Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Kosok új lendületet kapnak, az Oroszlánok előtt komoly kihívás körvonalazódik

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Kosok új lendületet kapnak, az Oroszlánok előtt komoly kihívás körvonalazódik
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Amikor már a csekély eredmények miatt megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, akkor váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzel fogható sikerélmény, talán nem ez lesz a Te utad, itt kellene pontot tenned a dolog végére és új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes vári, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe, amelyben tisztességtelen eszközökkel sarokba szorítva próbál kicsikarni belőled olyasféle információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá, neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, semmilyen információval nem fogsz szolgálni. Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy az ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen ehhez hasonló szituációban sem!

IKREK (május 22-június 21)

Egy nagyobb társaságban hangot adsz nem tetszésednek, amely első hallásra kifejezett ellenérzéseket vált ki a többiekből. Nincs baj azzal, ha különbözik a véleményed másokétól, mégis lehet, hogy ezúttal némi magyarázatra szorul a dolog. Fejtsd ki bővebben az álláspontod, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki olvas a sorok között, amely kellemetlen helyzetbe sodorhat. Mások miatt nem kell feltétlenül megváltoztatnod a véleményed, ám amennyiben egy vitapartnered észérvekkel áll elő, ne fuss a vesztedbe, fogadd el, hogy más szemszögből valóban másképp néz ki egy-egy szituáció!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, amely egyáltalán nem volt betervezve, mégis jelentős időd vesz el a tervezett programból és azokból a haszos tennivalókból, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul, rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Ne ragadj meg a szituációban, csak annyi időt szánj rá, ami még belefér, feleslegesen ne pazarold az időd, mert a nap csak huszonnégy órából áll!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly kihívás körvonalazódik előtted, amely ugyan igalommal tölt el, mégis ha gondolatban a részletekbe is belemerülsz, minden porcikád megremeg a félelemtől. Ez azt jelenti, hogy bár nagyon szeretnél belevágni, jelen pillanatban mégsem állsz készen az indulásra. Addig nem is érdemes semmit elkezdened, amíg meg nem nyugtattad magad, le nem higgadtál, nem számoltál valamennyi lehetséges veszéllyel. Csak akkor fogj bele bármibe, ha mindent alaposan lezongoráztál és a kockázatokat vállalni tudod. Csak abban az esetben leszel eredményes, ha nem hajtod görcsösen a sikert és elfogadod, hogy pont ugyanannyi esélyed van a győzelemre, mint arra, hogy hasra ess! Amennyiben az indulás mellett döntöttél, ne késlekedj belevágni még a mai napon, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Parázs vita alakul ki közted és egy hozzád közelálló személy között egy olyan ügyben, amely mindkettőtök számára elég fontos ahhoz, hogy teljes mellszélességgel kiálljatok mellette. Mivel azonban a kapcsolatotokat nem akarnád kockáztatni azért, mert sok mindent másként létsz, próbálj olyan közös nevezőt találni, amely még belefér a te értékrendedbe, s a azt a vitapartnered is el tudja fogadni. Azt próbáld szem előtt tartani, hogy sok esetben nem az a fontos, hogy győztesen kerülj ki egy vitából, inkább legyen benned valamennyi kompromisszumkészség ahhoz, hogy alkut köthess, és akkor a makacsságodnak nem a kapcsolataid fizetik meg az árát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már szinte befejezettnek látsz egy bizonyos dolgot, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, s ez igencsak meghosszabbíthatja az utadat. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon törnéd a fejed, hogyan menekülhetnél a leggyorsabban, próbálj józanul gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Addig igyekezz változtatni, amíg nem késő, s bármi is lesz a vége, legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amit meg kell ugranod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon nehéz helyzetben érzed magad, mert valami, ami nagyon kedves a számodra és szívesen csinálod, véget érni látszik. Bármennyire is vagy azonban elkeseredett jelen pillanatban, be kell látnod, hogy a maximumot, a lehető legjobbat hoztad ki a dologból, innen már nincs feljebb. Próbáld elengedni, gondolj arra, hogy mennyi pozitív élménnyel gazdagodtál, amelyek hosszú időn keresztül kísérnek majd az utadon és nagy lendületet adnak. Ha sikerült mindent lezongoráznod, keress új kihívásokat, ahol ismét kiteljesedhetsz! Az Élet nem áll meg!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerül minden, nagy teherként rád nehezedő zavaró dolognak pontot tenned a végére. Most, hogy ezektől megszabadultál, igyekezz olyan progamokat találni, amelyek segítségével feltöltődhetsz, hisz hamarosan talán új kihívások várhatnak rád, ehhez pedig jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj, ami fárasztó vagy megterhelő lenne, és csak olyasmibe kezdj bele, amiben örömödet leled, és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani.

BAK (december 22-január 20)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmodat, amiért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni , hogy valaha elérheted. Most kézzelfogható bizonyítékot kaptál arra, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmények között kitartani, s teljes joggal tölthet el a határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd, mennyire büszke vagy, és nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss, s ennek érdekében minden bonyolultabb helyzetben odateszed magad csak azért, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen te vagy, s idő előtt fel fogják adni, miközben érdemes lenne még küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeidet intézd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor már elment a hajó. Tudj magadra figyelni, a prioritási sorrendben légy te az első, mert ha mindig arra ügyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, te magad nem leszel boldog és elégedett.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra rendezhet egy ügyet. Biztosan ott van valahol a helyzet kulcsa, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz szükséged hozzá, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert azzal azt kockáztatod majd, hogy esetleg tévútra kerülsz, s rossz irányba indulsz, azután arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, miként keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!