Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 20.: a Nyilasok izgalmas részletre deríthetnek fényt, a Bakok kivételes eredményt érhetnek el

Napi horoszkóp augusztus 20.: a Nyilasok izgalmas részletre deríthetnek fényt, a Bakok kivételes eredményt érhetnek el
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen bagatell helyzetből kiindult vita kezd elfajulni egy hozzád közel álló személlyel, emiatt mindkettőtöket elragadnak az indulatok és hajlamosak vagytok megbántani a másikat. Mivel azonban nem ez volt az alapvető célod, épp ezért elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis az illetőt megbántani. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy miként rendezhetitek ezt a konfliktust anélkül, hogy a kapcsolatotok végképp tönkremenne. Hidd el, nevetséges ügyről van szó, és emiatt nem érdemes egy barátságot elkótyavetyélni!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül fontos számodra mások boldogsága, mindig arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és megfelelj az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáraidat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Éppen ezért ma ne törődj senki mással! Szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy barátnőddel kikapcsolódni, a vízpart pedig az utolsó nyári napok egyikén a legalkalmasabb hely erre. Beszélgessetek, pihenj, kapcsolódj ki, foglalkozz kicsit magaddal, hisz nem lehet mindig mások szolgálatában robotolni!

IKREK (május 21-június 21)

Akkora a káosz mostanában körülötted, hogy gyakorlatilag nyakig állsz a meg nem oldott kérdésekben és ez kezd kétségbe ejteni. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd, épp ezért igyekezz elvonulni egy rövid időre a világ elől és próbáld meg rendezni a gondolataidat, mert az ilyen dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal könnyebben hibázhatsz. Ezt mindenképpen igyekezz elkerülni, s előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni az élet minden területén, ha sikerült a jelenleg uralkodó káoszt helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Kitűztél magad elé egy bizonyos célt, amelyet tűzön-vízen keresztül szeretnél véghezvinni és elérni, ennek érdekében hatalmas áldozatokat hozol, helyenként olyasfajtákat is, amelyek abszolút kisodorhatnak a szakadék szélére és a “tizenkilencre lapot húzni” tipikus esetei. Be kell azonban látnod, hogy mielőtt illúzióidból kezdesz várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármit fel kell áldoznod egy olyasfajta dologért, amely jó eséllyel korántsem tartogat annyi hasznot, mint amekkorát remélsz tőle, előtte érdemes mérlegelned, hogy vajon megéri-e ezt a rengeteg felesleges kört futni. Gondolkodj kicsit hideg fejjel, racionálisan, hisz ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy a közelmúltban ért csalódáson képtelen vagy túllépni, mely meghatározza az alaphangulatodat, a jelenedet, hisz bárhogy igyekszel elvonatkoztatni vagy lezárni a dolgot, egyszerűen mindig vissza-visszatér az életedbe. Ez azonban jelentősen megnehezíti továbblépést és azt eredményezheti, hogy nagyon könnyen benne ragadhatsz a helyzetben, ami bizony semmi jót nem tartogat számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem érzed magad kompetensnek a saját életedben, a körülötted élők ugyanis folyamatosan megpróbálnak beleszólni az életedbe, kéretlen tanácsokat osztogatnak, te pedig érthető módon kezdesz besokallni tőlük. Abszolút érthető a felháborodásod, mégis igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy semmiféle rossz szándék nincsen bennük, csupán segíteni szeretnének. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, próbáld kulturáltan a tudtukra adni: köszönöd, de nem kéred az életvezetési tanácsaikat. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki olyasféle felelősséget igyekszik rád testálni, amelyben mindketten könyékig benne vagytok, így tehát ketten osztoztok a sikeren, a kudarcon, illetve az egész helyzettel járó felelősségen is. Mielőtt azonban a meglévőnél nagyobb lendületet kap az illető, igyekezz megálljt parancsolni neki és világosan a tudtára adni, hogy ez nem az a helyzet, amelyből ő rafináltan kihátrál, te pedig ott maradsz a tonnás teherrel a válladon. Ne hagyd, hogy olyasmiért vitesse el veled a balhét, amiben mindketten ugyanolyan részben vagytok felelősek, inkább értesd meg vele, hogy jobban teszi, ha a sikert hajtja veled együtt, annál, mintha máris azzal lenne elfoglalva, hogy amennyiben nem sikerül, ő melyik résen tud kislisszolni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta váratlan akadállyal kell a hétvége első napján megküzdened, amelyet bárhogy szeretnél, nem fogsz tudni kikerülni, hisz ha már az utadba került, akkor hiába hátrálsz meg tőle, egyszerűen mindig vissza fog térni. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan részletre derülhet fény egy számodra kiemelten fontos ügyben, amely egycsapásra megváltoztathat mindent és végre elérheted azt a sikert, amelyről csupán álmodozol, hosszú ideje már. Ne éld azonban egyelőre teljesen bele magad a dologba, hétvégén is állj készenlétben arra az esetre, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ebben a pillanatban még ne vedd készpénznek azt, ami abszolút nem garantált. Légy éber és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Végre megtérül az az elképesztő mennyiségű energia, amit belefektettél egy bizonyos dologba és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el. Maradéktalan elégedettséggel tekintesz az elért eredményre, mely másokból is megkérdőjelezhetetlen elismerést vált ki. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlfűtött exhibicionizmusod ma megbosszulja magát, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz ugyanis, hisz olyannyira szórakoztatni szeretnél, hogy meggondolatlanságod okán kicsúszik valami a szádon, amit alapvetően soha nem akartál volna kiteregetni. Mivel azonban már kimondtad, vissza nem tudod szívni, épp ezért vállald azt, hogy igen, ez is te vagy. Ne szégyelld azt, ami már megtörtént, azt meg pláne ne, amit le is zártál, ne magyarázkodj senkinek, hisz a te dolgod az, amit veled történt. Hidd el, ilyesfajta titkai mindenkinek vannak!

HALAK (február 20-március 20)

Nem akartad ugyan, mégis haza kellett vinned a munkát a hosszú hétvégére, emiatt egy kissé bosszús is vagy, hisz teljesen mást terveztél. Igyekezz azonban megoldás centrikusabban gondolkodni, hisz amennyiben időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, abban az esetben arra is jut arra majd időd, hogy kikapcsolódj. Mivel azonban te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, épp ezért igyekezz okosan beosztani a feladatokat annak érdekében, hogy átadhasd magad a pihenésnek! Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nincsen már semmilyen, leróni való adósságod.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!