Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Mérlegek a legjobb barátaikra számíthatnak, a Halak szoros kapcsolatba kerülnek valakivel

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Mérlegek a legjobb barátaikra számíthatnak, a Halak szoros kapcsolatba kerülnek valakivel
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz, amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előre haladsz. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

BIKA (április 21-május 20)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és eleget tegyél az elvárásaiknak, miközben Te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfin raktáraidat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát, vagy egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok a negatív energia körülötted, amit rendkívül nehezen tudsz már elviselni. Emiatt nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, de ennek okát illetően csak most sikerült megvilágosodnod: a környezeted húz vissza, csakhogy próbáld megmutatni mindenkinek, hogy érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, és akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, ne vegyél többé tudomást róluk, hanem járd a saját utadat. Te kerülhetsz ki győztesként ebből a helyzetből!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly döntést hoztál, s bár hosszú ideje rágódtál ezen, de most végre elhatározásra jutottál. Kimondtad, amit ki kellett, de felemás a hangulatot, mert egyes múltbeli történések végére nem sikerült igazán a saját szándékaid szerint pontot tenni. Ezen viszont már nem érdemes agyalogni, mert ami elmúlt, azon úgysem lehet változtatni. Tekints inkább a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek elterelik a figyelmed. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne fektess ebbe túl sok energiát. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, amelyeket kár lenne kihagyni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra fontos kérdés kapcsán kialakult vita kezd eldurvulni egy ismerősöddel, amelynek során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így azonban nem fogtok közös nevezőre jutni, ráadásul hosszú ideig fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez senkinek nem válik hasznára, érdemes gyorsan megáljjt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt még nagyobb baj lenne belőle! Emelkedjetek felül a történteken, üljetek le, s kulturált emberekhez méltó módon beszéljetek róla, hogy tulajdonképpen mi is itt a baj. Ha végképp nem találtok kompromisszumos megoldást, akkor csendesen induljon ki-ki a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, amit ne lehetne csendben is elintézni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban fárasztó, mert legnagyobb igyekezeted ellenére sem lehetsz minden fontos információ birtokában. Ha pedig ez így van, az eseményekre sincs feltétlenül hatásod, tehát jobban jársz, ha legalábbis bizonyos keretek között az elveidhez sem ragaszkodsz mindig görcsösen. Vannak dolgok, amelyek kimenetelét úgysem tudod magad befolyásolni, ezeket érdemes elengedni. Törődj inkább azokkal az ügyekkel, amelyek téged közvetlenül érintenek és a sorsod alakulását érdemben befolyásolhatják. Ez éppen elég feladatot jelent, és ha ezekről tudsz, s képes vagy legalább ebben a szűk körben befolyásolni az eseményeket, tulajdonképpen nyert ügyed van!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetében, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, akivel mindig érdemes időt tölteni, s aki előtt bármit el- és ki lehet mondani, mert az egyenes beszédnek biztosan nem lesznek kellemetlen következményei. Neked szerencséd van, mert rendelkezel ilyen igaz baráttal, aki legreménytelenebb helyzetekben is melletted állt és segített megtalálni a kiutat. Ha úgy érzed, hogy most is segítségre van szükséged, bátran fordulj hozzá, mert kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de a lustaságod miatt hajlamos vagy elkótyavetyélni a benned rejlő nagyszerű adottságokat. Minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont te is kellesz. Ha azonban nem csinálsz semmit, biztosan nem repül a szádba a sült galamb. Ehhez cselekedni kell, vállalva a munkával járó kétségtelen kényelmetlenségeket is. Mérlegeld, mit szeretnél jobban: ücsörögni a dagonyában – vagy végre tenni valamit azért, hogy bezsebelhesd a siker. Ha ez utóbbit választod, állj fel és csinálj végre valamit. Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a nevedet is megjegyzik egy időre!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a környezedre és önmagadra is. Ne ostorozd azonban magad, mert attól egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe, és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

BAK (december 22-január 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a képességeiddel is. Ennek ellenére most olyasmibe vágtál bele, amivel egyelőre nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s a felsőbb osztályba léphetsz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta lehetőség kapujában állsz, amely nem kis áldozatokat kíván tőled, el kell döntened, hogy lejjebb adsz bizonyos dolgokból ahhoz, hogy el tudd érni az álmaid, avagy mindenáron mész a már megkezdett úton tovább, de akkor lehet, hogy le kell mondanod az álmaidról. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy tizenkilencre lapot húzz és ezzel kockáztatva ugyan a biztonságot, de mégis elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni! Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

HALAK (február 20-március 20)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted óva int az illetőtől. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hiszen nem tudod, hogy a többieknek higgy – vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hiszen nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa min alapszik, s ha azt komolyan veszed, vajon miről maradsz le. Van ebben így is, úgy is kockázat, ezért ne ringasd magad hamis illúziókba. Mert ha végül a környezeted állításai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s nyolc napon mindenképpen túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak vedd lazán a dologban a szerelmi szálat, várj és meglátod, hogyan alakul a helyzet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!