Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 28.: a Kosok érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatnak, a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük

Napi horoszkóp augusztus 28.: a Kosok érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatnak, a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 28.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodásnak köszönhetően tévedsz, izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl komfortosan a helyzetben, hisz nem vagy az extremitások embere, jobb szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám ma valahogy mégis van kedved kipróbálni egy új utat. Ez a kalandokban és váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, amelyről nem merted volna elhinni, hogy lehet még benne lehetőség. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz nem csak a kihívást teljesítetted, de magadnak bizonyítottál ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági zónát, amelyben mozogsz!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok féle dologgal foglalkozol egy időben, aminek meg is lesz a böjtje, hisz a figyelmed nem tudod egyszerre, 100%-os hatékonysággal mindenre összpontosítani. Mielőtt azonban belefutsz egy nagyobb kudarcba, most érdemes végiggondolnod, hogy mik azok az elemek, amelyek fontosságukból adódóan elsőbbséget élveznek az életedben és a lehető leghamarabb szeretnél eredményt elérni velük. A többi versenylovat egyelőre beállíthatod az istállóba, hisz egyszerre csak az egyikükkel tudsz versenybe szállni úgy, hogy te, a saját elképzeléseid szerint hajts az egész táv alatt. Ha megfutottad a versenykört, hoztad a szintidőt, ráérsz majd a többi jószággal is foglalkozni, addig azonban csak egyetlen egy dologra koncentrálj, hisz a leghatékonyabban csakis így fogsz tudni működni! Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz még nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észre venni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen csak akkor zárhatod le a folyamatban lévő ügyet, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz!

RÁK (június 22-július 22)

A többiek egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet a Te álláspontod. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mikor már kezded feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál, olyan váratlan fordulat következik be, amely abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően pedig már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Most nem állhatsz meg, húzd magadra a mezt és indulj a pályára, mert bombaformában vagy ahhoz, hogy egyedülálló eredményt produkálj és a végén nagyon büszke lehess magadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos nyugalmával zsebelnéd be a sikert, váratlanul felbukkan valaki, aki mindent megtesz azért, hogy elvigye előled a győztesnek járó serleget. Mivel elég régóta dolgozol ezen a bizonyos ügyön, ne hagyd, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára, épp ezért tisztességes és korrekt keretek között a fair-play szellemében minden tőled telhetőt tegyél meg azért, hogy megnehezítsd az illető helyzetét, ha már ennyi energiát fektettél a dologba, nehogy az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, majd a célban ráérsz kifújni magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hihetetlen tempót diktálsz másokkal szemben, ennek köszönhetően megnyugtató előnyre tettél szert, így teljes nyugalommal kereshetsz számodra hasznos programokat is. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre dolgosabb hétköznapokon képtelen vagy időd szánni, olyan személyekre szánd a szabadidőd, akikkel máskor nincs lehetőséged mélyebb beszélgetésekbe belemenni. Hidd el, a lelkednek is jót tesz majd, ha egy kicsit a kötelező köröket hátrahagyva olyasmikkel tudsz foglalkozni, amik feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki árgus szemekkel figyeli minden mozdulatod, alig várja ugyanis, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképp elkerülni a dolgot, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, csakis az, hogy ne véthess semmi olyan hibát, amely miatt számonkérhet. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a legfontosabb számodra: az, hogy önmagad elégedettségére törekedj, vagy számodra nem túl fontos személyek határozzák meg minden lépésed. Ne feledd, elsősorban a saját mércédet kell megugranod, hogy büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a sikerért! Az, hogy mások közben mit gondolnak, az legyen az ő bajuk!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely sok mindenki számára fényt hozhat az alagútba, ezen kívül te, magad is megvilágosodhatsz bizonyos tekintetben. Nem biztos azonban, hogy ez a bizonyos dolog azok közé az igazságog közé tartozik, amelyek az abszolút fájdalmatlan kategóriába tartoznak, ennek ellenére mégis megéri, hisz a gordiusi-csomót végre kibogozta valaki, ennek köszönhetően nem kell többé találgatni és folyton tizenkilencre lapot húzni. Most már egyetlen cél lebegjen a szemed előtt: mihamarabb lezárni a helyzetet és tovább lépni! Majd utána ráérsz elmerülni a miértekben és az ok-okozati összefüggésekben!

BAK (december 22-január 20)

Híresen nagy problémamegoldó képességed a mai napon sem fog cserben hagyni, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amelyről nem szívesen beszél ugyan, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten a problémát és gondolkodj megoldás centrikusan, még azelőtt meg kell ugyanis oldanotok együtt a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ilyenformán hasznossá ne tetted volna magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban többnyire beütöd a fejed és bosszúsan fordulsz vissza, csaknem a cél előtt. Mivel ezek a kudarcok folyamatos csalódást okoznak, sokszor elgondolkodsz azon, vajon mi értelme annak, hogy új dolgokba belekezdj, hisz az esetek döntő többségében úgy sem érhetsz el semmiféle sikert. Eljött azonban az idő, amikor megálljt kell parancsolnod a jócskán eluralkodott kishitűségednek és végre elkezdeni hinni magadban és abban, hogy te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érhess el, ezáltal egy boldogabb és teljesebb életet élhess végre. Érdemes egy próbát tenned, mi történik akkor, ha feljebb tolod ezeket a bizonyos határokat és végre a saját boldogságodért szállsz harcba! Meglátod, megéri a fáradtságot, épp ezért ne késlekedj, fegyverkezz fel erővel, kitartással és magabiztossággal, majd minden negatív gondolatot hátrahagyva, indulj a csatába!

HALAK (február 20-március 20)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még megugranod a célodig, mégis lelekesít az, ahogy látod az eredményt lelki szemeid előtt. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a végén akárhogy is sül majd el a dolog, te mindenképp büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Kitartásod és akaraterőd meghozza a gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán, addig sincs azonban megállás, menned kell előre, hisz te már pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!