Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 21.: az Ikrek új helyzetben próbálhatják ki magukat, a Szüzek a biztonsági játékot szeretik

Napi horoszkóp augusztus 21.: az Ikrek új helyzetben próbálhatják ki magukat, a Szüzek a biztonsági játékot szeretik

november 23

kos 03.21 - 04.19

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök...

bika 04.20 - 05.20

Szüntelenül azon fáradozol, hogy másoknak megfelelj, ezt azonban...

ikrek 05.21 - 06.21

Túlságosan félsz a változástól, nem nagyon szeretsz a...

rák 06.22 - 07.22

A kelletténél többet foglalkozol a múltban történt dolgokkal,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Bár nem minden a saját terveid szerint alakul,...

szűz 08.23 - 09.22

Hozzád rendkívül közel álló személyek kapcsolata került válságba...

mérleg 09.23 - 10.22

Más hibájából fakadóan kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami meglehetősen...

skorpió 10.23 - 11.21

Csak sodródsz az árral, gyorsan visz a víz,...

nyilas 11.22 - 12.21

Számodra különösen fontos az, hogy amennyiben valakinek ígérsz...

bak 12.22 - 01.19

Egy ismerősöd mindenáron próbál rábeszélni valamire, amiben első...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem...

halak 02.19 - 03.20

Rendkívül felbosszant valaki, aki próbál téged befeketíteni csak...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége közepén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánni, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetben olyan volumenű szívességet kér tőled, amelyről úgy gondolod, egyszerűen túl nagy áldozatokat kíván részedről, így már az első pillanatban biztos vagy abban, hogy nem szeretnél kötélnek állni. Emiatt gyötör a lelkiismeret, hisz egyrészt nem tudod, hogyan tálald az illetőnek az álláspontodat, másrészt egyfolytában azon kattog az agyad, hogy lehetséges módon te vagy az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhat. Egyet azonban ne feledj: te nem eshetsz áldozatául senki gondjának, addig tudsz ugyanis takarózni, ameddig a paplanod ér, amennyiben tehát valami ekkora áldozatokat kíván, lelkiismeretfurdalás nélkül mondhatsz nemet, csakis a saját érdekedben!

BIKA (április 21-május 20)

Mára ugyan pihenést terveztél, egy váratlan program azonban keresztülhúzza a számításaidat. Mivel ez a program azonban neked is a fogadra való, így abszolút nem bánod, hogy ugrott a lehetőség a semmittevésre, szívesen ugrasz ugyanis fejest a dologba. Minden halaszthatatlan teendődet végezd azonban el, mielőtt bármibe is bele vágsz, hisz nem tudhatod, meddig húzódik a parti. Pontosan ilyennek kell lennie egy szabad pénteknek, abszolút idillien alakul tehát a napod!

IKREK (május 21-június 21)

A hosszú hétvége kellős közepén lehetőséged nyílik arra, hogy teljesen új helyzetben próbáld ki magad, ráadásul olyanban, amelyben még sohasem voltál. Zöldfülűséged hozza azonban meg a szerencsédet is, hisz úgy alakul a történet, hogy az első percben ráérzel az ízére és gyakorlatilag simán sikerre viszed a dolgot. Igazi profi vagy, aki bárhol megállja a helyét, ahol csak földet ér! Ünnepeld meg az elért eredményt, hisz a siker nem terem minden bokorban, ám te most szakítottál belőle!

RÁK (június 22-július 22)

Valamihez nagyon nem fűlik a fogad, ám hosszú hétvége ide vagy oda, mégis rábízták a feletteseid. Te pedig, ha már elvállaltad, kénytelen leszel megbirkózni a feladattal, akármilyen savanyú is a szád íze tőle. Ne engedd azonban, hogy az egész hétvégédet tönkretegye ez az egyetlen feladat, jobban teszed tehát, ha mihamarabb nekirugaszkodsz a dolognak és túlesel rajta. Hidd el, sokkal felszabadultabb leszel, ha szabad emberként élvezheted végre az életet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel nemrégiben durván összeszólalkoztál, most pedig a büszkeséged nem engedi, hogy nyiss az illető felé és rendezzétek a nézeteltéréseteket. Amennyiben azonban fontos számodra ez a kapcsolat, nem érdemes hagynod, hogy ilyesmin elmenjen a dolog, csak mert te túl büszke vagy ahhoz, hogy békét kössön másikkal. Adj esélyt magatoknak, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az áldozat szerepében és fixen a másik hibázott. Egyébként is, túl sok energia megy el arra, hogy mindenképp haragudj bárkire is! Lazíts és engedd közelebb magadhoz a békülni vágyókat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában a biztonsági játékra törekszel, akkor vagy ugyanis nyugodt, ha körülötted minden kiszámítható és nem kell elhagynod azt a zónát, ahol már nem érzed komfortosan magad. Igyekszel tehát minden élethelyzetedet úgy alakítani, hogy mindenki biztonságban lehessen. Akadnak azonban olyan szituációk, amelyek rákényszerítenek arra, hogy ezt a bizonyos zónát, még ha átmenetileg is, de kénytelen legyél elhagyni. Ne ijedj meg az új helyzetektől, korántsem biztos ugyanis, hogy nem tudsz boldogulni, bátran és talpraesetten állj bele minden eléd kerülő akadályba! Higgy magadba, akkor nem lehet gond!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Új tervek körvonalazódnak előtted, az még ugyan nem kristályosodott ki, hogy hogyan is fogod végrehajtani őket, ám most nem is kell rohannod, bőven van időd arra, hogy álmodozz és alakítgasd a terveidet, hogy amikor arra kerül a sor, hogy fizikailag létrehozz bármit, ne torpanj meg az első akadályoknál. Pont jókor jött ez a néhány nap szabadság, hisz most nem hajt a tatár, feltett lábbal, a vízparton ücsörögve, jéghideg limonádét kortyolgatva álmodozhatsz gond nélkül. Rendkívül pozitív, az hogy előre nézel, hogy vannak terveid, ennek köszönhetően több lábon tudsz majd állni a jövőben! Igazi profi vagy!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívülien felbosszant az, hogy vannak olyan, le nem zárt ügyeid, amelyek most megkeserítik az életed és nem tudsz kikapcsolódni miattuk. Azzal azonban, hogy folyamatosan dühöngsz, nem fogsz tudni előbbre jutni, igyekez tehát egy minimális nyugalmat magadra erőltetve nekiindulni az akadálypályának. Természetesen te sem így tervezted a hosszú hétvégét, ám amennyiben sikerül mindent lezárnod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, még ha most a pihenésre szánt idődet is kell rááldoznod a dologra. Aminek lehet, tegyél pontot a végére, hogy a következő héten már ne a Start vonalról kelljen bukdácsolva elindulnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút maximalista vagy, rendkívül fontos számodra a tökéletesség, azonnal dühöngeni kezdesz, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt megálmodtad. Borzasztóan görcsösen igyekszel a dobogó legfelső fokán maradni, gyakorlatilag esélyt sem adsz annak, hogy egy minimálisat hibázhass. Ez így azonban iszonyúan fárasztó számodra, hisz gyakorlatilag non-stop azon dolgozol, hogy minden tökéletes legyen körülötted. Rendkívül sok energiád megy el arra, hogy másokat elámíts, hogy folyamatosan lenyűgözd a környezetedet. Így azonban szinte biztosan elfelejted élvezni az életet, hisz nem hagysz magadnak lehetőséget arra, hogy lazíts, hogy kikapcsolódj. Érdemes lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és hidd el, tonnákkal lesz könnyebb az életed!

BAK (december 22-január 20)

Nem mindig alakulnak a dolgok a terveid szerint, ez azonban egy cseppet sem zavar, abszolút lazán fogod fel az életet. Abszolút pozitív tulajdonság ez a hozzáállás, hisz azt jelenti, hogy a lelki békéd folyamatosan ugyanazon szinten mozog, nem tud frusztrálni az, hanem épp az elképzeléseid szerint történik valami. Arra azonban érdemes figyelned, hogy ne lazulj be túlságosan, vannak ugyanis olyan elementáris kérdések, amelyeknek muszáj kitenned az írásjelet a végére annak érdekében, hogy a lelki békéd megmaradjon. Dolgoz tehát azon, hogy megoldáscentrikusan gondolkodva sikerrel be tudj fejezni egy-egy nyitott mondatot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mindennapi monotonitásra ráunva olyasfajta kihívásokat keresel, amelyek kimozdítanak a jelenlegi egyhangúságból, miközben energiával és adrenalinnal töltenek fel. Keress magad mellé társakat és ragadjátok meg az alkalmat, hisz a hosszú hétvége a legjobb lehetőség arra, hogy új kalandokba vágjatok bele. Csak a józan eszed vezéreljen azonban, olyasféle helyzeteket ne keress szándékosan, amelyek pont annyi veszélyt rejtenek, mint amennyi élményt is. Kockáztatni természetesen kell, de csak annyit, amennyit még érdemes annak érdekében, hogy ne sérülj semmilyen szempontból!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül sikerorientált vagy, ha az eredmények nem olyan gyorsasággal érkeznek egy bizonyos projektben, mint amire te előzetesen számítottál, hajlamos vagy csapot-papot otthagyni és az egészet sutba dobni. Amennyiben azonban hosszú távú sikereket remélsz valamitől, a jelenleginél sokkal kitartóbbnak kell lenned, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy minden másnap új kihívást keress, csak mert az előző nem hozott azonnali eredményt. Légy türelmesebb, adj időt arra, hogy a dolgok a saját medrükben folyhassanak, ne akarj rögtön díjugrató bajnok lenni, néhány perccel azután, hogy életedben először lóra ültél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

november 24

kos 03.21 - 04.19

Elszántan harcolsz egy bizonyos ügyért, miközben mindenképp szeretnéd...

bika 04.20 - 05.20

Olyan helyzet áll elő, amivel eddigi életed során...

ikrek 05.21 - 06.21

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre,...

rák 06.22 - 07.22

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egészen a mai napig azt gondoltad, könnyen megoldhatsz...

szűz 08.23 - 09.22

Mások útmutatása szerint próbálod élni az életedet, miközben...

mérleg 09.23 - 10.22

Úgy érzed, eljött az idő, hogy lezárj egy...

skorpió 10.23 - 11.21

Görcsösen ragaszkodsz valakihez csak azért, mert nem szereted...

nyilas 11.22 - 12.21

Az év vége közeledtével te is érzed, hogy...

bak 12.22 - 01.19

Lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott...

vízöntő 01.20 - 02.18

Ma úgy érzed, minden és mindenki összeesküdött ellened,...

halak 02.19 - 03.20

Hosszú várakozás után elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Eljött a pillanat: először mutatkozott hivatalos eseményen új pasijával Megan Fox

Hosszú hónapok után végre eljött az a nap is, amikor Megan Fox és új szerelme, Machine Gun Kelly a nyilvánosság elé lépett. Jól festenek együtt!

Kép

Egy csepp luxus, amit minden nő megérdemel – 15 bakancslistás arcápoló

A pihentető alvás mellett egy-egy magas minőségű arcápoló az, ami napról napra üdévé tudja varázsolni bőrünket!

Kép

A srác, akiért hamarosan fél Hollywood sorba fog állni: Amir Wilson

Az Úr sötét anyagainak sztárja, Amir Wilson még csak 16 éves, de máris napjaink egyik legnépszerűbb produkciójának csillaga.

Kép

Napi horoszkóp november 24.: a Kosok fontos ügyért harcolnak, a Rákok körül felpezsdül az élet

Ma is izgalmas üzenetek várnak, nem érdemes tehát kihagyni a horoszkópod!

Kép

6 lakberendezési tipp, mely segít átlendülni a nehezebb időszakokon

Nehéz időszakon mész keresztül? Stresszes a munkahelyed vagy csak rossz kedv gyötör? Engedd, hogy az otthonod jobb kedvre deríthessen.

Kép

Divat a Nagy Almában: 4 ruhadarab, amit a híres nők minden télen viselnek

A new york-i hírességek öltözködéséből télen is érdemes inspirálódni!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem