsgálod a dolgot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kényelmes jelen pillanatban, mégis, ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is magaddal vinni ebbe az irányba, mert ha száz ember száz felé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki a végére, csupán mindenki elveszettként bolyong majd az erdő sötét sűrűjében! Legyél optimista, az ünnepekre csak lesz ebből valami!

BAK (december 22-január 20)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Épp ezért eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz a tükörképeddel és elgondolkodj, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Vágj neki és változtass, ha szükségét látod, ám ezzel bőven ráérsz az újévben is, a világ megváltás várhat, most koncentrálj inkább az ünnepekre és igyekezz az utolsó ajándékokat is beszerezni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezded elveszíteni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, abszolút semmi eredményt nem hoz, ennek következtében pedig egyenesen feldühít az, hogy csak menetelsz anélkül, hogy a célvonal feltűnne a látóhatárban. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erőd, kitartásod és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy magától az öledbe fog hullani, ne feledd azonban, hogy sokkal édesebb lesz az íze, ha megkóstolód, annál, mintha csak úgy kaptad volna, kész állapotban! Menj tovább, mert az utad még nem ért véget!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj elvállalni, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!