Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 15.: az Oroszlánok számára világossá válik minden, a Skorpiók kiállnak magukért

Napi horoszkóp augusztus 15.: az Oroszlánok számára világossá válik minden, a Skorpiók kiállnak magukért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

A hosszú, áldozatos munka végre meghozza a gyümölcsét számodra a hét utolsó napján, amely egy hatalmas visszaigazolás neked, hisz bizonyosságot nyertél atekintetben, hogy megérte foglalkozni a dologgal, hogy megérte minden mást háttérbe szorítva csak egyetlen erre a bizonyos ügyre koncentrálnod, hisz a mag, amit elvetettél, gyönyörű virágot termett. Nem kell szerénykedned, bátran húzd ki magad és büszkén fogadd az elismerő tekinteteket és gratulációkat, hisz ha valaki megérdemli, az bizony te vagy! Koccints a sikerre a barátaiddal, hisz ez most csak rólad szól! Az előtted álló héten aztán ráérsz újra a mókuskereket taposni, ám ma még üldögélhetsz nyugodtan a felhők felett!

BIKA (április 21-május 20)

Az alkalmas pillanatot várod hosszú ideje, hogy valami olyasmibe kezdj, ami izgatja ugyan a fantáziádat, mivel azonban nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy magabiztosan, gond nélkül teljesíthess, ezért vársz a jelekre, amelyek azt sugallják, indulhatsz. A folyamatos várakozás közben bizonyosan van időd végiggondolni azt is, hogy amennyiben egy helyben toporogsz, előbb-utóbb a lehetőséged el fog úszni az árral, te pedig szomorúan nézheted, ahogy viszi a víz. Ne arra figyelj tehát, hogy milyenek a körülmények, ez van most adva, ebből kell a legjobbat kihoznod! Igyekezz összeszedni minden bátorságod és ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira áldozatkész, hogy hajlandó bármit elvállalni csak azért, hogy neked kedvezzen és téged boldoggá tegyen. Számodra rendkívül meglepő az illető hozzáállása, hirtelen nem is igazán tudod eldönteni, hogy vajon van-e érdek az igyekezete mögött, avagy valóban ennyire önzetlen. Mielőtt tehát elfogadod a segítségét, igyekezz mindenképp aprólékosan feltérképezni a vélt vagy valós mögöttes szándékokat, hisz az, hogy gondolkodás nélkül közel engedd magadhoz, még hatalmas csalódást is okozhat!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra kiemelten fontos ügyre igyekszel koncentrálni, a barátaidtól azonban folyamatosan jönnek azok az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amin épp az utolsó simításokat végeznéd. Mivel azonban valóban szívügyed a szóban forgó projekt, amelyben már eddig is rengeteg energiát fektettél épp ezért legy erős és határozott, ne engedd, hogy hogy bármi vagy bárki kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz átadni magad a pihenésnek, akkor viszony érdemes teljes lényeddel arra koncentrálnod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eddig ugyan a sötétben tapogatóztál egy bizonyos üggyel kapcsolatban, most azonban hirtelen teljesen világossá válik az egész, megtalálod a részletekben az okot és az okozatot, ami rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Végre nem kell ezen görcsölnöd, hisz most, hogy tisztán látsz mindent, ez fog hozzásegíteni ahhoz, hogy lezárhasd az egészet és átadd magad a szabadságnak. Épp ezért ne is késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál inkább bele fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Csakis az lebegjen a szemed előtt, hogy mihamarabb felszabadulj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan fordulat fog nagy lendületet adni a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami megtolja a sárban ragadt szekeret! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holt ponton, amely a jövőre nézve is példaértékű.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy szívedhez közelálló személynek nyújtasz segítséget, ráadásul egy olyan természetű dologban, amelyben nem mindenki vállalna ilyen önzetlenül ekkora szerepet. Mivel azonban úgy érzed, egyszerűen segítened kell, épp ezért ne is hezitálj, tedd, amit a szíved diktál. Hidd el, az illető borzasztóan értékelni fogja azt, amit érte tettél, hisz nagyon kevés ember szaladgál a világban, aki ilyen önfeláldozó tulajdonsággal bír. Büszke lehetsz magadra, hisz ez egy olyan gesztus, ami csak magasabbra emeli az emberi értékeidet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyannyira manipulatív hatást gyakorol rád, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy akarva-akaratlanul is, megállás nélkül a különböző helyzetekben igyekszel bizonyítani a rátermettségedet. Mivel érzed azonban, hogy ez nem az a komfortos helyzet, amelyben jól és felszabadultan érzed magad, épp ezért azt is tudod, hogy nem szeretnél a továbbiakban ilyesfajta nyomás alatt élni. Mérlegeld tehát, hogy az illető számít-e olyan mértékű referenciaszemélynek az életedben, hogy miatta érdemes legyen helyenként veszélyes, de tőled mindenképp távol álló manőverekkel észrevétetned magad. Egyszerűen csak érd be azzal, hogy számodra fontos emberek elismernek azért, amilyen valójában vagy. A többiek pedig hidd el, nem is annyira fontosak.

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra különös jelentőséggel bíró projekten dolgozol viszonylag hosszabb ideje, amelytől nem titkoltan hatalmas eredményt vársz. Ennek okán nem igazán tudod élvezni az életet, kissé feszült vagy a környezetedben élőkkel, nincs türelmed az emberekhez, ami előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodor. Mielőtt azonban bárkit akaratodon kívül megbántanál, igyekezz kicsit elvonatkoztatni és akár némi testmozgással levezetni a benned lévő feszültséget. Persze, nem lehetsz mindig ZEN állapotban, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy mások abszolút nem lehetnek áldozatai jelen állapotodnak. Ne okozz magadnak kellemetlen perceket csak azért, mert az eredmény hajtásának okán az átlagosnál könnyebben pattan el a húr!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp szeretnél pontot tenni egy hosszú ideje húzódó ügy végére, ennek érdekében igyekszel mindem apró részletre odafigyelni, nem szeretnéd ugyanis, hogy a jövőben kellemetlen helyzetbe kerülj csak azért, mert anno nem voltál elég körültekintő. Fontos a precizitás, te pedig minden helyzetben igyekszel úgy gondolkodni, hogy figyelembe veszed a jövőképet is. Rendkívül elismerésre méltó a gondolkodásod, nem véletlenül néznek fel rád olyan sokan, hisz példaértékű vagy az emberek szemében. Ha másért nem, már csak ezért is megéri aprólékosan varrogatni a szálakat, hisz követendő példát látnak benned. Így működnek a profik, igazán büszke lehetsz magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztó nagy aggodalommal tekintesz egy olyan helyzetre, amelyet jelen pillanatban abszolút nem tudsz befolyásolni, hisz egyszerűen nem rendelkezel olyan természetfeletti erővel, amely megoldhatná a kialakult szituációt. Amennyiben azonban minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, egyszerűen csak engedd el és ne rimánkodj a sikerért a nap 24 órájában. Kapcsolódj ki, vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel érzelmileg biztonságban érzed magad, menjetek el a vízpartra, este pedig vacsorázni, beszélgessetek nagyokat, foglald el magad és meglátod, pillanatok alatt elszáll a körömrágási mániád. A dolgok pedig egyszerűen maguktól, különösebb aggodalmad nélkül is megtörténnek, pont, ahogy a Sors nagykönyvében meg lettek írva!

HALAK (február 20-március 20)

Viszonylag nagy volumenű kalandra vállalkozol, ráadásul a dolog nehézségi foka miatt nagyobb áldozatokat kíván meg tőled, mint amire számítottál. Mielőtt azonban abszolút mérlegelés nélkül belevágnál az egészbe, érdemes azért mégis felsorakoztatnod a mellette és ellene szóló érveket, hisz korántsem biztos, hogy jelen pillanatban érdemes megmásznod a Himaláját, ha nincsen minden feltétel megfelelő módon és minőségben megadva hozzá. Miért okoznál magadnak kudarcélményt, ha nem muszáj? Amennyiben a feltételek nem adottak, tedd talonba a dolgot és majd csak akkor vedd elő, ha teljes mértékben készen állsz és a körülmények is ideálisak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!