Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák példamutató módon segítenek, a Skorpiók új célt tűznek ki

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák példamutató módon segítenek, a Skorpiók új célt tűznek ki

július 3

kos 03.21 - 04.19

Hosszú idő után végre látszik a munkád gyümölcse,...

bika 04.20 - 05.20

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyasfajta problémával keres meg valaki, amit egyedül nem...

rák 06.22 - 07.22

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatosan azt érzed,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet...

szűz 08.23 - 09.22

A hét utolsó munkanapján akaratodon kívül olyasfajta kalandokba...

mérleg 09.23 - 10.22

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel,...

skorpió 10.23 - 11.21

Előzetes várakozásaid ellenére sokkal jobban alakulnak azok a...

nyilas 11.22 - 12.21

A hét utolsó munkanapjára annyira kimerültnek érzed magad,...

bak 12.22 - 01.19

Rendkívüli energiáktól duzzadva futsz neki a mai napnak,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Amikor már mindenki feladta a küzdelmet, te még...

halak 02.19 - 03.20

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 19.

KOS (március 21-április 20)

Olyan szituáció adódik, amikor neked kell a kezedbe venned az irányítást, annak ellenére, hogy nem igazán vagy az az ember, aki a hadsereg élére állva irányítja a népet. Most viszont ha nem is nagyban gondolkodva, de mindenképp egy kisebb közösséget kell egyirányba terelned, hisz a főnökeid bíztak meg a feladattal. Mielőtt azonban felelőtlenül lenyelnéd a szádba rakott falatot, alaposan rágd meg és nyeld le, de csak akkor, ha biztos vagy abban, hogy képes vagy irányító szerepben bizonyítani!

BIKA (április 21-május 20)

Te vagy az az ember, aki mindig minden körülmények között áll más rendelkezésére, aki képes a saját ügyeit háttérbe szorítani csak azért, hogy megmentsen embereket önmaguktól. Ne akarj azonban mindenáron mindenkinek megfelelni, csak azokért tégy erőfeszítéseket, akiket arra érdemesnek találsz. Akikről pontosan tudod, hogy fordított esetben ugyanezt megtennék érted, hisz kölcsönös a bizalom. Szelektálj, akik csupán kihasználnák az önzetlenséged, őket inkább határozottan hagyd hátra és vedd a kezedbe a csákányt azokért, akik valóban rádszorulnak és ők is megtennék érted!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly lehetőség körvonalazódik előtt, méghozzá abból a kategóriából, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyanhat. Ragadd meg az alkalmat, hisz nem minden nap hullik az ember elé egy, a soha vissza nem térő fajtából való lehetőség. Szedd össze minden tudásodat, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál. Ne görcsölj, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzéseidnek és mindent a szíved szerint csinálj!

RÁK (június 22-július 22)

Te is tudod, hogy kire számíthatsz az úton, hogy kik azok, akik fogják a kezed, különös tekintettel a nehezebb időkre. Ma lehetőséged nyílik viszonozni nagylelkűségüket, lepd meg őket azzal, amiről pontosan tudod, hogy örülnének neki. Ne gondolkodj nagy dolgokban, inkább apróbb gesztusokkal, pici ajándékokkal igyekezz mosolyt csalni az arcukra. Ilyenkor összetart egy közösség, te pedig a kohéziós erő ékes példája vagy. Büszke lehetsz magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami nagyon zavar, egyelőre nem nagyon tudod azonban megfogalmazni a frusztráltságod legfőbb okát, egyszerűen azt érzed, hogy feszült vagy. Ilyenkor nem érdemes semmilyen jellegű döntést meghozni, nem kell mindenáron erőltetni a jókedvet sem, egyszerűen csak gondolkodj, vess számot a számodra fontos faktorokkal és töltsd el ezt a napot úgy, hogy értelmet találsz bizonyos dolgoknak. Ne feledd: minden nap nem alkalmas a világmegváltásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elindultál egy bizonyos irányba, amerre ugyan nem vezet kitaposott ösvény, de pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Ebben a pillanatban azonban az élet olyan helyzetet állított elő, amely nem teszi lehetővé, hogy biztonsággal végigmenj az úton, te pedig egyelőre semmilyen formában nem tudod előremozdítani az eseményeket. Az ebből fakadó tehetetlenség rendkívüli módon frusztrál, nincs ugyanis időd ilyesfajta veszteglésre. Ne feledd azonban, attól mert dühöngsz és tiltakozol éjt nappallá téve, még nem fogod tudni befolyásolni a dolgokat, így tehát jobban teszed, ha pillanatnyilag talonba teszed az ügyet és kivársz, amíg szabadabban mozoghatsz és fizikailag tudsz tenni valamit az álmaidért. Türelem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzet állt elő az életedben, amikor el kell döntened, merre mész tovább. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon a dolog, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és hajózz gyorsan tovább. Hisz ha csak helyben álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova az álmaid visznek. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne gondolj a lehetetlenre, törődj bele a jelenedbe.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelidet, ami elviseli majd a durva igénybevételt. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmi történik veled, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a nyakadba szakadt szabadidőd, megérte a sok munka és fáradtság, ami ezzel járt. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél, és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

BAK (december 22-január 20)

A jelenlegi, kissé szorított helyzetben sem panaszkodhatsz, minden a terveid szerint alakul, szerencsédre olyan munkád van, amelyet közvetlenül nem vagy nagyon minimálisan ér el a vírushelyzet, így tehát abszolút nem kell a jövőd miatt a tíz körmöd lerágni. Nagyon jó úton haladsz afelé, hogy maradandó sikereket érhess el, hogy végre szakíts annak a fának a gyümölcséből, amelyeg olyan régóta becézgetsz, öntötgetsz, gondozol. Példamutató a hozzáállásod, egy valamit azonban érdemes szem előtt tartanod: nem mindenki örülhet most felhőtlenül, épp ezért csínján bánj a sikereid világba történő kikürtölésével!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, fordulóponthoz ért az életed, most kell olyan komoly döntéseket meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne legyen a dolog deficites. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogyan az neked a legjobb!

HALAK (február 20-március 20)

Egy nagy projekt kellős közepén vagy, kicsit kilátastalannak véled a jelenlegi állapotot, hisz nem nagyon maradt segítőd, aki előrébb tudna kicsit lökni, hogy haladj is. Épp ezért beláthatod, hogy minél inkább forszírozod a dolgot, annál kevesebb esélyed lesz érdemben haladni. Ne akard mindenáron hajtani a sikert, időnként le kell tenned azt a bizonyos hátizsákot, hogy szusszanj egyet és erőt gyűjts. Nem vagy szuperhős, ezt kell elsősorban belátnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

július 4

kos 03.21 - 04.19

A hétvége nem is szólhat másról, csak a...

bika 04.20 - 05.20

Mások miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, ami rendkívülien bosszantó...

ikrek 05.21 - 06.21

Körülötted ugyan mindenki feladta már a harcot egy...

rák 06.22 - 07.22

Valakivel komoly vitát folytatsz egy bizonyos ügyben, de...

oroszlán 07.23 - 08.22

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy...

szűz 08.23 - 09.22

Közeleg a határidő, te pedig még sehol sem...

mérleg 09.23 - 10.22

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje...

skorpió 10.23 - 11.21

Híresen nagy problémamegoldó képességed ma sem hagyhat cserben,...

nyilas 11.22 - 12.21

Igyekszel egy számodra kellemetlen dolgot rejtegetni, nem igazán...

bak 12.22 - 01.19

Abszolút készen állsz arra, hogy megvalósítsd azokat a...

vízöntő 01.20 - 02.18

Olyan rejtélyről szeretnéd lerántani a leplet, amely mások...

halak 02.19 - 03.20

A hétvége első napján olyasmi történik veled, amely...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Környezettudatos és hazai? Mondj jobb párosítást!

Szerencsére bőven találsz olyan márkákat - mosipeluson és vászontáskán túl is -, akik szuper termékeket kínálnak ebben a kategóriában. Az Éva magazin összeállítása.

Kép

6 sikeres művész, aki testi hibával küzdött

Amikor művészekre gondolunk, legtöbbször a kreativitás, az egyéni látásmód, a víziók jutnak eszünkbe. És miközben az is megfordul a fejünkben, hogy a siker mindig kemény, szívós munka eredménye, hajlamosak vagyunk a művészeket - és általában a híres embereket - zseniknek látni, akik nem hasonlítanak a hétköznapi emberekre, pláne nem saját magunkra. Fogadni merek, hogy nem is sejted, milyen sok világhírű művész van, akik nemcsak nagyon tehetségesek voltak, hanem valamilyen testi nehézséggel is meg kellett küzdeniük. Az Éva magazin írása.

Kép

Napi horoszkóp július 4.: az Ikrek elvakultan küzdenek valamiért, az Oroszlánok készen állnak a továbblépésre

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép

3 csillagjegy, akikre különösen nagy hatással lesz a júliusi telihold

Tény, hogy a telihold mindenkire nyomást gyakorol, ám vannak csillagjegyek, akik sokkal inkább érintettek ezúttal.

Kép

7 dolog, amiért soha többé ne kérj bocsánatot

Gyakran érzel ok nélkül bűntudatot? Hibásnak érzed magad olyasmi miatt, amit nem te rontottál el? Ha igen, akkor neked is le kell szoknod arról, hogy mindenért bocsánatot kérj! Az Éva magazin írása.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem