Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül felelősségteljes feladatra vállalkozol, amellyel korántsem biztos azonban, hogy egyedül meg is tudsz birkózni. Úgy tűnik, ez most a szokásosnál nagyobb falatnak bizonyul, nem láttad ugyanis, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a dolog. Ne ess kétségbe, keress egy csapattársat, aki esetleg több tapasztalattal rendelkezik a témában, kérj tőle mankót, hisz senki nem mondta, hogy bukdácsolva kell megtenned az utat a célig. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen is kézzelfogható produktuma. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni valakitől! Ha sikerül némi segítséggel teljesíteni a küldetést, akkor nyugodtan légy büszke magadra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján borzasztóan nagyot kell csalódnod valakiben, akiben vakon megbíztál, az illető azonban visszaélt a jóhiszeműségeddel és csúnyán átvert. Nem kell véka alá rejtened a benned lévő mérhetetlen csalódottságot, hiszen joggal vagy most egyszerre dühös magadra és az illetőte is. és Borzasztóan frusztrál, hogy hagytad magad az erdő mélyére bevinni, mi több asszisztáltál is ehhez, a saját sebeidből pedig most megtapasztalhattad, hogy nem szabad mindenkiben megbízni, aki mosolyogva nyújt kezet, hogy együtt menjetek abba a bizonyos erdőbe. Ne rágódj ezen, az önvád ugyanis sehova nem vezet, inkább azt találd ki, miképp tudod a jövőben távoltartani magadtól az illetőhöz hasonló figurákat. Muszáj valahogy neked is dörzsöltnek lenned, így ugyanis mindenki a bolondját fogja majd járatni veled!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta témát feszegetsz, amely konfliktust eredményezhet közötted és egy hozzád közel álló ember között. Ne akard azonban kivívni az illető ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni vele csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, jobb a békesség!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán szereted, ha mutatják az irányt, a saját elképzelésed szerint csinálnod ugyanis a dolgokat, nem is nagyon tudsz mit kezdeni a helyzettel, ahol nem te mondod meg, mit csinálj és ezzel a környezeted is tökéletesen tisztában van. A hét utolsó munkanapján azonban konfliktushelyzetbe kerülhetsz, hisz valaki -nem ismerve a személyiségedet- át szeretné venni az irányítást egy bizonyos helyzetben, te pedig azonnal ellenállsz, egyetlen percig sem engedve teret az illetőnek. Magyarázd el neki, hogy ugyan képes vagy csapatban működni, azt azonban nem igazán szereted, ha valaki kitakarja a látási viszonyokat előtted. Ha megérti, az szuper, ha pedig nem, az sem a te bajod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég fajsúlyos dologban kell a hét utolsó munkanapján döntést hoznod, nem tudod azonban, hogy a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Zárd ki tehát a külvilágot, vonulj vissza, gondold át alaposan a pro és kontra érveket. Mi lehet az, ami a hasznodra és mi az, ami a hátrányodra válik? Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimondd a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele a gondolataidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, amely a hét utolsó munkanapján egy váratlan fordulatnak köszönhetően megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát, hisz mindez most bőséggel fog megtérülni. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy kitartottál, s ugyan te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna, most mégis megtörténhet. A hosszú út után az előtted álló hétvégén végre lazíthatsz tehát egy kicsit, energiát gyűjthetsz a következő kihívásra, mostantól pedig a nehezebb akadályok előtt gondolj arra, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján végre mindent sikerül lezárnod, így nyugodtan adhatod át magad a hétvégének. Epedve vártad a pillanatot, amikor kiejtheted végre a tollat a kezedből, amikor nem kelll határidőkkel foglalkoznod, amikor nem az jár mindig a fejedben, hogy melyik feladat nincs még elvégezve. Az előtted álló hétvégén érdemes a pihenés passzív formáját választanod annak érdekében, hogy legyen lehetőséged feltöltődni, hisz ha a maradék energiádat aktív kikapcsolódással töltöd, akkor bizony nem-igen lesz esélyed újratölteni a lemerült akkumulátort!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Vérbeli csapatjátékosnak tartod magad, épp ezért zavar annyira, ha valaki nem a köz érdekeit tartja szem előtt és önző módon csakis a maga malmára hajtja a vizet. Abszolút nem tudsz azonosulni az ilyen értéket képviselő emberekkel, így amennyiben kiszagolod az önzést egy-egy helyzetben, abban az esetben hezitálás nélkül, azonnal szót emelsz. A hét utolsó munkanapján sem történik ez másképp, beleállsz a konfliktushelyzetbe, melynek oka nem más, mint az, hogy valaki a saját pecsenyéjét sütögeti, nem azzal van elfoglalva, hogy mindenkinek jó legyen egy bizonyos szituációban. Kérdezd meg az illetőtől, miért nem hajlandó csapatban játszani, miért a széllel szemben megy, hátha kapsz egy logikus választ a kérdésedre. Engedd, hogy megmagyarázza, hisz még olyan érveket is felsorolhat, amelyekkel te sem tudsz vitatkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj az általad monotonnak vélt hétköznapokból és olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz. Ennek érdekében fájó szívvel ugyan, de valamennyi hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról, amelyekhez eddig valamilyen oknál fogva kitartóan ragaszkodtál, ezentúl pedig csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, ám ha hiszel magadban és valóban el szeretnéd érni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amelyeket le ne tudnál győzni!

BAK (december 22-január 20)

Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre az utad sokkal bonyolultabb és hepe-hupákkal teli, mint amilyennek az indulásnál képzelted. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned. Csupán egy fontos ügy kell ahhoz, hogy mindez felszínre kerüljön. Állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy megingassanak az akadályok. Csak előre nézz és benned rejlő erőt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ebben a pillanatban ugyan elérhetetlennek tűnő célért küzdesz, melyért mások egyetlen lukas garast nem adnának, te azonban elvakultan hiszel a sikerben. A kitartás, az akaraterő, a céltudatosság rendkívül nemes tulajdonságok, azt azonban mégis tudni kell belátni, ha feleseleges köröket futsz mindenfajta eredmény nélkül. Ebben az esetben nem éri meg önmagad idejét, energiáját feláldozni, miközben a Világ tele van olyan kihívásokkal, ameyek teljesíthetőek és nem kell értük mindenedet feláldozni. Gondold végig, hogy a jelenlegi célod melyik kategóriába tartozik és amennyiben nem érdemes küzdeni érte, abban az esetben ne szégyelld bevallani, majd lezárni és továbblépni!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján nem épp úgy alakul a helyzet, ahogyan eltervezted, még mindig nem késő azonban visszafordulni és más irányt venni. Mivel te sem vagy tévedhetetlen, épp ezért nem kell emiatt ostoroznod magad, hisz ha nem léptél volna rá a rossz útra, akkor soha nem derült volna ki, hogy nem megfelelő az irány. Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell menned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!