Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák példamutató módon segítenek, a Skorpiók új célt tűznek ki

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák példamutató módon segítenek, a Skorpiók új célt tűznek ki
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 19.

KOS (március 21-április 20)

Olyan szituáció adódik, amikor neked kell a kezedbe venned az irányítást, annak ellenére, hogy nem igazán vagy az az ember, aki a hadsereg élére állva irányítja a népet. Most viszont ha nem is nagyban gondolkodva, de mindenképp egy kisebb közösséget kell egyirányba terelned, hisz a főnökeid bíztak meg a feladattal. Mielőtt azonban felelőtlenül lenyelnéd a szádba rakott falatot, alaposan rágd meg és nyeld le, de csak akkor, ha biztos vagy abban, hogy képes vagy irányító szerepben bizonyítani!

BIKA (április 21-május 20)

Te vagy az az ember, aki mindig minden körülmények között áll más rendelkezésére, aki képes a saját ügyeit háttérbe szorítani csak azért, hogy megmentsen embereket önmaguktól. Ne akarj azonban mindenáron mindenkinek megfelelni, csak azokért tégy erőfeszítéseket, akiket arra érdemesnek találsz. Akikről pontosan tudod, hogy fordított esetben ugyanezt megtennék érted, hisz kölcsönös a bizalom. Szelektálj, akik csupán kihasználnák az önzetlenséged, őket inkább határozottan hagyd hátra és vedd a kezedbe a csákányt azokért, akik valóban rádszorulnak és ők is megtennék érted!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly lehetőség körvonalazódik előtt, méghozzá abból a kategóriából, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyanhat. Ragadd meg az alkalmat, hisz nem minden nap hullik az ember elé egy, a soha vissza nem térő fajtából való lehetőség. Szedd össze minden tudásodat, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál. Ne görcsölj, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzéseidnek és mindent a szíved szerint csinálj!

RÁK (június 22-július 22)

Te is tudod, hogy kire számíthatsz az úton, hogy kik azok, akik fogják a kezed, különös tekintettel a nehezebb időkre. Ma lehetőséged nyílik viszonozni nagylelkűségüket, lepd meg őket azzal, amiről pontosan tudod, hogy örülnének neki. Ne gondolkodj nagy dolgokban, inkább apróbb gesztusokkal, pici ajándékokkal igyekezz mosolyt csalni az arcukra. Ilyenkor összetart egy közösség, te pedig a kohéziós erő ékes példája vagy. Büszke lehetsz magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami nagyon zavar, egyelőre nem nagyon tudod azonban megfogalmazni a frusztráltságod legfőbb okát, egyszerűen azt érzed, hogy feszült vagy. Ilyenkor nem érdemes semmilyen jellegű döntést meghozni, nem kell mindenáron erőltetni a jókedvet sem, egyszerűen csak gondolkodj, vess számot a számodra fontos faktorokkal és töltsd el ezt a napot úgy, hogy értelmet találsz bizonyos dolgoknak. Ne feledd: minden nap nem alkalmas a világmegváltásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elindultál egy bizonyos irányba, amerre ugyan nem vezet kitaposott ösvény, de pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Ebben a pillanatban azonban az élet olyan helyzetet állított elő, amely nem teszi lehetővé, hogy biztonsággal végigmenj az úton, te pedig egyelőre semmilyen formában nem tudod előremozdítani az eseményeket. Az ebből fakadó tehetetlenség rendkívüli módon frusztrál, nincs ugyanis időd ilyesfajta veszteglésre. Ne feledd azonban, attól mert dühöngsz és tiltakozol éjt nappallá téve, még nem fogod tudni befolyásolni a dolgokat, így tehát jobban teszed, ha pillanatnyilag talonba teszed az ügyet és kivársz, amíg szabadabban mozoghatsz és fizikailag tudsz tenni valamit az álmaidért. Türelem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzet állt elő az életedben, amikor el kell döntened, merre mész tovább. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon a dolog, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és hajózz gyorsan tovább. Hisz ha csak helyben álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova az álmaid visznek. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne gondolj a lehetetlenre, törődj bele a jelenedbe.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelidet, ami elviseli majd a durva igénybevételt. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmi történik veled, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a nyakadba szakadt szabadidőd, megérte a sok munka és fáradtság, ami ezzel járt. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél, és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

BAK (december 22-január 20)

A jelenlegi, kissé szorított helyzetben sem panaszkodhatsz, minden a terveid szerint alakul, szerencsédre olyan munkád van, amelyet közvetlenül nem vagy nagyon minimálisan ér el a vírushelyzet, így tehát abszolút nem kell a jövőd miatt a tíz körmöd lerágni. Nagyon jó úton haladsz afelé, hogy maradandó sikereket érhess el, hogy végre szakíts annak a fának a gyümölcséből, amelyeg olyan régóta becézgetsz, öntötgetsz, gondozol. Példamutató a hozzáállásod, egy valamit azonban érdemes szem előtt tartanod: nem mindenki örülhet most felhőtlenül, épp ezért csínján bánj a sikereid világba történő kikürtölésével!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, fordulóponthoz ért az életed, most kell olyan komoly döntéseket meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne legyen a dolog deficites. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogyan az neked a legjobb!

HALAK (február 20-március 20)

Egy nagy projekt kellős közepén vagy, kicsit kilátastalannak véled a jelenlegi állapotot, hisz nem nagyon maradt segítőd, aki előrébb tudna kicsit lökni, hogy haladj is. Épp ezért beláthatod, hogy minél inkább forszírozod a dolgot, annál kevesebb esélyed lesz érdemben haladni. Ne akard mindenáron hajtani a sikert, időnként le kell tenned azt a bizonyos hátizsákot, hogy szusszanj egyet és erőt gyűjts. Nem vagy szuperhős, ezt kell elsősorban belátnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!