Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül felelősségteljes feladatra vállalkozol, amellyel korántsem biztos azonban, hogy egyedül meg is tudsz birkózni. Úgy tűnik, ez most a szokásosnál nagyobb falatnak bizonyul, nem láttad ugyanis, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a dolog. Ne ess kétségbe, keress egy csapattársat, aki esetleg több tapasztalattal rendelkezik a témában, kérj tőle mankót, hisz senki nem mondta, hogy bukdácsolva kell megtenned az utat a célig. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen is kézzelfogható produktuma. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni valakitől! Ha sikerül némi segítséggel teljesíteni a küldetést, akkor nyugodtan légy büszke magadra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján borzasztóan nagyot kell csalódnod valakiben, akiben vakon megbíztál, az illető azonban visszaélt a jóhiszeműségeddel és csúnyán átvert. Nem kell véka alá rejtened a benned lévő mérhetetlen csalódottságot, hiszen joggal vagy most egyszerre dühös magadra és az illetőte is. és Borzasztóan frusztrál, hogy hagytad magad az erdő mélyére bevinni, mi több asszisztáltál is ehhez, a saját sebeidből pedig most megtapasztalhattad, hogy nem szabad mindenkiben megbízni, aki mosolyogva nyújt kezet, hogy együtt menjetek abba a bizonyos erdőbe. Ne rágódj ezen, az önvád ugyanis sehova nem vezet, inkább azt találd ki, miképp tudod a jövőben távoltartani magadtól az illetőhöz hasonló figurákat. Muszáj valahogy neked is dörzsöltnek lenned, így ugyanis mindenki a bolondját fogja majd járatni veled!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta témát feszegetsz, amely konfliktust eredményezhet közötted és egy hozzád közel álló ember között. Ne akard azonban kivívni az illető ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni vele csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, jobb a békesség!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán szereted, ha mutatják az irányt, a saját elképzelésed szerint csinálnod ugyanis a dolgokat, nem is nagyon tudsz mit kezdeni a helyzettel, ahol nem te mondod meg, mit csinálj és ezzel a környezeted is tökéletesen tisztában van. A hét utolsó munkanapján azonban konfliktushelyzetbe kerülhetsz, hisz valaki -nem ismerve a személyiségedet- át szeretné venni az irányítást egy bizonyos helyzetben, te pedig azonnal ellenállsz, egyetlen percig sem engedve teret az illetőnek. Magyarázd el neki, hogy ugyan képes vagy csapatban működni, azt azonban nem igazán szereted, ha valaki kitakarja a látási viszonyokat előtted. Ha megérti, az szuper, ha pedig nem, az sem a te bajod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég fajsúlyos dologban kell a hét utolsó munkanapján döntést hoznod, nem tudod azonban, hogy a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Zárd ki tehát a külvilágot, vonulj vissza, gondold át alaposan a pro és kontra érveket. Mi lehet az, ami a hasznodra és mi az, ami a hátrányodra válik? Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimondd a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele a gondolataidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, amely a hét utolsó munkanapján egy váratlan fordulatnak köszönhetően megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát, hisz mindez most bőséggel fog megtérülni. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy kitartottál, s ugyan te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna, most mégis megtörténhet. A hosszú út után az előtted álló hétvégén végre lazíthatsz tehát egy kicsit, energiát gyűjthetsz a következő kihívásra, mostantól pedig a nehezebb akadályok előtt gondolj arra, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján végre mindent sikerül lezárnod, így nyugodtan adhatod át magad a hétvégének. Epedve vártad a pillanatot, amikor kiejtheted végre a tollat a kezedből, amikor nem kelll határidőkkel foglalkoznod, amikor nem az jár mindig a fejedben, hogy melyik feladat nincs még elvégezve. Az előtted álló hétvégén érdemes a pihenés passzív formáját választanod annak érdekében, hogy legyen lehetőséged feltöltődni, hisz ha a maradék energiádat aktív kikapcsolódással töltöd, akkor bizony nem-igen lesz esélyed újratölteni a lemerült akkumulátort!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Vérbeli csapatjátékosnak tartod magad, épp ezért zavar annyira, ha valaki nem a köz érdekeit tartja szem előtt és önző módon csakis a maga malmára hajtja a vizet. Abszolút nem tudsz azonosulni az ilyen értéket képviselő emberekkel, így amennyiben kiszagolod az önzést egy-egy helyzetben, abban az esetben hezitálás nélkül, azonnal szót emelsz. A hét utolsó munkanapján sem történik ez másképp, beleállsz a konfliktushelyzetbe, melynek oka nem más, mint az, hogy valaki a saját pecsenyéjét sütögeti, nem azzal van elfoglalva, hogy mindenkinek jó legyen egy bizonyos szituációban. Kérdezd meg az illetőtől, miért nem hajlandó csapatban játszani, miért a széllel szemben megy, hátha kapsz egy logikus választ a kérdésedre. Engedd, hogy megmagyarázza, hisz még olyan érveket is felsorolhat, amelyekkel te sem tudsz vitatkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj az általad monotonnak vélt hétköznapokból és olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz. Ennek érdekében fájó szívvel ugyan, de valamennyi hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról, amelyekhez eddig valamilyen oknál fogva kitartóan ragaszkodtál, ezentúl pedig csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, ám ha hiszel magadban és valóban el szeretnéd érni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amelyeket le ne tudnál győzni!

BAK (december 22-január 20)

Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre az utad sokkal bonyolultabb és hepe-hupákkal teli, mint amilyennek az indulásnál képzelted. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned. Csupán egy fontos ügy kell ahhoz, hogy mindez felszínre kerüljön. Állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy megingassanak az akadályok. Csak előre nézz és benned rejlő erőt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ebben a pillanatban ugyan elérhetetlennek tűnő célért küzdesz, melyért mások egyetlen lukas garast nem adnának, te azonban elvakultan hiszel a sikerben. A kitartás, az akaraterő, a céltudatosság rendkívül nemes tulajdonságok, azt azonban mégis tudni kell belátni, ha feleseleges köröket futsz mindenfajta eredmény nélkül. Ebben az esetben nem éri meg önmagad idejét, energiáját feláldozni, miközben a Világ tele van olyan kihívásokkal, ameyek teljesíthetőek és nem kell értük mindenedet feláldozni. Gondold végig, hogy a jelenlegi célod melyik kategóriába tartozik és amennyiben nem érdemes küzdeni érte, abban az esetben ne szégyelld bevallani, majd lezárni és továbblépni!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján nem épp úgy alakul a helyzet, ahogyan eltervezted, még mindig nem késő azonban visszafordulni és más irányt venni. Mivel te sem vagy tévedhetetlen, épp ezért nem kell emiatt ostoroznod magad, hisz ha nem léptél volna rá a rossz útra, akkor soha nem derült volna ki, hogy nem megfelelő az irány. Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell menned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!