Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 21.: a Nyilasokra komoly döntés vár, a Vízöntők maximalisták

Napi horoszkóp április 21.: a Nyilasokra komoly döntés vár, a Vízöntők maximalisták
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 21.

KOS (március 21-április 20)

Komoly vívódások és álmatlan éjszakák után végre elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Hosszú ideje érik már benned az, hogy változtatnod kell a jelenlegi életeden, hisz úgy érzed, megrekedtél ebben az helyzetben, nincs más megoldás, csak az, ha változtatsz és más utakat keresel, amelyek később valóban boldogsághoz vezethetnek. Amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, mielőbb igyekezz lezárni a jelenlegi állapotot és ne késlekedj az új életed felé indulni. Az érted aggódókat nyugtasd meg, hogy ha soha nem próbálsz változtatni, nem fogsz tudni új élményeket és tapasztalatokat szerezni!

BIKA (április 21-május 20)

Amikor már a csekély eredmények miatt megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, akkor váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzel fogható sikerélmény, talán nem ez lesz a te utad, itt kellene pontot tenned a dolog végére és új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes vári, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a nagy mutatványod egyelőre kénytelen-kelletlen várat magára, hisz elég szűkek a lehetőségeid jelen planatban. Nincs azonban minden elveszve, legfeljebb több időd van arra, hogy megfelelően felkészülj, hogy alakítsd, csinosítsd a végeredményt. Tarts ki, nem sokára vége és akkor te lehetsz az, akitől mindenkinek tátva marad a szája!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, amely egyáltalán nem volt betervezve a mai napra, mégis jelentős időt vesz el az eltervezett programodból és azokból a haszos tennivalókból, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul, rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Ne ragadj meg a szituációban, csak annyi időt szánj rá, ami még belefér, feleslegesen ne pazarold az időd, mert a nap csak huszonnégy órából áll!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nem vagy az az ember, aki megijed a saját árnyékától, ám ezúttal valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell erőltednek semmit, nem kell mindenképpen hallatni a hangodat, várd meg, amíg elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha ezúttal tényleg visszavonulót fújsz és csendben maradsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra.

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolog kapcsán, és fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, mert nyilvánvalóan tartasz a lehetséges következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmedet és elodázni a megoldást, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s képtelen leszel új élményeket befogadni. Amennyiben nagyon bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene elindulni, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Nem vagy egyedül, s ne szégyelld, ha segítségre van szükséged!

BAK (december 22-január 20)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet, amivel csak olajat öntesz a tűzre. Nincs más hátra, mint hogy összeszedd magad és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Meglátod, ha fellépsz azokkal szemben, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted,nem fognak többé próbálkozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

HALAK (február 20-március 20)

Elszántan küzdesz azért, hogy a környezetedben minden cselekedeteddel elismerést válts ki, ám ez a megfelelési kényszer kezd teljesen eluralkodni rajtad. Roppant fárasztó folyton azt találgatni, vajon az adott helyzetben mit várnak el tőled mások – már ha egyáltalán elvárnak bármit is, mert ez sem biztos. Épp ezért eljött az idő, hogy végre feltedd magadnak a kérdést, vajon nem a saját boldogságod a fontosabb? Rajtad áll, hogy miként döntesz: vállalod önmagad vagy tényleg csak azzal törődsz, hogy milyennek lát téged a külvilág.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!