Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp április 15.: a Szüzek hatalmas lendülettel indulnak egy új kalandra, a Skorpió határtalan boldogsággal élik az életüket

Napi horoszkóp április 15.: a Szüzek hatalmas lendülettel indulnak egy új kalandra, a Skorpió határtalan boldogsággal élik az életüket

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 15.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben kissé kellemetlen szituációba hoz, olyan volumenű segítséget kér ugyanus tőled, amit rajtad kívül nem sokan tennének meg másokért, rólad azonban pontosan tudja az illető, mennyire áldozatkész vagy. Amennyiben őszinte akarsz lenni magadhoz, abban az esetben bevallhatod, hogy ez már az a szint, amiben nem biztos, hogy magabiztosan részt vállalnál. Épp ezérz amennyiben veszélyesnek ítéled a helyzetet, abban az esetben nem szükséges kiállnod a szakadék szélére, csakhogy másoknak ne okozz csalódást. Időnként bizony a saját határaidat kell elsősorban figyelembe venned!

BIKA (április 21-május 20)

Egy hozzád közelálló személynek igyekszel az érzelmeire hatni, úgy érzed ugyanis, hogy nem tudsz másképp dűlőre jutni vele, hiszen hosszabb ideje vitatkoztok már és nem enged az elveiből. Mivel azonban jól ismered és pontosan tudod, hogy létezik egy, a lelkéhez vezető út, ezért most jött el a pillanat, amikor meg kell tenned ezt a bizonyos utat annak érdekében, hogy jobb belátásra bírd. Akármennyire is érzi most kissé erőszakosnak az illető a kitartó próbálkozásaidat, egyszer még biztosan hálás lesz neked!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami körülötted uralkodik. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktushelyzet ennyire elfajuljon, emiatt kifejezetten frusztrált vagy. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel nem szimpatizálsz a közvetlen környezetedben, kissé kiszúrásnak érzed azt, hogy mégis együtt kell vele töltened az idődet, hisz más választásod nincsen. Mivel azonban az illető mások életében fontos szerepet tölt be, épp ezért kénytelen-kelletlen meg kell békülnöd a helyzettel és elfogadnod, hogy ez most nem az a szituáció, amikor megválogathatod azt, hogy kinek a társaságát preferálod, most ez az, amit el kell fogadnod. Adj egy esélyt a kapcsolatotoknak, hisz korántsem biztos, hogy rossz emberről van szó!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akkora lendülettel vágsz neki a hosszú hétvégének, hogy mások csak nézik, micsoda elánnal szeretnél minden eddig halasztott teendődet behozni. "A munka nemesít"-szokták mondani, ám ezen a hétvégén mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy nem ha nem két kanállal szeretnéd felfalni a Világot, csupáncsak a halaszthatatlan ügyeket zárod le, mennyivel több időd jut majd a pihenésre. Ugyan szuperhősöket megszégyenítve tudsz nagyobb kihívásokat teljesíteni, de hidd el, a szuperhősök is pihennek időnként, hiszen szükségük van a töltődésre - csak ezt a filmekben már nem mutatják. Igyekezz tehát megteremteni a lehetőséget magadnak arra is, hogy töltekezz a hosszú hétvége alatt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Itt a hosszú hétvége, vágj bele egy felejthetetlen kalandba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megnyugtat a tudat, hogy a párod mindenben támogat, hogy végre találtál valakit, aki nemcsak fizikailag tud a társad lenni, hanem lelkileg is abszolút egy hullámhosszon vagytok, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Igyekezzetek tehát minél több időt együtt tölteni, szervezzetek programokat kettesben, beszélgessetek, kerüljetek közelebb egymáshoz, hisz a kapcsolatotok épülő szakaszában mi mást is tehetnétek? Legyetek boldogok!

NYILAS (november 23-december 21)

Túlságosan komolyan veszel valamit, ami miatt egyelőre kár agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

BAK (december 22-január 20)

A saját értékrended szerint abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullajtva azért, hogy most élvezhesd kicsit az Életet. Csak magadra figyelj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hosszú hétvége első napján igyekszel valamire minden idegszáladdal összpontosítani, valahogy azonban mégis elkalandoznak a gondolataid. Talán nem véletlenül történik mindez, talán itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy néhány napra kikapcsold magad a forgalomból. Te is embertől vagy, neked is megengedett a fáradtság a dekoncentráció, ez a hosszú hétvége pedig kiválóan alkamas arra, hogy átadd magad a pihenésnek. Ne is foglalkozz semmiféle kötelezettséggel, csak azt végezd el, ami fontos, hidd el, mások ilyenkor pontosan ugyanezt csinálják. Hidd el, jó fog tenni neked testileg és lelkileg egyaránt, ha kicsit magadra is odafigyelsz!

HALAK (február 20-március 20)

Epedve vártad, hogy eljöjjön a hosszú hétvége, olyan kimerültnek érezted ugyanis magad, hogy tulajdonképp látványos szenvedéssel vártad, hogy eljöjjön a pillanat, amikor mindent kiejthetsz a kezedből és végre felelősségrevonás nélkül, nyugodt lelkiismerettel lógathatod a lábadat. Próbálj tehát olyan programokat beiktatni a hétvégébe, amelyek csak rólad szólnak, amenyben nem másoknak kell megfelelned és nem arról szól minden, hogy futsz az eredmények után. Ugyanakkor igyekezz a szerelmeddel minőségi időt tölteni, keresd fel a szeretteidet, hidd el, ezek az alkalmak legalább olyan szívetmelengetőek, mint az, ha sikereket érsz el a hétköznapokban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Napi horoszkóp december 3.: az Ikreknek érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzek befektetései végre megtérülnek

A csillagok a hét utolsó napján sem tétlenkednek, érdemes tehát elolvasnod, mit is üzennek pontosan!

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!